Dodaj do ulubionych

Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie frajerów

IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 00:29
Nie dajmy z Wałbrzycha robić wsi ani z nas idiotów, debili , frajerów, walczmy o to co nam się należy zróbmy tu prawdziwą rewolucje.

Przedstawmy naszej Władzy Polskiej i Wałbrzyskiej że domagamy się :

1. Zlikwidowania Mo-Bruku,
2. Zaprzestania okradania miasta,
3. Zaprzestania robienia z nas frajerów naiwniaków i debili,
4. Równego traktowania i akceptowania społeczności wałbrzyskiej tak jak społeczności innych miast,
5. Zaprzestania układom politycznym,
6. Remontów dróg,
7. Remontów kamienic oraz lokali należących do MZB i tym podobnych,
8. Poprawy jakości wody i zmniejszenia opłat za wodę , oraz budowę kanalizacji tam gdzie jej nie ma,
9. Poprawy wizerunku miasta w Polsce ,
10. Nowych inwestycji ,
11. Zagospodarowanie obiektów opuszczonych typu Hotel Sudety ,
12. Przedstawienie realistycznych projektów na przyszłe lata i ich wykonanie,
13. Poprawy bezpieczeństwa mieszkańców miasta oraz przyjezdnych ,
14. Poprawy komunikacji miejskiej jak i podmiejskiej , z dworcami PKS i PKP,
15. Przywrócenia powiatu grodzkiego tak jak to mają Wrocław, Jelenia Góra, Legnica,
16. Powołania ważnych instytucji typu Prokuratura Okręgowa oraz Sąd Okręgowy i innych instytucji pozwalających Wałbrzychowi bycia miastem jakiejś rangi,

10 lutego (czwartek) od godz. 12:00 na pl. Magistrackim rozpocznie się protest w sprawie składowiska odpadów przemysłowych i niebezpiecznych.

Domagamy się podjęcia przez Prezydenta i Radę Miasta wszelkich środków, aby to składowisko jak najszybciej zlikwidować. Oraz wykorzystajmy to żeby nam się lepiej żyło .

Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 00:45
      Jestem z Tobą całym sercem, ale o tej godzinie, kto przyjdzie? Młodzi pracują!
      • Gość: Albercik Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.1and1.pl 06.02.11, 14:00
        > Nie dajmy z Wałbrzycha robić wsi ani z nas idiotów,

Jak na razie niezłego idiotę zrobiłeś z siebie, parę postulatów jest ok, ale kilka...
        Równie dobrze mógłbyś napisać
        Pierdy mają pachnieć - wszystkie !!!
        No ale po kolei...

1. Zlikwidowania Mo-Bruku,
        Zgadzam się + rekultywacja pozostałości. Ale dni składowiska są policzone i nie będzie w tym zasługi zielonych oszołomów

2. Zaprzestania okradania miasta,
        I posadzić 2/3 mieszkańców w tym wszystkich meneli i klientów tzw "opieki społecznej"

3. Zaprzestania robienia z nas frajerów naiwniaków i debili,
        Dobrze, ale jak TY z siebie robisz to nikt nic na to nie poradzi

4. Równego traktowania i akceptowania społeczności wałbrzyskiej tak jak społeczności innych miast,
        J. w. - Ty i Tobie podobny. Nieważne kryminalista Rosiak, porażka Lubiński, czy przydupas Wild plujecie na to miasto w imię dorwania się do władzy.

5. Zaprzestania układom politycznym,
        Haha Haha Haha Haha Uuuuuu Haha Haha Haha Haha Uuuuu Haha Haha Haha Haha. Ojej popłakałem się ze śmiechu.

6. Remontów dróg,
        Poszukałem bo było na forum
        2007
        Roboty drogowo – mostowe na obwodnicy wschodniej
        Przebudowa i modernizacja ulicy Głównej
        Przebudowa ulicy Blankowej
        Przebudowa ulicy Palisadowej
        Przebudowa ul. Wieniawskiego
        Remont ulic Konopnickiej i Słowackiego
        Remont ul. Malczewskiego

2008
        Przebudowa i modernizacja ulicy Noworudzkiej

2009
        Przebudowa i modernizacja skrzyżowania ulic Głównej, Broniewskiego i Kusocińskiego
        Remonty ulic: Spacerowej, Miłej, Szarych Szeregów, Kopalnianej i Baczyńskiego na
        Konradowie
        Remont ul. Wyszyńskiego
        Remont ul. Piłsudskiego
        Remont ul. Uczniowskiej
        Remont ul. Piotra Skargi
        Remont drogi wyjazdowej z parkingu Zamku Książ
        Remont al. Podwale, etap I

2010
        Przebudowa i modernizacja ul. Andersa, etap I
        Remont ul. Wysockiego
        Modernizacja i przebudowa ulicy Piastów Śląskich
        Przebudowa ul. Długiej od ronda do ul. Broniewskiego

W trakcie realizacji:
        Przebudowa i modernizacja ul. Jeździeckiej
        Modernizacja ul. 11 Listopada
        Remont al. Podwale, etap II
        Przebudowa ul. Broniewskiego od Poradni Zdrowia Psychicznego do ul. Długiej
        Przebudowa i modernizacja ul. Andersa, etap II
        Remont ul. 1 Maja
        Przebudowa ul. Kosteckiego
        Modernizacja ulicy Kościuszki
        Całkowita przebudowa placu Teatralnego
        Przebudowa placu Kościelnego
        Budowa drogi dojazdowej do Parku Przemysłowego na Poniatowie
        Budowa łącznika drogi wojewódzkiej nr 379 z ul. Uczniowską (etap projektowania)

Szkoda, że Lubiński przerżnął bo chętnie bym sobie porównał.

7. Remontów kamienic oraz lokali należących do MZB i tym podobnych,
        Zakres remontów jest największy od czasów powojennych.

8. Poprawy jakości wody i zmniejszenia opłat za wodę , oraz budowę kanalizacji tam gdzie jej nie ma,
        Se k.u.r.w.a. wymień rury bo woda jest dobra, lepsza niż gdzie indziej.

9. Poprawy wizerunku miasta w Polsce ,
        Zabierz Nowakowi nocnik, zdelegalizuj TVTwoja, zastrzel Dutkiewicza i Wilda by nie przepłacał dziennikarzy lokalnej Wyborczej i od razu wizerunek się poprawi

10. Nowych inwestycji ,
        k.u.r.w.a. co TY wiesz o inwestycjach.

11. Zagospodarowanie obiektów opuszczonych typu Hotel Sudety ,
        Wywłaszczyć właściciela! A co? Jak za komuny

12. Przedstawienie realistycznych projektów na przyszłe lata i ich wykonanie,
        To TY się k.u.r.w.a. tym nie zajmuj.
        12 idiotyzmów w 15 punktach wystarczy.

13. Poprawy bezpieczeństwa mieszkańców miasta oraz przyjezdnych ,
        Porównywałeś statystyki? Nie? Taki głupi jesteś sam z siebie?

14. Poprawy komunikacji miejskiej jak i podmiejskiej , z dworcami PKS i PKP,
        Tu się zgadzam. To kiedy bojówki jadą do Warszawy? Dam Wam na bilet

15. Przywrócenia powiatu grodzkiego tak jak to mają Wrocław, Jelenia Góra, Legnica,
        I jeszcze wiele innych miast.
        J.W. dołożę się jeszcze do transparentów

16. Powołania ważnych instytucji typu Prokuratura Okręgowa oraz Sąd Okręgowy i innych instytucji pozwalających Wałbrzychowi bycia miastem jakiejś rangi,
        Kiedy skończycie te sny o potędze? Wałbrzych jest miastem takiej rangi jakiej są mieszkańcy.
        • Gość: do Albercika do Albercika IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 21:15
          Przygłupie to Ty i twoi idioci robią z nas debili twierdząc że Mo Bruk jest ok, że remonty budynków robi miasto , a gó... prawda bo wspólnoty , można wymieniać wiele takich uwag.

1 Dni składowiska są policzone do otwarcia kolejnego składowiska i do kolejnej degradacji terenu .

2 Gdzie są pieniądze które ludzie płacą np za parking za ścieki wodę , gdzie poszły pieniądze za sprzedany teren pod galerie victorie itp.

3 Ja z siebie nie robię debila ani frajera , bo to twoi kuple wmawiają że tak musi być w Wałbrzychu a nie inaczej , część osób to łyka a ja tego nie łyknę , no i szkoda że ty to łykłeś i że dałeś z siebie zrobić frajera .

4 nie popieram ani kruczkowskiego ani rosiaka ani wilda i lubinskiego bo wszyscy oni i ty są po jednych pieniądzach

5 nie wiem co cie tak rozśmiało ale układy polityczne są przykład nagrania ludwiczuka kupowianie wyborow przez tego i tego kandydata na prezydenta bo taka jest prawda

6 remonty drog one sa ale ich w Wałbrzychu nie widać robią to co nie trzeba fakt jedynie widać piaskowa i podzamcze reszty ja nie widze

7 remonty kamienic sa remontowane tam gdzie sa wspolnoty a reszta sie sypie i ja place bardzo wysoki czynsz i za co ja place w dodatku sam musze remontowac wszystko

8 to ja mam czubie wymieniac kanalizacje zeby woda leciala czysta a nie zolta i ja mam za taka wode tyle placic albo ze woda leje sie po ulicy i ja mam za to placic

9 nie nie trzeba zabierac nocnikow do poprawy wizerunku wystarczy dac ludziom prace zeby inni nie mowili ze walbrzyszanie to biedni itp i ze w walbrzych jest syfiasty

10 wiem duzo o inwestycjach i wiem ze galerie victoria wybudowal prywatny inwestor a nie wladze miasta

11 a co mało stoi budynków mieszkan opuszczonych ktore niszczeją

12 jako mieszkaniec walbrzycha powinnismy wiedziec co wladze chca to zrobic czy czasem nie planuja nowej inwestycji Mo-Bruka

13 a co bezpiecznie jest w miescie dlaczego nie zroba cos z lokatorami ktorzy gnebia innych lokatorow i niuszcza ich mienie a policja obywa rece , malo to napadow na ludzie jest

14 co miasto zrobilo ws PKSu jak wygladaja dworce PKP juz nie wspomne o autobusach ktore nas wozą

15 no wlasnie wladze polski i walbrzyskie zrobili z walbrzycha najwieksza wioske swiata i powinni to teraz naprawic

16 mieszkancy sa tacy sami jak wszedzie i smieszne jest to ze walbrzych duze miasto ktore nie ma wlasnych instytucji i ludzie musza jezdzic do swidnicy np ws sadowych juz nie wspominam o planowaniu zamknieciu wydzialu gospodarczego sadu rejonowewgo

Ale ty i tak jesteś płytki i tego nie pojmiesz
          • Gość: zmartwiony Re: do Albercika IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 22:38
            "do alberciku" - pojebało cie?
    • Gość: kijop Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.02.11, 00:46
      A może dodają coś do wody? Bo jak przeprowadziłem się tu, to przestało mi na wszystkim zależeć?
      • Gość: ddd Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.isp.tvkg.net 06.02.11, 01:13
        popieram
    • Gość: wał Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 08:52
      przyjdę na pewno...
    • Gość: WB Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 09:01
      POPIERAM i dodaję:
      17. Budowy zachodniej obwodnicy miasta,
    • Gość: OBYWATEL Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: 216.105.89.* 06.02.11, 09:15
      Mam dziwne wrażenie, że autorem tego wątku jest Andrzej Zibrow.
    • Gość: tyś sam frajer Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.02.11, 10:03
      tak chcemy darmowego paliwa, jedzenia, podwyżek wynagrodznenia do 5000 zł, darmowy internet aby móc te idiotyzmy wypisywać.
      • Gość: walbrzych do ty sam frajer IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 11:16
        widać że jesteś opóźniony w rozwoju jak to miasto z reszta kto słyszy WAŁBRZYCH zaraz ma straszne skojarzenia z tym byle czym , ale protest popieram i cieszy mnie to że są w Wałbrzychu ludzie którzy myślą
    • Gość: nina Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 10:09
      Wyślij kopie tego listu do Łukaszenki!!! Ha HA HA!!
      • Gość: dziadek Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 10:20
        Dwa posty wyże,j to pewnie pisały gnidy dworskie.
        • Gość: realista Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.centertel.pl 06.02.11, 11:26
          Albo tzw.ukryci agenci-Śpiochy, czyli niedobitki układu okrągłostołowego, jakich w W-chu cała masa.Maja za zadanie pacyfikować wszelkie próby zmiany istniejacego układu sił który trwa nieprzerwanie od tzw. końca komuny w 1989r.Koalicja PO-SLD w W-chu to jego najwymowniejszy przykład.
          Jedyne wyjście to ponowne wybory ale na zupełnie innych zasadach, tak aby zupełnie wyeliminować z zycia publicznego dotychczasowych aparatczyków którzy widzimy non stop lub z niewielkimi przerwami od 10-15 lat na stołkach samorządowych.
          Żadnej "grubej kreski" tylko eliminacja osób powiązanych z b.PZPR i dotychczasowymi władzami, tak jak w Czechach i byłej NRD.
          Wiem że to pobożne życzenia ale to jest niezbędny warunek aby coś się zmieniło.
          • Gość: wchch ludzie muszą to powiedzieć nie mogą tego ukrywać IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 11:48
            jak ludzie nie powiedzą tego to bedzie tak stale
          • Gość: 666 Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.11, 12:49
            > Żadnej "grubej kreski" tylko eliminacja osób powiązanych z b.PZPR

I z byłą Solidarnością !!!! Jedni warci drugich. Np. taki L. to skoczek. Był w SLD, podobnie jak K., obecnie przydupas Loniaka. Farbowańców też należy odsunąć od władzy. Bezpartyjni do koryta !
            • Gość: piszpantu Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.02.11, 13:23
              Preses MPK rowniesz.
              • Gość: ? Re: Wałbrzyszanie nie dajcie robić z siebie fraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 23:01
                A do czego ten Preses rowniesz ?
                Bo Ty na bank rowniesz do analfabetów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka