Dodaj do ulubionych

Artykuły dla dzieci

IP: *.220.120.39.dsl.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 20:37
Gdzie w Wałbrzychu kupie tanio łóżeczko i wyprawkę dla niemowlaczka?Czy w tym mieście jest cos poza Kajtusiem i galerią?
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Artykuły dla dzieci IP: 94.254.182.* 13.01.11, 20:41
      nie wiem gdzie jest kajtek ale na Moniuszki jest sklep z art dla dzieci. czy jest tani.. nie wiem, wątpię, bo generalnie to drogie rzeczy są. Jak sie idze od biedronki do rynku to po prawej stronie, za sexshopem :)
      • Gość: Przedszkolanka Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 10:14
        Ten sklep na Moniuszki i Konopnickiej jest drogi ale napewno nie tak jak Fido w galerii.co do hurtowni na Wyszyńskiego jeszcze nie byłam ale jest ona niedaleko przedszkola Michałek.
    • Gość: Przyszła Mama Re: Artykuły dla dzieci IP: *.220.120.39.dsl.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 21:17
      A był juz ktoś w tej nowej hurtowni na Wyszyńskiego?

• Gość: Gosia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 21:23
        Sklep z artykułami dziecięcymi jest na Konopnickiej.Fajny sklepik,ale tak jak napisano wyżej artykuły dla dzieci nie są tanie.Może lepiej rozejrzeć się po znajomych,komisach,allegro?Dziecko tak szybko rośnie,że nie zdąży takich rzeczy zniszczyć.
        Pozdrawiam.
        • Gość: mama Re: Artykuły dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 21:33
          tani sklep z art.dzieciecymi i ubrankami jest na piaskowej w mrówkowcu
        • Gość: Lady D Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 21:40
          Generalnie rzeczy dla dzieci sa drogie.Ja swoje na początku kupowałam na Allegro ale tak naprawdę jak wykalkulowałam to wcale sie nie opłaca bo z wysyłka wychodzi drożej niż w sklepie.Lepiej poszukać w naszych sklepach.Co do używanych rzeczy to ciuszki ok ale pościeli, kocyków czy butelek bym nie chciała.
          • Gość: Ewqa Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 13:58
            Ja po przeliczeniu doszłam do wniosku, że najlepiej kupic w naszych sklepach bo na Allegro drożej wychodzi.Chyba, że znajdziesz kogoś z Wałbrzycha i odbierzesz osobiście.A o tej hurtowni słyszałam ale jeszcze nie byłam.
      • Gość: Mamuśka Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 21:59
        Byłam u nich na stronie www.abcmalucha.eu w porównaniu z naszymi sklepami maja dość dobre ceny.
      • Gość: Mama Julki Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 09:46
        Ja byłam i naprawde fajna hurtownia z dobrymi cenami akurat na Wałbrzych.Mają duży wybór łóżeczek i pościeli.Fajnie,że na ich stronce można obejrzeć co mają i ceny porównać.Jak na wałbrzych to pierwszy taki sklep z internetowymi cenami.
      • Gość: Monia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 10:44
        Ja byłam wczoraj i musze przyznać, że oferta jest całkiem niezła.Mają ładne i niedrogie pościele.
    • Gość: ktart Re: Artykuły dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 21:32
      Słuchajcie, gdzieś na Wyszyńskiego jest nowo otwarta hurtowania z artykułami dziecięcymi i z tego co mi wiadomo, skoro hurtownia to może nie są takie ceny jak w innych sklepach? Ktoś już tam może był ?
      • Gość: Lady D Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 21:47
        Jeżeli chodzi o ta hurtownię na Wyszyńskiego to jest ona na przeciwko kościoła w takim drewnianym domu
        • Gość: mama Re: Artykuły dla dzieci IP: *.19.249.lan.e-wab.pl 14.01.11, 07:47
          Ja byłam w tej hurtowni na Wyszyńskiego. Rzeczywiście można kupić tanie arykuły zarówno dla kobiety jak i dziecka. Pozdrawiam i polecam.
          • Gość: anita Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:32
            Oglądalam stronke hurtowni ladne i tanie rzeczy. musze sie wybrac to ocenie jak w rzeczywistosci.
            • Gość: Gocha 28 Re: Artykuły dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.11, 12:31
              Ja byłam w tym sklepie i naprawde jestem pod wrażeniem. Fajne rzeczy dla maluszka i wszystko w przystepnych cenach oraz profesjonalna i miła obsługa. Wszystkim mamom polecam.
    • Gość: iza Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 15.01.11, 23:13
      w galerii mają bardzo wysokie ceny, właśnie moja siostra jest w ciąży i odwiedzamy teraz takie sklepy regularnie, kajtek porażka pan jest bardzo namolny, duży wybór, ale ceny nie na wałbrzych, często kupujemy na hali manhatan, dostajemy spore upusty i chyba wózeczek tez tam kupimy, na moniuszki już nie ma tego sklepu.
      • Gość: Szalona Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 09:31
        Jestem w ciąży i porównuje na bieżąco oferty i np kocyk w Abc Malucha kosztuje 17zł a taki sam tej samej firmy na manhattanie 30zł od czego to zależy bo się zastanawiam czy naprawdę aż takie duże ceny trzeba dawać?Wałbrzych to biedniejsze miasto od wrocławia czy warszawy!
    • Gość: Patrycja Do Przyszłej Mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.11, 08:10
      Mam trochę rzeczy do sprzedania dla noworodka.Powiedz tylko czy to chłopiec czy dziewczynka.Ja mam dla chłopca.Jeśli jesteś zainteresowana to daj cynk na forum lub podaj maila.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Przyszła Mama Re: Do Przyszłej Mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 11:17
        Do Patrycji: Ja będę miała dziewczynkę ale dziękuję za propozycję.Byłam w abc malucha i kupiłam kilka rzeczy.Naprawde sklep godny polecenia
    • Gość: Iwa Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:14
      Na Konopnickiej, manhattan i Abc Malucha to sa sklepy godne polecenia.Na konopnicką i manhattan musisz jechac zobaczyć, abc malucha maja stronke na której mniej więcej orientacyjnie ceny zobaczysz
      • Gość: gość Re: Artykuły dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.11, 14:25
        Całą wyprawkę dla dziecka tzn- wózek 3 w 1, łóżeczko, materac, kołdrę, pościel kupiłam przez Allegro. Na samy wózku zaoszczędziłam 400zł, na łóżeczku około 200zł. Ale jeśli ktoś bardzo chce kupować w sklepie, to polecam zajrzeć do Świdnicy. Koło Rynku są 3 sklepy- w jednym nich bardzo tanio kupiłam wanienkę i stojak pod nią. Na Manhatanie zauważyłam, że mają dość wygórowane ceny.
        • Gość: ktart Re: Artykuły dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.01.11, 20:30
          Byłam wczoraj z mężem w tym nowym sklepie i hurtowni abc malucha i kupiliśmy całą wyprawkę dla dziecka. Ceny faktycznie korzystne jak na nasze miasto. Mają ładne łóżeczka i co przypadło mi do gustu-podkłady poporodowe.
    • Gość: kikusia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 11:29
      Polecam abc malucha.Naprawdę maja wybór a jeżeli czegoś nie mają to szybko sprowadzają.Mi łóżeczko i komode sprowadzili w tydzień, a laktator na drugi dzień.Poza tym miło i fachowo.
    • Gość: alexis Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 14:16
      ja kupiłam łóżeczko w abc malucha jak jeszcze na allegro wystawiali aukcje.Teraz nie wiem jakie są ale jak dalej tej firmy co mieli to polecam.Moje ma prawie 3 lata i prawie żadnych oznak użytkowania.Szukaj łóżeczka stabilnego żeby długo wytrzymało.
    • Gość: pepi Re: Artykuły dla dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 18:59
      najwygodniej i najtaniej przez internet. Dostawa do domu, duzy wybór.
    • Gość: mirka Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 27.01.11, 14:04
      a ja byłam w tej hurtowni abc i wiecie co- co z tego, ze mają dość tanie ceny ale co do jakości tych produktów to pożal się boże , jednorazówki raz do prania i do kosza, mam roczne dziecko i miałam nie które te produkty i po prostu szkoda kasy!! wolę dać 5-9 zł drożej i mieć produkt lepszego gatunku, nie warto żałować na dzieciach..
      • Gość: Nina Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 14:21
        Jeżeli uważasz, że produkty firmy Nuk, BabyOno, Avent, Canpol, Klupś, Bajanex, Hartmann są złej jakości to jakiej firmy Twoje dziecko rzeczy używało?Ja osobiście uważam, że te marki są dobre a to, że ktoś je ma po cenach internetowych to tylko na plus dla kupujących, no chyba, że za te same rzeczy wolisz płacic więcej w tradycyjnych sklepach lub aptekach gdzie marże sa kolosalne a produkty pochodza od tych samych dystrybutorów.
      • Gość: FANKA Re: Artykuły dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 09:14
        DO Mirki !! A to Ciekawe że kupiłaś w tej hurtowni jednorazówki , bo ja oprócz podkładów jednorazowych nic innego jednorazowego nie znalazłam!! Produkty samych znanych firm tylko w lepszych pieniądzach niż w słynnym Kajtusiu i żadnej chińszczyzny. Co się często w sklepach zdarza . Naprawde polecam przyszłym mamą!!
    • Gość: niki Re: Artykuły dla dzieci IP: *.euronet.net.pl 30.01.11, 21:50
      happy-babies.tradoro.pl/
      • Gość: mamusia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 07:45
        Nie moge się z Toba zgodzic tez odwiedziłam tą hurtownie na Wyszyńskiego i kupiłam tam śliczne rzeczy dla mojej córeczki. Rzeczy sa jakościowo bardzo dobre a pozatym w sklepie jest mila obsługa. To że rzeczy są po cenach hurtowych nie wpływa wcale na ich jakość. Jak należy zauwarzyć jest to HURTOWNIA dlatego ceny są takie a nie inne.
    • Gość: Ewelina Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 31.01.11, 12:37
      byłam tam, i hurtowni to w ogóle nie przypomina. nie ma to jak robienie sobie reklamy :))
      • Gość: mika Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:50
        Ja byłam i mi sie podobało.Kupiłam na stronie i odebrałam osobiście.To jest głównie hurtownia i sklep internetowy a ten punkt to maja tak dodatkowo żeby ludzie z Wałbrzycha i okolic mieli gdzie po towar podjechać.P.S a czy ty wiesz jak dzisiaj działaja hurtownie?bo nie zabardzo wiem o co ci chodzi?
    • Gość: mika Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:35
      www.abcmalucha.eu
    • Gość: *** Re: Artykuły dla dzieci IP: *.centertel.pl 31.01.11, 14:45
      hurtownia made in china:)))
      • Gość: pix Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:00
        a rzeczy w sklepach, marketach i na allegro to niby skąd są?Nie ma już rzeczy nie z chin.Żółtki nas zalały!Co do abc to oni działaja juz bardzo długo i działać będa i konkurencjo nie martw się:)))
        • Gość: Zosia Re: Artykuły dla dzieci IP: *.183.188.249.dsl.dynamic.eranet.pl 04.02.11, 21:14
          Ja polecam, fajnie że w wałbrzychu jest taki sklepik.Kupiłam u nich na stronce i na drugi dzień towar był do odbioru.Zadzwoniłam do Pani i powiedziałam, że nie mam transportu na łóżeczko a Pani powiedziała, że nie ma problemu i wieczorem mi zakupy zapakowane dostarczyli gratis.Najlepiej jest u nich na stronie kupić bo w punkcie nie wszystko maja odrazu dostępne.Napewno będę tam często zaglądać.
    • Gość: Dora Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 10:45
      Byłam i zoabczyłam i to ABC malucha to bardzo nowoczesny sklepik jedyny intenetowy w wałbrzychu, ceny maja porównywalne do allegro więc wydaje mi się, że oferta dobra jak na Wałbrzych.Kupialm u nich na stronie i odebrałam osobiście i jeszcze rabat utargowałam 10% na łóżeczko:)
    • Gość: inga-zu Re: Artykuły dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 13:50
      Dziewczyny dzieki za info o tym sklepie widze , że warto tam zajrzec .Napewno kupie podkłady poporodowe i majtki siateczkowe bo u nas w mieście z tym ciezko a do szpitala sa potrzebne.Nie polecam majtek babyono lub z tzw fizeliny bo odparzają a ranke trzeba wietrzyć.A wy coś na temat tych podkładów wiecie?Ja przy pierwszym dziecku używałam podkładów z belli ale nie bylam z nich zadowolona.
      • Gość: justyna Re: Artykuły dla dzieci IP: 78.90.196.* 05.02.11, 13:56
        ja ci sprzedam. tanio
    • Gość: Jola Re: Artykuły dla dzieci IP: 80.50.177.* 07.02.11, 11:02
      Zrobiłam całą wyprawkę w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Podjechałam do sklepu, obejrzałam i zamówiłam. Wysłali na ich koszt . Miła Pani pomogła mi w wyborze bo tyle tego, że człowiek nie może się zdecydować. No i dobre ceny. POLECAM. Jola.
      • Gość: jestem juz mamą:) Re: Artykuły dla dzieci IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 13:07
        A ja polecam sklep w Strzegomiu. Jakos Patrycjan sie nazywa chyba. Tez maja na allegro i maja wlasna strone. Ja tam kupilam wozeczek dla synka i wyprawke. Ceny podobne do hurtowych. Ale munusem jest to - ze ten sklep jest maly, za maly jak na ten asortyment.I nie maja butelek. Ale ogolnie jest na Ok.
    • adela1988 Re: Artykuły dla dzieci 17.12.15, 16:12
      Jest jedna firma w Wałbrzychu, ale oni dowożą na adres po zamówieniu telefonicznym lub w ich sklepie internetowym. Jak dla mnie genialny sklep, bo mają wszystko w gotowych zestawach. W sklepie wszystko zobaczycie. Dowóz jest Gratis.
      www.soro.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka