IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 18:36
2 marca miałam nieprzyjemność jechać linią 13 kursem 17:05 z Lubiechowa, kierowca nie potrafił ruszać tym autobusem, kilka razy autobus mu zgasł, szarpał przy ruszaniu, tak jakby kierowca nie umiał delikatnie popuszczać sprzęgła, to był jeden z tych nowych autobusów na gaz, numer zdaje się 265, no masakra poprostu, jak podeszłam i upomniałam kierowcę (numer 0083), żeby coś zrobił ze swoją jazdą to zaczął krzyczeć i wyzywać, nie wiem, jak tacy aroganci mogą pracować na takich stanowiskach, w ciągłym kontakcie z ludźmi ludźmi... chyba wyślę oficjalną skargę w tej sprawie, tylko nie mam biletu z tego kursu, bo żaden kasownik w autobusie nie działał, czy moja skarga zostanie bez tego uwzględniona?
Obserwuj wątek
    • Gość: na_opak Re: Linia 13 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.11, 18:53
      yhymm.... a czemu nie podeszlas do kierowcy i nie zaproponowalas mu ze pokazesz mu jak sie jezdzi... ;-) kazdemu zdaza sie taka jazda i jakos nikt nie placze z tego powodu... ciekawe czy w ogole masz prawo jazdy.... ;-) bo skoro mowisz o autobusie o nr 265 lub z "tych nowszym" to do Twojej wiadomosci one nie maja sprzegla! tam jest automatyczna skrzynia biegow! no ale moze Ty w swoim aucie z automatyczna skrzynia biegow masz sprzeglo ha ha :) jakbys sie choc troszke znala to bys wiedziala ze szarpania przy automatycznej skrzyni biegow to dosc naturalny objaw niezalezny od kierowcy ;-)

a co do uprzejmosci - kazdy ma swoja kulture, a jednostka nie moze swiadczyc o calej grupie kierowcow.
      • Gość: na_opak Re: Linia 13 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.11, 18:57
        "z tych nowszych" - dla sprostowania, bo wkradl sie błąd;-)
    • Gość: do Moniczki Re: Linia 13 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.11, 22:27
      Po pierwsze kierowca o numerze służbowym wymienionym przez Ciebie od trzech miesięcy jest na emeryturze, po drugie autobus z numerem 265 jest od kilku miesięcy nie sprawny i nie jeździ po mieście (uziemiony na zajezdni). Po trzecie w godzinach, które wymieniłaś Lubiechowa nie obsługuje już linia 13. Moniczka napisz co bierzesz bo to musi byc bardzo dobry towar- czas Ci się zatrzymał.
      • Gość: Dyspozytor Re: Linia 13 IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 23:10
        Marcin to ty ? :)
        • Gość: dfhntgf Re: Linia 13 IP: 80.54.0.* 05.03.11, 23:52
          bla bla bla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka