Gość: romuald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 23:54 gdzie można kupić w Wałbrzychu dobry i tani akumulator sam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wac. Re: akumulator samch IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 07.06.11, 00:21 Polecam sklepy z akcesoriami sam. Adresy znajdziesz w wyszukiwarce int. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vv Re: akumulator samch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 07:26 ostatNio kupowalem w szczawnie w malym sklepiku na sienkiewicza, nazwachyba moto punkt. Dzwonisz gosc ustala jaki chcesz i za kilka godxin go ma u siebie. Zaskoczyl mnie bardzo dobra cena. Zreszta juz byl poruszany na forum yen temat. Wygoogluj sobie sklepok zadzwon i zobacz jakie ma ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
moto-punkt.pl Re: akumulator samch 07.06.11, 08:23 Zapraszam, GG 602030, napisz jaki akumulator Cię interesuje, podam ceny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: akumulator samch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 13:21 ja polecam firmę z akumulatorami na Sobięcinie jakieś 200m za Galerią Victoria po prawej stronie. Maja tam duży wybór i dobrze doradzą. Ja jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: akumulator samch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 13:25 tutaj masz ich stronkę ja ich też znalazłem na necie www.emaserwis.pl/?s=oferta Odpowiedz Link Zgłoś