Dodaj do ulubionych

Wodociągi oszczędzają

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 09:19
Interesujące...

www.gazetawroclawska.pl/fakty24/383835,walbrzyskie-wodociagi-oszczedzaja,id,t.html
Genialny zarzad wodociagów najpierw zlikwidował w ramach oszczędności dział wykonawstwa, który remontował sieci a teraz w ramach oszczędnosci chce własnymi siłami zdekapitalizowane sieci remontować, ciekawe czyimi rekami... czyżby zatrudnionych w wodociagach radnych, masażystek i innych znajomych królika...
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.11, 21:13
      Piszesz a nie masz pojęcia o czym - może najpierw byś sprawdził informację zamiast pisać kłamstwa - oj nie ładnie, nie ładnie - lepiej czytaj ze zrozumieniem bo piszesz nie na temat!!!!!!!!
      Wyjasniam - w WZWiK o którym mówi Mielniczuk nigdy nie było wykonastwa
      • Gość: haha Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.11, 21:37
        a czym i kim te straty wody związek zidentyfikwał
      • Gość: coś Re: do ktoś IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 00:29
        A Tomasz Pluta teraz pracuje w WZWiK czy WPWiK i w czyim imieniu się wypowiada ?
        Oj nieładnie, nie ładnie tak ściemniać na forum...
      • Gość: ??? Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 07:34
        Skoro w WZWiK nigdy nie było wykonastwa to co oni tam robią?

Oj, coś cieniutko wyszła Ci ta obrona...
        • Gość: Obiektywny Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 08:01
          I bardzo dobrze że oszczędzają. Jednak nikt nie wspomina że największe i to ogromne oszczędności nastąpią w efekcie tego co już nastąpiło czyli zmiany na stanowisku Prezesa.
          • Gość: sic Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 08:38
            OBIEKTYWNY,ty sie za robote wez,bo wylecisz. w wodociagach troche juz pracujesz i szkoda by cie bylo
        • Gość: ktoś Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.11, 16:29
          do hahah
          z całą pewnością Związek zidentyfikował te straty pracownikami WPWiK to jest normalne (to są ich zadania) - a co do usuwania nieszczelnosci (czytaj remontów istniejących sieci które są w złym stanie) to przecież mówi, że będzie szukał dotacji unujnych - logiczne

do coś
          - a gdzie tutaj w wypowiedzi Pluty mowa o remontach "- W grudniu nieznacznie przekraczały 30 procent - twierdzi Tomasz Pluta, rzecznik WPWiK."- wytłumaczę Tobie, że tutaj jest tylko mowa tylko o obecnych stratach na sieci.

- "Skoro w WZWiK nigdy nie było wykonastwa to co oni tam robią?" - wejdź na ich stronę i poczytaj - najwiekszy projekt w historii Wałbrzycha-a potem się wypowiadaj :)
          Oj, coś cieniutko wyszło Ci te ujadanie...

Widzę, że co by sie nie działo co by sie nie robiło (czego by sie nie chciało robić) to zawsze zakompleksieni narzekacze sie znajdą - dajmy mu czas zobaczymy jak będzie a nie od razu ujadacie.

Gdzie sie nie pojawi artykuł, że cos jest ok to od razu szczekacie, czy wam ocs odpowiada w tym mieście jak się macie tak męczyc to wyprowdzka jest wam proponowana.

Ps.
          A na Ministra co cofnoł koncesję Mobrukowi tez będziecie ujadać - tak dla zasady???
          • Gość: Rebel Yell Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 17:39
            Widac po pisowni ze spec z wodociagow. Twoja obrona nic nie wnosi, jest mialka jak wypowiedzi cytowanego przez ciebie swietego Tomasza. Prawdziwe jak jego swietosc i zapewnienia slonca ze to on zalatwil cofniecie koncesji mobrukowi.
            Nastepny zaklinacz rzeczywistosci.
            • Gość: ktoś Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.11, 23:14
              Tradycyjnie jak brak argumentów to taka gadka
              - będę pisał o Mobruku napiszecie, że tam pracuje, będę pisał o MPK napiszecie że jestem kierowcą, itd... naprawdę żenujące

Miłej nocy
              • Gość: PiS Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.11, 08:56
                Panu Mielniczukowi życzę jak najlepiej i mam nadzieję, że zaprowadzi porządek w tym pasożytniczym naroślu na spółce i przy okazji w samej spółce. A czy Ty wiesz o ile wzrosło zatrudnienie pracowników umysłowych w spółce za czasów obecnego Zarządu- ludzi, którzy nic nie robią i nawet nie zachowują pozorów, że coś potrafią robić?
                • Gość: cichy Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.11, 09:28
                  mam nadzieję że nie chodzi ci o zwykłych pracowników WPWiK
                  • Gość: sic Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 09:34
                    juz ci pisalem,zostaw ten internet i wez sie za robote,nie po to cie zatrudnili w wodociagach,zebys w pracy klepal na klawiaturze. zwolnienia pojda w strone tych,ktorzy marnuja czas pracy na takie pisanie bzdur
                    • Gość: wodnik Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.11, 10:36
                      odpolitycznić WPWiK
                      • Gość: Alt Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.11, 16:03
                        Czy w wodociągach jest jakiś dyrektor d/s technicznych znający sie na rzeczy? Bo jak tak czytam te wątki to mam olbrzymie wątpliwości...
                        • Gość: do Alt Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.11, 14:23
                          złóż swoje CV to będzie jeden który się będzie znał
                          • Gość: Alt Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 17:30
                            A co ogłaszacie konkurs ?
                            • Gość: Fachowiec Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 14:45
                              To co z tym konkursem?
                              • Gość: ktoś Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.11, 19:33
                                Nie wiem - skoro taki jestes inteligentny to przecież wiesz że wystarczy wejsć na stronę i to monitorować - pilnuj jak będzie nabór to złóż podanie - życze powodzenia :)

- a mój komentarz do Twojej wypowiedzi - patrz kilka komentarzy wyżej
                                "Tradycyjnie jak brak argumentów to taka gadka
                                - będę pisał o Mobruku napiszecie, że tam pracuje, będę pisał o MPK napiszecie że jestem kierowcą, itd... naprawdę żenujące "

Pozdrawiam - w temacie mam tyle do powiedzenia - ujadajcie dalej lecząc kompleksy :) - ja ich leczyc nie musze :)
                                • Gość: ??? Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 11:37
                                  Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz.

My oburzeni sytuacją w naszym miescie, nie leczymy kompleksów, tylko chcemy lepszej przyszłości dla naszych dzieci i dlatego nie wyrażamy zgody na Mobruk, zapyziałe kamienice z ustępami na podwórku, dziurawe drogi i chodniki i przejadanie naszych podatków przez nieudaczników- krewnych i znajomych królika, którzy doprowadzili do takiego stanu rzeczy.
                                  • Gość: ktoś Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.11, 17:25
                                    sam nie wierzę w co piszę?? - a co ja takiego napisałem, że mam w to nie wierzyć - ktoś źle zinterpretował wypowiedź Mielniczuka więc chciałem naprostować!!!

Ps.
                                    Też jestem za wyrzuceniem Mobruku, za dobrymi drogami, przeciw podwyżką itd.
                                    tylko to był post dotyczący zmian w WPWiK i nic innego - widać kompleksy jednak są??

Każdy z nas niech zada sobie pytanie - co zrobiłem żeby było innaczej??
                                    Oczywiście poza biadoleniem na forum!!

Pozdrawiam wszystkich nawet tych czytających bez zrozumienia :)
    • agnieszkaha1 Re: Wodociągi oszczędzają 30.03.11, 14:17
      Heh na czymś muszą oszczędzać, przeważnie w takiej sytuacji cierpią pracownicy...

Forum Wałbrzych
      • Gość: torus Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 19:20
        Nie tylko pracownicy, gdyż mieszkańcy Wałbrzycha również...
        Najtańsza woda i najwyższej jakości usługi o których tak pięknie mówi szef propagandy z WPWiK niebawem się skończą, tak jak jego słowotok.
        • Gość: luz Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 07:12
          A kim jest i skąd się wywodzi ten rzecznik WPWiK ? Taka informacja może powiedzieć o jego wiarygodności .
        • agnieszkaha1 Re: Wodociągi oszczędzają 31.03.11, 15:16
          Masz rację, nie tylko pracownicy, ale przeważnie od nich się zaczyna tzn redukcja etatów, czy cięcie pensji...

Forum Wałbrzych
          • Gość: k&R Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.11, 16:17
            Może dotrze do świadomości wielu pracowników, że żyjemy w czasach walki o pracę i płacę aby przeżyć w tym faszystowsko-bolszewickim układzie władzy.
            Wspólny opór a nie szukanie protekcji w PO, PiS czy SLD - nawet gdy stanowią 50 % zatrudnionych mają jeszcze szansę na obronę.
            • Gość: bb Re: Wodociągi oszczędzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 19:19
              Więc czy to ma zachęcić do czynnego protestu. A kto go zorganizuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka