Gość: gosc IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.01.11, 19:41 jak wam smakuje ten kebab na Manhattanie? zaraz kolo przejścia dla pieszych na piaskowej ceny tanie nawet i sporo mieska.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: gul kebab piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.01.11, 22:35 najlepszy w miescie bo duzego wyboru nie ma niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: gul kebab piaskowa IP: 83.238.5.* 27.01.11, 10:06 Jem dużo taki rzeczy i muszę przyznać, że jest to najlepszy kebab w bułce, oraz tortilla w mieście ! Polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferry Re: gul kebab piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.11, 13:44 Baran w bułce z sosem czosnkowym Zarcie extra Gul rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: gul kebab piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:29 kebabik bardzo dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały bywalec Re: gul kebab piaskowa IP: *.centertel.pl 29.01.11, 12:28 Turek, który jest tam kucharzem traktuje swoje zajęcie b.poważnie i szanuje każdego kupującego, a nie lekceważy jak królewny które myślą że sa na każdym stanowisku "przejsciowo" w drodze na tron.Podobnie postepuje pan "Rybka" z ul 11go listopada.Są dla mnie the best, wolę isć tam a nie do okolicznych "restauracji" mimo że spokojnie mnie stać na dobru obiad, to nie chodzę do nich bo nie mam przyjemności być obsługiwanym przez kelnerki i kucharzy z przypadku. I to jest powodem dzięki któremu mnie on "kupił" jako stałego klienta:) Polecam to jalo zasade każdemu włascicelowi punktów gastronomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały bywalec Re: gul kebab piaskowa IP: *.centertel.pl 29.01.11, 12:30 Oczywiście pan "Rybka" też jest ok i pełni funkcję bardzo profesjonalnie jeśli wyraziłem się wyzej niezbyt jasno. Odpowiedz Link Zgłoś