IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 19:28
Czy można gdzieś uzyskać w Wałbrzychu pomoc indywidualną dla rodziny alkoholika? Czy Anima jest płatna?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Alkoholik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.11, 20:26
      Spokojnie możesz skontaktować się z Animą - nic nie płacisz.
      Jeżeli chodzi o pomoc indywidualną to nie wiem - za to wiem, że są spotkania dla członków rodziny alkoholika.
      mnie takie spotkania wzmocniły - nawet nie zdawałem sobie spray z tego ile jest takich osób, które moją ten sam problem
      • Gość: Wrona Re: Alkoholik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:19
        A jak wyglądają takie spotkania? I czy możesz polecić kogoś szczególnego z Animy?
    • Gość: alkoholik Re: Alkoholik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 20:35
      Jestem alkoholikiem. W czym mogę pomóc ?
      • Gość: wrona Re: Alkoholik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:17
        Wątpię, że możesz. Potrzebuję specjalistycznej porady, pomocy.
    • Gość: wrona Re: Alkoholik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 11:58
      A lepsza Anima czy Cogito - na Browarnej?
    • dietabalona Re: Alkoholik 12.04.14, 00:36
      tak, pomoc możesz uzyskać tutaj leczyc.pl/
      • 57jurand Re: Alkoholik 12.04.14, 19:55
        Atak ogólnie to: Od wielu lat włodarze Polski udają,ze walczą z alkoholizmem rodaków. Fikcyjny bój o trzeźwość prowadzony jest na wielu frontach i za gruby szmal . Tylko gminy wydają ok .
        7oo mln.zł rocznie , ale nie sposób oprzeć się wrażeniu, że miliony te wydawane są tylko po to, żeby w papierach postawić ptaszka. Efektów bowiem nie widać, ale specyficzne : spożycie alkoholu rośnie jak na drożdżach.
        W latach 2000 -2 011 połyk zwiększył się o 30 proc., dziś milion Polaków jest uzależnionych
        , z tego ćwierć miliona tak intensywnie , że przebywa na odwykówkach. M. Mikołajczyk ,,NIE''

i tym miłym akcentem kończę z pisaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka