Gość: Przyszła Mama IP: *.220.120.39.dsl.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 20:37 Gdzie w Wałbrzychu kupie tanio łóżeczko i wyprawkę dla niemowlaczka?Czy w tym mieście jest cos poza Kajtusiem i galerią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Artykuły dla dzieci IP: 94.254.182.* 13.01.11, 20:41 nie wiem gdzie jest kajtek ale na Moniuszki jest sklep z art dla dzieci. czy jest tani.. nie wiem, wątpię, bo generalnie to drogie rzeczy są. Jak sie idze od biedronki do rynku to po prawej stronie, za sexshopem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedszkolanka Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 10:14 Ten sklep na Moniuszki i Konopnickiej jest drogi ale napewno nie tak jak Fido w galerii.co do hurtowni na Wyszyńskiego jeszcze nie byłam ale jest ona niedaleko przedszkola Michałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła Mama Re: Artykuły dla dzieci IP: *.220.120.39.dsl.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 21:17 A był juz ktoś w tej nowej hurtowni na Wyszyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 21:23 Sklep z artykułami dziecięcymi jest na Konopnickiej.Fajny sklepik,ale tak jak napisano wyżej artykuły dla dzieci nie są tanie.Może lepiej rozejrzeć się po znajomych,komisach,allegro?Dziecko tak szybko rośnie,że nie zdąży takich rzeczy zniszczyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Artykuły dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 21:33 tani sklep z art.dzieciecymi i ubrankami jest na piaskowej w mrówkowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady D Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 21:40 Generalnie rzeczy dla dzieci sa drogie.Ja swoje na początku kupowałam na Allegro ale tak naprawdę jak wykalkulowałam to wcale sie nie opłaca bo z wysyłka wychodzi drożej niż w sklepie.Lepiej poszukać w naszych sklepach.Co do używanych rzeczy to ciuszki ok ale pościeli, kocyków czy butelek bym nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewqa Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 13:58 Ja po przeliczeniu doszłam do wniosku, że najlepiej kupic w naszych sklepach bo na Allegro drożej wychodzi.Chyba, że znajdziesz kogoś z Wałbrzycha i odbierzesz osobiście.A o tej hurtowni słyszałam ale jeszcze nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuśka Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 21:59 Byłam u nich na stronie www.abcmalucha.eu w porównaniu z naszymi sklepami maja dość dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Julki Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 09:46 Ja byłam i naprawde fajna hurtownia z dobrymi cenami akurat na Wałbrzych.Mają duży wybór łóżeczek i pościeli.Fajnie,że na ich stronce można obejrzeć co mają i ceny porównać.Jak na wałbrzych to pierwszy taki sklep z internetowymi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 10:44 Ja byłam wczoraj i musze przyznać, że oferta jest całkiem niezła.Mają ładne i niedrogie pościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktart Re: Artykuły dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 21:32 Słuchajcie, gdzieś na Wyszyńskiego jest nowo otwarta hurtowania z artykułami dziecięcymi i z tego co mi wiadomo, skoro hurtownia to może nie są takie ceny jak w innych sklepach? Ktoś już tam może był ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady D Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 21:47 Jeżeli chodzi o ta hurtownię na Wyszyńskiego to jest ona na przeciwko kościoła w takim drewnianym domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Artykuły dla dzieci IP: *.19.249.lan.e-wab.pl 14.01.11, 07:47 Ja byłam w tej hurtowni na Wyszyńskiego. Rzeczywiście można kupić tanie arykuły zarówno dla kobiety jak i dziecka. Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:32 Oglądalam stronke hurtowni ladne i tanie rzeczy. musze sie wybrac to ocenie jak w rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha 28 Re: Artykuły dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.11, 12:31 Ja byłam w tym sklepie i naprawde jestem pod wrażeniem. Fajne rzeczy dla maluszka i wszystko w przystepnych cenach oraz profesjonalna i miła obsługa. Wszystkim mamom polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 15.01.11, 23:13 w galerii mają bardzo wysokie ceny, właśnie moja siostra jest w ciąży i odwiedzamy teraz takie sklepy regularnie, kajtek porażka pan jest bardzo namolny, duży wybór, ale ceny nie na wałbrzych, często kupujemy na hali manhatan, dostajemy spore upusty i chyba wózeczek tez tam kupimy, na moniuszki już nie ma tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalona Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 09:31 Jestem w ciąży i porównuje na bieżąco oferty i np kocyk w Abc Malucha kosztuje 17zł a taki sam tej samej firmy na manhattanie 30zł od czego to zależy bo się zastanawiam czy naprawdę aż takie duże ceny trzeba dawać?Wałbrzych to biedniejsze miasto od wrocławia czy warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Do Przyszłej Mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.11, 08:10 Mam trochę rzeczy do sprzedania dla noworodka.Powiedz tylko czy to chłopiec czy dziewczynka.Ja mam dla chłopca.Jeśli jesteś zainteresowana to daj cynk na forum lub podaj maila. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła Mama Re: Do Przyszłej Mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 11:17 Do Patrycji: Ja będę miała dziewczynkę ale dziękuję za propozycję.Byłam w abc malucha i kupiłam kilka rzeczy.Naprawde sklep godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:14 Na Konopnickiej, manhattan i Abc Malucha to sa sklepy godne polecenia.Na konopnicką i manhattan musisz jechac zobaczyć, abc malucha maja stronke na której mniej więcej orientacyjnie ceny zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Artykuły dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 14:25 Całą wyprawkę dla dziecka tzn- wózek 3 w 1, łóżeczko, materac, kołdrę, pościel kupiłam przez Allegro. Na samy wózku zaoszczędziłam 400zł, na łóżeczku około 200zł. Ale jeśli ktoś bardzo chce kupować w sklepie, to polecam zajrzeć do Świdnicy. Koło Rynku są 3 sklepy- w jednym nich bardzo tanio kupiłam wanienkę i stojak pod nią. Na Manhatanie zauważyłam, że mają dość wygórowane ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktart Re: Artykuły dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.01.11, 20:30 Byłam wczoraj z mężem w tym nowym sklepie i hurtowni abc malucha i kupiliśmy całą wyprawkę dla dziecka. Ceny faktycznie korzystne jak na nasze miasto. Mają ładne łóżeczka i co przypadło mi do gustu-podkłady poporodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikusia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 11:29 Polecam abc malucha.Naprawdę maja wybór a jeżeli czegoś nie mają to szybko sprowadzają.Mi łóżeczko i komode sprowadzili w tydzień, a laktator na drugi dzień.Poza tym miło i fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexis Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 14:16 ja kupiłam łóżeczko w abc malucha jak jeszcze na allegro wystawiali aukcje.Teraz nie wiem jakie są ale jak dalej tej firmy co mieli to polecam.Moje ma prawie 3 lata i prawie żadnych oznak użytkowania.Szukaj łóżeczka stabilnego żeby długo wytrzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepi Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 18:59 najwygodniej i najtaniej przez internet. Dostawa do domu, duzy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 27.01.11, 14:04 a ja byłam w tej hurtowni abc i wiecie co- co z tego, ze mają dość tanie ceny ale co do jakości tych produktów to pożal się boże , jednorazówki raz do prania i do kosza, mam roczne dziecko i miałam nie które te produkty i po prostu szkoda kasy!! wolę dać 5-9 zł drożej i mieć produkt lepszego gatunku, nie warto żałować na dzieciach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 14:21 Jeżeli uważasz, że produkty firmy Nuk, BabyOno, Avent, Canpol, Klupś, Bajanex, Hartmann są złej jakości to jakiej firmy Twoje dziecko rzeczy używało?Ja osobiście uważam, że te marki są dobre a to, że ktoś je ma po cenach internetowych to tylko na plus dla kupujących, no chyba, że za te same rzeczy wolisz płacic więcej w tradycyjnych sklepach lub aptekach gdzie marże sa kolosalne a produkty pochodza od tych samych dystrybutorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANKA Re: Artykuły dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 09:14 DO Mirki !! A to Ciekawe że kupiłaś w tej hurtowni jednorazówki , bo ja oprócz podkładów jednorazowych nic innego jednorazowego nie znalazłam!! Produkty samych znanych firm tylko w lepszych pieniądzach niż w słynnym Kajtusiu i żadnej chińszczyzny. Co się często w sklepach zdarza . Naprawde polecam przyszłym mamą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Artykuły dla dzieci IP: *.euronet.net.pl 30.01.11, 21:50 happy-babies.tradoro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 07:45 Nie moge się z Toba zgodzic tez odwiedziłam tą hurtownie na Wyszyńskiego i kupiłam tam śliczne rzeczy dla mojej córeczki. Rzeczy sa jakościowo bardzo dobre a pozatym w sklepie jest mila obsługa. To że rzeczy są po cenach hurtowych nie wpływa wcale na ich jakość. Jak należy zauwarzyć jest to HURTOWNIA dlatego ceny są takie a nie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 31.01.11, 12:37 byłam tam, i hurtowni to w ogóle nie przypomina. nie ma to jak robienie sobie reklamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:50 Ja byłam i mi sie podobało.Kupiłam na stronie i odebrałam osobiście.To jest głównie hurtownia i sklep internetowy a ten punkt to maja tak dodatkowo żeby ludzie z Wałbrzycha i okolic mieli gdzie po towar podjechać.P.S a czy ty wiesz jak dzisiaj działaja hurtownie?bo nie zabardzo wiem o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:35 www.abcmalucha.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 31.01.11, 14:45 hurtownia made in china:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pix Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:00 a rzeczy w sklepach, marketach i na allegro to niby skąd są?Nie ma już rzeczy nie z chin.Żółtki nas zalały!Co do abc to oni działaja juz bardzo długo i działać będa i konkurencjo nie martw się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.183.188.249.dsl.dynamic.eranet.pl 04.02.11, 21:14 Ja polecam, fajnie że w wałbrzychu jest taki sklepik.Kupiłam u nich na stronce i na drugi dzień towar był do odbioru.Zadzwoniłam do Pani i powiedziałam, że nie mam transportu na łóżeczko a Pani powiedziała, że nie ma problemu i wieczorem mi zakupy zapakowane dostarczyli gratis.Najlepiej jest u nich na stronie kupić bo w punkcie nie wszystko maja odrazu dostępne.Napewno będę tam często zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 10:45 Byłam i zoabczyłam i to ABC malucha to bardzo nowoczesny sklepik jedyny intenetowy w wałbrzychu, ceny maja porównywalne do allegro więc wydaje mi się, że oferta dobra jak na Wałbrzych.Kupialm u nich na stronie i odebrałam osobiście i jeszcze rabat utargowałam 10% na łóżeczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga-zu Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 13:50 Dziewczyny dzieki za info o tym sklepie widze , że warto tam zajrzec .Napewno kupie podkłady poporodowe i majtki siateczkowe bo u nas w mieście z tym ciezko a do szpitala sa potrzebne.Nie polecam majtek babyono lub z tzw fizeliny bo odparzają a ranke trzeba wietrzyć.A wy coś na temat tych podkładów wiecie?Ja przy pierwszym dziecku używałam podkładów z belli ale nie bylam z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Artykuły dla dzieci IP: 78.90.196.* 05.02.11, 13:56 ja ci sprzedam. tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Artykuły dla dzieci IP: 80.50.177.* 07.02.11, 11:02 Zrobiłam całą wyprawkę w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Podjechałam do sklepu, obejrzałam i zamówiłam. Wysłali na ich koszt . Miła Pani pomogła mi w wyborze bo tyle tego, że człowiek nie może się zdecydować. No i dobre ceny. POLECAM. Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem juz mamą:) Re: Artykuły dla dzieci IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 13:07 A ja polecam sklep w Strzegomiu. Jakos Patrycjan sie nazywa chyba. Tez maja na allegro i maja wlasna strone. Ja tam kupilam wozeczek dla synka i wyprawke. Ceny podobne do hurtowych. Ale munusem jest to - ze ten sklep jest maly, za maly jak na ten asortyment.I nie maja butelek. Ale ogolnie jest na Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
adela1988 Re: Artykuły dla dzieci 17.12.15, 16:12 Jest jedna firma w Wałbrzychu, ale oni dowożą na adres po zamówieniu telefonicznym lub w ich sklepie internetowym. Jak dla mnie genialny sklep, bo mają wszystko w gotowych zestawach. W sklepie wszystko zobaczycie. Dowóz jest Gratis. www.soro.pl Odpowiedz Link Zgłoś