Dodaj do ulubionych

MPK róbmy foty

IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.11, 08:17
wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9777793,Motorniczy_ukarany_za_palenie_papierosa_podczas_jazdy.html Codziennie jeżdze autobusem ,i bardzo często widze palącego pana za kierownicą. Moze tez róbmy foty i wstawiajmy na forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: MPK róbmy foty IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 09:08
      A ja zrobię fote tobie jak ty pracujesz to dopiero będzie hit!
    • Gość: pasażer Re: MPK róbmy foty IP: 87.105.201.* 14.06.11, 09:16
      Zrób cwaniaku fotę łebkom jak niszczą autobus lub przystanek. Czemu się wbijasz wtedy w fotel lub przechodzisz na drugą stronę ulicy ?
      • Gość: Pasażer Re: MPK róbmy foty IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 19:08

Nie raz już zwracałem uwage a nawet wyłapywałem takich delikwentów ale kierowca oświecał mnie jednym zdaniem: "panie puśc pan go i tak mu nic nie zrobi policja a nachodzi sie pan na przesłuchania więcej niż to warte"
    • Gość: pasażerka Re: MPK róbmy foty IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.06.11, 09:28
      a pewnie że zrobić fotę, zakaz to zakz a nie kopci zamiast na droge patrzeć
    • Gość: Inga Re: MPK róbmy foty IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.11, 12:04
      co sie przyjebałeś do kierowców gnoju MAŁO JUSZ MAMY GNOJSTWA W MJESCIE KRENCOM NAS MJESZKAŃCÓW JAK BARANY A TY CHCESZ KOPAĆ SZAREGO CZŁOWJEKA CO TYRA ZA SZMACIARNE PJENIADZE I SE ZAPALIŁ TO SIE NAUCZ DLATEGO TAK SPOSTRZEGAJA POLAKA ZAMJAST SIE SZANOWAC I WSPJERAĆ TO ROZGLADA SIE JEDEN NA DRUGJEGO KIEDY GO UTOPIĆ I CO JAK BY TEGO KIEROWCE ZWOLNILI Z PRACY I MA 3 DZIECI TO BENDZIESZ HUJU LEPJEJ SPAŁ DODA CI TO SZCZĘŚCIA .. OJ ZASTANÓW SIE KIM TY JESTES BO PO TYM CO ROBISZ DLAMNIE KUPOM GÓWNA I NIESZCZENSCIA REPORTER SIE ZNALAZŁ
      • Gość: cbcb Re: MPK róbmy foty IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.06.11, 12:38
        Zgadzam się z Tobą Inga w 100% ale następnym razem jak będziesz coś pisać w miejscach publicznych to skonsultuj się ze słownikiem języka polskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka