Dodaj do ulubionych

stara piekarnia kolo głuszycy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 13:55
czy warto tam pojechac , jaka jest atmosfera
Obserwuj wątek
    • Gość: fed Re: stara piekarnia kolo głuszycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 14:00
      Atmosfera ok. Warto pojechac na pizze. Desery odradzam bo daja tam stare owoce ,cena nieadekwatna do jakosci. Pizza dobra. Warto na pewno.
      • Gość: benn Re: stara piekarnia kolo głuszycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 08:31
        bylem z rodzinka w piatek, na danie musialem czekac ponad 30 min , kotlet niedosmazony wogole kelnerka niemila obsługa , ja nie polecam
        • Gość: Zespół muzyczny W. Re: stara piekarnia kolo głuszycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 09:09
          Japierdziule (O: co za głupie pytania ... Tak ! Jest tam straszna lipa, na samo wejście Wioletta zaebie ci kijem w łeb żeby ci lepiej smakowało ... Ludzie , teraz się wszędzie dba o klienta,bo nastały ciężkie czasy i spora konkurencja. Miałem okazję śpiewać tam parę razy i zdecydowanie nie zauważyłem nic niepokojącego , nikt nigdy na nic nie narzekał, jest b.mało lokali w których ludzie narzekają - wiem coś o tym, bo śpiewałem już chyba w każdym z Wałbrzyskich i okolicznych lokali , szczerze nie lubię tylko jednego lokalu a raczej hurtowni imprez ... Ale nie będę tutaj wymieniał nazw.
          • Gość: weselnik Re: stara piekarnia kolo głuszycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 13:07
            bylem tam na weselisku, widziałem jak te kelnerki sie ruszają , maja ruchy slimakkkka.A weselisko podobalo mi sie tylko weselisko , nie obsługa
          • Gość: Janusz Re: stara piekarnia kolo głuszycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 13:16
            Z tym dbaniem wszedzie o klienta to nie do konca, nie pisze tu akuratnie o Starrej Piekarni, we Wtorek bylem w jednym z Walbrzyskich lokali i dostalem splesnialy deser (chyba za dlugo jednak lezakowal), gdzie tu dbalosc o klienta?
            • Gość: kopo Re: stara piekarnia kolo głuszycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:02
              Fajny lokal, milo spedza sie tam czas. Ale.. uwazam ze Pani obslugujaca nie ma taktu- troszke sie spouchwala..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka