Dodaj do ulubionych

sldowski skok na stolki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 11:55
juz sie zaczyna, marcel checko rada nadzorcza sanatoriow dolnoslaskich, ewa kwiatkowska kojarzona z sld park przemyslowy, powoli widzimy za co sldowcy sprzedali sie krukowi i platformie w walbrzychu, jak im nie wstyd jak do tego dodamy tomczaka ktorego zatrudnil kujawa, to rece opadaja ciekaqwe co na to zwykli czlonkowie sld
Obserwuj wątek
    • Gość: pytacz Re: sldowski skok na stolki IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.11, 12:27
      a są tacy???
      • Gość: ola Re: sldowski skok na stolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 19:18
        dodaj do tego dymalskiego jozia zrobili go dyrektortem departamantu w urzedzie marszalkowskim
        • Gość: ja Re: sldowski skok na stolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 07:22
          nie wierze tak sie rozpanoszyli niedlugo wydymaja platfosow
          • Gość: Edyta Re: sldowski skok na stolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:47
            Czyżby zawiść innych???
            • Gość: bezrobotny Zapisze się do SLD za etat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 12:05
              Jestem bezrobotny i jeszcze bezpartyjny. Za etat mogę się zapisać do partii. Może być SLD. Oni podobno o swoich dbają. mogę nawet za 2000 brutto. Jakoś przeżyję.
    • Gość: SLD-owiec Re: sldowski skok na stolki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.11, 12:12
      Jeśli mają zdany egzamin państwowy na członków rad nadzorczych, to dlaczego mają być gorsi od dotychczasowych z PO i PiS. Jak się podzielili władzą no to i w spółkach też. Kto ma wiedzę i władzę to ma kasę. Chcieliście innego systemu gospodarczego i politycznego, no to takie są realia. I nie narzekajcie, bo urawniłowka to już przeszłość.
      • Gość: bezrobotny Re: sldowski skok na stolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 14:41
        A Biuro Pracy difinansuje mi taki kurs na prezesa albo dyrektora departamentu ???
        Mam licencjata ze socjologii.
        • Gość: SLD-owiec Re: sldowski skok na stolki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.11, 15:02
          Nie wystarczy licencjat. Musisz mieć ukończone studia pełnie z tytułem co najmniej magistra.
          Takich kursów i egzaminów żaden zakład pracy, ani Biuro Pracy Ci nie sfinansuje. To trzeba sobie samemu sfinansować. Czasy dofinansowania dodatkowych kwalifikacji, czy uprawnień już dawno się skończyły.
          • Gość: niezależny Re: sldowski skok na stolki IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 10:35
            Wiem, że wystarczy mieć licencjat, albo średnie i jak sie jest politykiem dupowłazem, to i stołek dyrektorski można dostać. Do niedawna u nas tak było, a może i jest, tylko nie wiemy o tym.
            • Gość: Koń Re: sldowski skok na stolki IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 15:13
              A na jakim stołku Kujawa zatrudnił Tomczaka?
              Jest to ważna informacja, ponieważ GN ROD Podzamcze prowadzi przeciwko temu partyjnemu kacykowi postępowanie o nadużycia w Polskim Związku Działkowców.
              Jeżeli to prawda to musimy zawiadomić Kujawę o jego wałkach, aby miał świadomość kogo zatrudnił.
              Hejka
    • Gość: Dno dna ! Re: sldowski skok na stolki IP: *.static.korbank.pl 19.03.11, 15:24
      A jeszcze kilka dni i były sldowski starosta Śpiewak, który nie został starostą teraz , bo się szef SLD na Dolny Śląsk - pan Krasoń nie zgodził, zostanie dyrektorem PCPR. Kopał, kopał, podkopywał, podkopywał i się dokopał. Mówię to Wam już przed konkursem :):):):):)
      • Gość: niezależny Re: sldowski skok na stolki IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 15:54
        Śpiewak, jaka dotychczas jest p.o, dyrektora PCPR. Czy wygra konkurs?To zależy jakich ma konkurentów, którzy złożyli oferty. A tak w ogóle, to go nie znam, a to co wiem z plotek \, to nie ma co mówić.

Kujawa - burmistrz Boguszowa Gorce, to PO, zatwardziały wróg SLDowski. Przyjął Tomczaka ale to też POwiec, był radnym ubiegłej kadencji w powiecie. Kujawa powywalał z Urzędu SLDowców, m.in. Nowaczyka, który teraz jest wiceprezydentem miasta Wałbrzycha.
        I tak sie kręci ta karuzela z tymi politykami, nie fachowcami. Jak ich jedni wywalą, to ich kumple ich przyjmują. Ciągle te same gracze, tylko pod innym szyldem firm i urzędów.
        Kiedy wreszcie przyjdzie czas na ludzi z wiedzą.
        • Gość: prorok Re: sldowski skok na stolki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 12:06
          JuŻ 19 marca, 22 dni przed konkursem wiadomo było ,że wygra śpiewak, kolesie nie dadzą zginąć, uważaj tylko Ławski, bo ty jesteś kolejny do podkopania i wykopania. Zresztą wszyscyście po jednej marce - DEGRENGOLADZIE i po jednym ojce TCHÓRZU ! Idę wymiotować, że tez ta rodzina się nie wstydzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Adam Re: sldowski skok na stolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 13:57
            Żenada:(
          • Gość: swój Re: sldowski skok na stolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 14:29
            A dlaczego niby Ławski do wykopania? Jak na razie, nieźle sobie radzi bez partyjnego betonu.
            Pamiętajmy, że to jest nowe pokolenie lewicy i warto dać im szansę, bo nie wszyscy w Wałbrzychu latają na msze prezydenta.
            • Gość: ???? Re: sldowski skok na stolki IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 22:20
              Śpiewakowa u nas wielka gwiazda bo stary poukładany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka