Dodaj do ulubionych

Ortopeda dziecięcy-stopki

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.11, 18:40
Szukam ortopedy dziecięcego specjalizującego się w skrzywieniach stopek. Czy ktoś z rodziców może kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: matka Re: Ortopeda dziecięcy-stopki IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 22:29
      dr Rybacki przyjmuje na Matejki, albo dr Kwiatkowski przyjmuje na Chrobrego
      • Gość: sfd Re: Ortopeda dziecięcy-stopki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 08:41
        KIERUNEK> POZNAŃ- najlepsi fachowcy w tej dziedzinie.
    • b.bujak Re: Ortopeda dziecięcy-stopki 27.04.11, 12:20
      ja chodze ze swoimi na kontrole do dr Duszkiewicza - moze nie jest ortopedą stricte dziecięcym, ale jest bardzo dobrym fachowcem
      kiedys byłam tez na badaniu w "Zdrowej stópce" we Wrocławiu - tam przyjmują fizjoterapeuci rzeczywiscie wyspecjalizowani w zakresie nózek dzieciecych :)
      • rab-bit Re: Ortopeda dziecięcy-stopki 27.04.11, 13:37
        Zdecydowanie odradzam dr Rybackiego, polecam Kudłacika . Jednak bardziej bym radziła wrocław tam są lepsi specjaliści zajmujący się wyłącznie maluszkami.
    • Gość: bylam i wiem Re: Ortopeda dziecięcy-stopki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 20:31
      polecam dr Wisniewskiego na Lubelskiej, tez mialam problem ze stopkami coreczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka