Gość: Ewka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.11, 22:38 konkurs - gdzie pracują Tomczak i Wojcieszak...od niedawna:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca 2 Re: praca dla SLDowców? IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 23:24 A coś Ty taka ciekawa. Pracują tam, gdzie pracowali przed wyborami. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Re: praca dla SLDowców? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 07:27 Ten drugi "wygrał" konkurs na dyrektora Centrum Kultury w Walimu. Byłem przy tym i widziałem: wałek, jakich mało. Nie wiem tylko, czy jeżdżący po pijaku był karany, bo jeśli był to jeszcze zabawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat... Re: praca dla SLDowców? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 14:51 NIE wystarczy bo nie pracują tam gdzie przed wyborami ! Wojcieszak ma stołek z łupów w walimiu...a Tomczak ??? No zgadnjicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: praca dla SLDowców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 11:14 Jestem członkiem SLD. Czy mogę dostać pracę w jakiejś spółce miejskiej, lub w urzędzie?. Czy muszę stawać do konkursów.Czy wzorem moich prominentnych kolegów, legitymacja otworzy mi drzwi miejskiej firmy i wejdę tam jak świnia do koryta?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: praca dla SLDowców? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 11:40 Zapytaj tych z PiSu i PO oni mają doswiadczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś