Dodaj do ulubionych

Pizza Da Grasso Skandal

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.11, 16:57
Już nigdy nie kupie pizzy w Da Grasso! Podnieśli ceny a żeby było jeszcze ciekawiej to sprzedają tak cienkie pizze że byłam przekonana że to naleśnik. czemu robia oszczedności na klientach?
Zapłaciłam 30zł mając nadzieje na dobra pizze a dostałam naleśnika gdzie pożałowali nawet na innych produktach które miały znaleźć się na pizzy. czyje się oszukana i ostrzegam was abyście zwrócili na to uwaga, że jakość pizzy w tej pizzerii to już dno!
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 17:05
      Ciekawe czy w pizzerii chociaż odezwałaś się słowem że ci nie pasuje pizza
      • Gość: roman Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 17:44
        Pewnie wszamała nic nie mówiąc, A przypomniała sobie o pizzy dopiero siedzac na kiblu
        • Gość: karas Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 18:18
          To prawda. Da Grasso b.dobrze wpływa na przeczyszczenie jelit.
          • haba.baba Re: Pizza Da Grasso Skandal 26.03.11, 19:55
            Ja też negatywnie oceniam ich produkcję,ale młodzi się zachwycają
      • Gość: do joli Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.11, 15:35
        to po co płaciłaś!! trzeba zobaczyć pizze potem reklamować!! ja bym nie zapłacił i oddał pizze!! proste i nie nabierzcie się na pizze amerykańską z monalizy to dopiero naleśnik milimetrowy z niczym na wierzchu tylko cena zmylająca 14 zł i wielkość 40 cm oczywiście podpucha ...
    • Gość: ale nuda Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.11, 03:26
      no tak, wiosna nadeszła to trzeba schaby wystawić... dalej żyw sie w da grasso, a potem bedziesz zajmować dwa miejsca w autobusie. ;) co za, kur.. moda przyszła na te pizze? weźcie sie baby za siebie, bo strach was ogladac!!! nie ma na czym oka zawiesic w tym zadupiu... wysiada taka z busa i stringi po pachy, opona, że i zuk by pojechal, do tego jeszcze sie usmiecha, choć zebów ma trzy z przodu... Litości!!!
      • Gość: Nie równy beret Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 13:28
        Nie przesadzaj he he może nie ma tu super modelek ale jeszcze jest sporo ładnych dziewczyn :)
        • Gość: ekspertor Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.11, 15:41
          to nie pizza przeczyszcza tylko sosy bo dolewana jest do nich woda z kranu stąd przeczyszczenie kich , ta cena za ten szary placek to kpina i drwina ale skoro tu nie ma nic innego do wyboru to młodzi wsuwają bo co mają zrobić
      • Gość: onnaaa Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 14:27
        kur Belmondo pewnie to Ty też nie jestes !! Sami gołodupcy w tym w-chu
    • pozor_vlak Re: Pizza Da Grasso Skandal 27.03.11, 15:52
      Po pierwsze, porządna pizza powinna być cienka i nie za bardzo napier... dodatkami.
      A po drugie, grube czy cienkie, to co sprzedaje da graso blższe jest krowim plackom niż pizzy.
    • Gość: pinia Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 20:59
      pizza powinna byc na cienkim cieście, na grubym to niech Ci babcia domową zrobi, ewentualnie do tej pseudo-restauracji -Pizza Hut sie przejedz
      • Gość: didier Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 21:08
        cos ci sie chyba pomylilo.. nie cpaj wiecej jezeli uwazasz ze pizza-hut to pseudo pizzeria. a zawsze mozna wybrac czy sie chce pizze na grubym czy na cienkim ciescie.
        • Gość: pinia Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 19:38
          czytaj ze zrozumieniem, nie pseudo pizzeria, tylko pseodo-restauracja! bo to pizzeria udajaca elegancką restauracje
          • Gość: do pini Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 20:55
            oni nie muszą udawać eleganckiej restauracji ich dania są na poziomie to nie jest jakaś mierna knajpa typu da grasso albo co gorsza biesiadowo czy jakaś inna nędzna imitacja pseudo pizzy!!! pizza hut eliminuje miernotę i tandetę ceny są na poziomie i ludzie z kasą tam przychodzą nie ma tam shitu !!! ta nora jest za biedna na restauracje na poziomie gdzie przychodzą ludzie z kasą bo tutaj się najmniej w całej polsce płaci ...
      • Gość: do pini Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 16:04
        pizza Hut nigdy tu nie będzie otwarta za duża tu bieda i nędza na ich ceny ,zresztą to opinia sieci nie mają czego tu szukać...
        • Gość: NIKT Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 20:15
          To może niech założą w Szczawnie? @_@
    • Gość: Czesio Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.11, 21:18
      A ja tam pie...* te waszą pizze , wole sobie samemu zrobić w domu i wiem co jem i nikt mi nie chara do sosu ani na pizze
      • Gość: lokals Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: 31.60.101.* 27.03.11, 23:35
        albo sałatki zajeżdzające perfumami podawaczek.
      • Gość: :) Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.11, 23:55
        Zacznijcie w MonaLisie kupować, myślałem ze bedzie padaka a bardzo pyszna pizza, ciasto nie grube nie chude w sam raz. polecam :)
        • Gość: Menor Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 11:02
          Da Grasso spadło na psy! to juz się nie da jeść potwierdzam. Nie chodzi mi o to aby robić komuś reklamę ale piszecie że takie co podają w Da Grasso to właściwa pizza i inaczej juz nie można zrobić. Zachęcam abyście zobaczyli jak to robią w Świebodzicach, zapewniam że następnym razem zobaczycie że można inaczej. Nie piszę tego dla reklamy tylko aby było wiadomo, że pizza może być smaczna. Odradzam tez nadgorliwie spożywać pizze bo naprawdę dwa siedzenia w autobusie będzie mało : ale raz na 3 m-c spokojnie można ;) A co Da Grasso niech zmienią branże bo to juz nie jest pizzernia
          • Gość: havana Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 19:53
            najlepsz pizza jest w Mexicanie na piaskowej
            • Gość: NIKT Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 20:05
              Da Grasso tnie się z Biesiadową? Haha! :))) Przecież wiadomo, że najlepsza jest pizza w Auchanie ;D
            • Gość: `dorota Mexicana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.11, 20:31
              Popieram - to firma, która sie ciągle rozwija na plus. Pizza Boska jest boska :D
              I na Podzamczu Paparazzi na Hetmanskiej. Tez niezła pizza
    • Gość: moli Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.11, 07:02
      A ja teraz opowiem wam taką historyjkę.Dzwonię do Da Grasso o 14-stej,zamawiam pizze na 17-stą.Uważam że zamawiając PIZZĘ NA GODZINĘ nie muszę prosić że ma być GORĄCA.I co dostaje?Oczywiście posłaniec nie może wydać reszty z 30 zł bo nie ma.Żenada,kpina.Smacznego.
      • Gość: Kalambur Re: Pizza Da Grasso Skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.11, 08:54
        Da Grasso robi nas w konia. Sprzedaje coś co uważa za pizzea to co pizza nie jest. Ja zawszę zamawiałem tam najdroższe pizze miałem szereg uwag ale gdzie ich nie ma. Jednak ostatnio zgadzam się że oprócz podniesienia cen zaczęli oszczędzać na produktach. Tego już im nie wybaczę i nie wiem co teraz zrobią ja już tam pizzy nie kupie. Miałem tez taka historię, że nie chciano mi wydać napoju a przecież samo sie reklamowali, że do dużej pizzy gratis. Trudno było minęło nie jestem osłem i nie pozwolę się więcej tam dać nabrać. A pracownikom lub szefostwu wypisującego tu głupoty życzę aby zamiast bezsensownych anonimowych wpisów uderzyli się w piersi i przeprosili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka