Dodaj do ulubionych

Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem

IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 23:34
Myslalem ze boa666 walczy z Mo_brukiem a on nie walczy z Mo-Brukiem tylko walczy o stolek , dla wilda albo lubinskiego , teraz już wiem dlaczego boa666 ani nikt innyz krzyczących o Mo-Bruk nie podjął rozmowy z TVN24 , kiedys napisalem do TVN24 ws. Mo_bruka , TVN24 prosili o rozmowe , wiec odpisalem zeby skontaktowali sie z boa666 , ale tego nikt nie zrobił , nawet podalem telefon do redakcji TVN24 , tez boa666 wielki dzialacz przeciwko Mo-Brukowi nie zadzwonil do TVN24 , teraz jak zobaczylem film kolejny o Mo_bruku i o wyborach , to jasno widac ze Boa66 ma nas w tylku i im chodzi tylko o stolki i zeby zajac walbrzych , boa666 powedz dlaczego nie skontaktowales sie z TVN24 jak podalem telefon namiar do redakcji ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiedzący Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:42
      Przygłupie o Mobruku robiła już program ogólnopolska TVP 1 (celownik).
      TVN też tu był i ma całą dokumentację a jakbyś tego nie wiedział, to jest to telewizja, która wisi na smyczy PO i tak im zależy na zrobieniu programu o Mobruku jak Szemełejowi na twoim zdrowiu.
      • Gość: w.l Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:50
        a ja sie tak zastanawiam...ta sie cały czas użalacie że nik z polityków nic nie robi w tej sprawie...a dlaczego po prostu my sami mieszkańcy Wałbrzycha nie zaczniemy naj zwyczajniej pikietować...blokowac drogi i Ratusz itd...???
        • Gość: . Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:55
          bo wielu chce ale nie ma lidera. Dlatego wierzę, że takim będzie Wild
          • Gość: walbrzych do goscia IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 23:58
            to dlaczego wild nie zorganizowal protestu nie zamknal ulicy boa666 to samo , jaki mieli problem
            • Gość: ... Re: do goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 00:02
              Taki sam problem ćmoku jak ten, że nie mają możliwości wprowadzenia ustawy o kastracji idiotów
              • Gość: ponury żniwiarz Re: do goscia IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.11, 15:28
                > Taki sam problem ćmoku jak ten, że nie mają możliwości wprowadzenia ustawy o ka
                > stracji idiotów

I się ciesz, bo prawdopodobnie dzięki temu żyjesz na tym nędznym łez padole.
          • Gość: Mała Mi Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 13:38
            gość - proszę cię;
            prezydent miasta ma być liderem grupy ludzi, którzy wyjdą na ulicę :)))))))))))))?
            przezabawne :)))))))))))))))))))))))))))))

zacznij myśleć samodzielnie, zamiast pozwalać sobie drązyć mózg kretyńskimi oszukańczymi wizjami, które po zasiedleniu tyłkiem stołka znikną i wyparują;
      • Gość: ALEX Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.11, 15:59
        MASZ RACIE TO TYPOWE DEBILONTKO hahahahahahah
    • Gość: efemeryda Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.centertel.pl 07.07.11, 23:54
      Myślałeś? A masz czym? Na miejscu twojego protektora, zasadził bym ci kopa w d.... bo tylko go tu kompromitujesz swoimi żałosnymi wypocinami:)
      • Gość: . Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:57
        do kogo ten tekst ?
    • Gość: Hihi Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 00:10
      Przygłupie ...
      ... ćmoku ... kastracji idiotów
      ... Myślałeś? A masz czym? ... zasadził bym ci kopa w d.... ... żałosnymi wypocinami ...

Dyskusja z trollem Wilda.
      Pouczająca, prawda?
      • Gość: . Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 00:13
        W wydaniu dla kretynów twojego pokroju.
    • boa-666 Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem 08.07.11, 00:14
      Jasne, że walczymy, bo ekipa jest spora. Pocieszę Cię, że TVN24 był, dokładnie nas przepytali ile wiemy o Mobruku, zostali oprowadzeni po ewidentnych przekrętach, obiecali zrobić niezależne badania wody z kąpieliska pod Mobrukiem, umówili się na nagranie i ...
      Potem okazało się, że wodę pobrali, badania "niezależne" zrobili i ukazał się komunikat naszego WIOŚ, że woda w kąpielisku jest I klasy czystości i nadaje się nawet do ... spożycia!
      W ten sam sposób dym z pożarów nie jest toksyczny, a składowisko działa legalnie, mimo braku podstawowych urządzeń do badania wpływu na środowisko wodno-gruntowe, czyli piezometrów.
      Tak samo nie da się postawić znaku na Małopolskiej, chociaż leży to wyłącznie w gestii prezydenta. Dodam, że to właśnie Mobruk łamie prawo, poruszając się po terenie zabudowy mieszkaniowej ciężkimi pojazdami. Gdyby nasza policja chciała egzekwować prawo, to nawet znak nie byłby potrzebny.
      Uwierz mi, że od góry do dołu wszyscy decydenci dobrze wiedzą, że Mobruk od grudnia 2002 r. śmiga na lewych papierach, zatruwając ludzi. Wiesz co za to grozi?
      Dlatego nie unoś się, tydzień po wyborach prezydenckich na ulicy Małopolskiej będzie stał znak zakazu wjazdu powyżej 5 ton. Odszkodowanie będzie płacił Mobruk i ci, co go kryją. To nie jest walka o stołki, tylko o życie. I moje i Twoje.
      • Gość: z Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 00:25
        oby tak było !!!!
      • Gość: wałbrzychnocą Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 08.07.11, 00:47
        Mo- bruk to tylko syf. I tylko tyle. Więc nie przesadzaj:
        >To nie jest walka o stołki, tylko o życie. I moje i Twoje.
        Że z Mo-brukiem rozgrywacie swoje gierki, rozumie olbrzymia większość wałbrzyszan, dlatego olali wasze referendum.
        Chcesz ratować wałbrzyszan, walcz o nowe miejsca pracy, z wynagrodzeniem wyższym niz 1386 zł brutto.
        • Gość: walbrzych do boa666 IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 01:04
          powedz dlaczego ukryliscie fakt ze TVN24 byla na miejscu nikt tego nie wiedzial , do tej pory nie bylo żadnego materiału o Mo_bruk , a minął już dobry rok jak podałem na tacy telefon i było wszystko ugadane , co do zakazu na ulicy malopolskiej ok postawia tam zakaz , ale co pozniej mokrzycki wystapi do miasta o odszkodowanie miasto wtedy straci , nie stac walbrzycha na odszkodowanie , szczerze zobaczylem kilka waszych filmow i wasza i slabo mi sie zrobilo ze to jest polityczna gra , a ja w niej uczestniczylem , piszac do TVN24 , naglasniajac sprawe , jestem tym zdenerwowany , tym co zobaczylem , tak sie nie robi , fakt nie popieram nadal tego Mo-Bruka , ale zeby wykorzystywac to do celow politycznych i ja to wiem bo , bo sie tym zajmuje od dawana , widze co robicie jakie postepy , szkoda slow ze sie wciaglem w to wszystko , walbrzych umiera a ktos sobie polityke robi , a nikt sie nie zastanowi jak walbrzych umrze wtedy juz nie bedzie polityki .
          • Gość: urzędnik Re: do boa666 IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 04:52
            Ufffff .......... kobiety. Właśnie skończyłem robotę i lecę do pracy.
        • radcom Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem 08.07.11, 06:47
          Odp.ierdolcie się od węża! Brak słów na waszą głupotę!

Widzisz BOA, dawno mówiłem, że szkoda sił dla tej hołoty. Niech gniją w syfie!

K.urwa nawet bezpańskie kundle nie gryzą weterynarza!

Jak wyzdychają, postawimy tamę na Starym Zdroju, zalejemy miasto wodą, wybudujemy kasyna, burdele i zatańczymy Kankana na grobach frajerów.

Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć! To wasz dom! Innego nie macie!

Pozdrawiam, radcom

• Gość: oj tam Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.xdsl.centertel.pl 10.07.11, 13:29
          po co ci robota jak będziesz dogorywał w hospicjum na raka? za wysokość najniższej pensji to chyba rząd odpowiada a nie prezydent Wałbrzycha? Skoro jednak na tutejszym rynku pracy dominują kolosy (supermarkety, wielkie fabryki), gdzie pracownik jest wymienialnym, tanim trybikiem, i to kolosy dobijające małe firmy, handlowców, o czym my mówimy? co to za polityka, zamkną strefę i znowu pół miasta straci pracę. brawo
      • pozor_vlak Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem 08.07.11, 06:47

> Potem okazało się, że wodę pobrali, badania "niezależne" zrobili i ukazał się k
        > omunikat naszego WIOŚ, że woda w kąpielisku jest I klasy czystości i nadaje się
        > nawet do ... spożycia!

to może rzeczywiście tak jest ?
      • Gość: Mała Mi Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 13:45
        Boa;
        na początku dzięki ogromne za kawał wspaniałej pracy, jaką robisz odnośnie mobruka; poświecasz swoją energię i czas - gdybyż takich ludzi było wiecej w mieście;

ale bardzo cie proszę - napisz mi ,jaki plan na mobruk ma pan Wild?
        konkrety, nie jego zapewnienia ogólnikowe;
        konkretny plan, krok po kroku; przecież to nie moze być tajemnicą, prawda?
        czy wg ciebie cały ten plan jest naprawdę mozliwy do wykonania bez ogromnych odszkodowań, które musiałoby płacić miasto, czyli my?
        czy "umoczenie" aż do samej góry wielu osób w tę sprawę można ominąć, wykluczyć, rozwalić?
        to nie zmieni mojej decyzji o nie głosowaniu na p.Wilda; niestety poza mobrukiem jest wiele spraw do załatwienia w miescie i on moim zdaniem nie poradzi sobie z nimi;
        jednak chciałabym poznać jakieś konkrety dotyczące sposobu likwidacji;
        skoro sprawa staje u ministra, wiec jakie asy w rękawie trzyma Wild, że potrafi przeskoczyć TEN stołek?
    • Gość: good Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.07.11, 07:13
      Pewnie, że boa666 to działacz polityczny, a Ty myślałeś , że społecznik?? Haha dobre. Gośc ewidentnie popiera jednego z kandydatów i to tego nie pochodzącego z w W-cha. Zrobił trochę szumu w poprzedni8ch wyborach, poskanował i powklejał jakieś niespójne dokumenty, a to w mieście takim jak Wałbrzych wystarczy aby nabrać naiwne społeczeństwo aby głosowało na JEGO kandydata. Niewiele brakowało aby wszedł do II tury. Nie popełnijmy teraz tego błędu!!
      • Gość: walbrzych do radcom IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 13:29
        Ty też jesteś jakis urzedasek , niby na poziomie a po twoim wypowiadaniu się na forum widać iloraz inteligencji oraz kulturę , a co do boa666 to albo mu zależy na mieście i na mieszkańcach , albo uprawia tym politykę Wilda , na jego bloku teraz widać czystą politykę Wilda , który posłużył się mną poprzez Mo-Bruk , zrobił mieszkańcom pranie mózgu , a tu nie chodzi jemu o Mo-Bruk tylko o politykę , dobrze że wyszło to na jaw , więcej ws. Mo-Bruka nie będę interweniował i nie będę brał udziału w politycznych zagrywkach , z mojego miasta nikt nie będzie robił cyrku politycznego ani śmietniska , a wam chodzi tylko o jedno , a jak była TVN24 to zapewne nie dali tego na antenę bo też się kapli że to sprawa czysto polityczna , tylko pytanie dlaczego od roku nikt nic nie wiedział że TVN24 była , bo jak pamiętam to rok temu wszystko podałem na tacy , oraz umówiłem TVN na przyjazd , tylko miał się ktoś zgłosić z działaczy przeciw Mo-Brukowi , a tego działacza wskazałem na Boa666 , jako bardziej zaangażowanego w to wszystko .
        • Gość: łowcamatołów Re: do radcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 13:50
          Gość portalu: walbrzych napisał(a):

> Ty też jesteś jakis urzedasek , niby na poziomie a po twoim wypowiadaniu się na
          > forum widać iloraz inteligencji oraz kulturę , a co do boa666 to albo mu zale
          > ży na mieście i na mieszkańcach , albo uprawia tym politykę Wilda , na jego blo
          > ku teraz widać czystą politykę Wilda , który posłużył się mną poprzez Mo-Bruk ,
          > zrobił mieszkańcom pranie mózgu , a tu nie chodzi jemu o Mo-Bruk tylko o polit
          > ykę , dobrze że wyszło to na jaw , więcej ws. Mo-Bruka nie będę interweniował i
          > nie będę brał udziału w politycznych zagrywkach , z mojego miasta nikt nie będ
          > zie robił cyrku politycznego ani śmietniska , a wam chodzi tylko o jedno , a ja
          > k była TVN24 to zapewne nie dali tego na antenę bo też się kapli że to sprawa c
          > zysto polityczna , tylko pytanie dlaczego od roku nikt nic nie wiedział że TVN
          > 24 była , bo jak pamiętam to rok temu wszystko podałem na tacy , oraz umówiłem
          > TVN na przyjazd , tylko miał się ktoś zgłosić z działaczy przeciw Mo-Brukowi ,
          > a tego działacza wskazałem na Boa666 , jako bardziej zaangażowanego w to wszyst
          > ko .

A tak w ogóle to dobrze się czujesz?
          • Gość: gosc Re: do radcom IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.07.11, 14:01
            Tu jest potrzebna rewolucja francuska, a nie gry slowne i przepychanki.
            Jak wladza zacznie sie bac obywateli, to bedzie dzialac poprawnie, a narazie ma narod centralnie w tylku.
            Dopoki bedziemy grzyli sie miedzy soba, dopoty nic nie osiagniemy.
            Narod od pokolen jest zaszczuty i dlugo bedziemy nosic w genach to brzemie naszych pradziadow zanim wreszcie otrzasniemy sie z amoku i wyjdziemy z siekierami na ulice, tylko obawiam sie, ze wtedy moze byc juz troche za pozno na rewolte.
            • Gość: wch do goscia popieram cie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 14:08
              popieram wyzej post goscia , wyjdzmy na ulice sami bez politykow i przycisnijmy politykow
              • Gość: gosc Re: do goscia popieram cie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.07.11, 14:15
                Zobaczcie sami chociazby w takiej Francji, rzad chcial wprowadzic staze absolwencje, to co u nas przyjeto z usmiechem na ustach. Tam studenci zabarykadowali sie w uczelniach i prowadzili regularna walke z francuska gandameria. Po tym rozruchach prezydent kraju anulowal pomysl wprowadzenia w kraju stazy absolwenckich. U nas kazdy pomysl polityka, kazda uchwala staje sie faktem. Nawet jesli spoleczenstwo nie zgadza sie z nowa decyzja polityczna, to co robia "NIC". Jedynie pozrzedza sobie z sasiadami badz na rodzinnym obiadku jak to w kraju jest zle i ciezko, ale g*wno zrobia, zeby to zmienic. Nie ma w nas, narodzie polskim za grosz jednosci. Kazdy sobie "rzepke skrobie" i tylko mysli, jak tu nie zniszczyc i upokorzyc swojego sasiada czy kompana w pracy.
            • Gość: Mała Mi Re: do radcom IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 14:23
              święte słowa;

a póki co dajemy taki a nie inny wzór do naśladowania dzieciom własnym;
              zostanie u nich jak u nas - odruch bezwarunkowy nabyty;
          • Gość: realista Re: do radcom IP: *.centertel.pl 08.07.11, 14:10
            Chyba dobrze się czuje , bo koleś wygląda mi na prowokatora. Bo kto trzezwo myslący zaufałby TVN24 - stacji za którymi stoją rekiny polityki i słuzb państwowych (tych od informacji) . Wiadomo powszechnie że główne media biją w bebęn PO, więc jaki by miały interes niszczyć wtedy wałbrzyskie PO. Wtedy, kiedy jeszcze nie było ono skompromitowane.
            Boa 666 musiał by być głupi aby wystawiać się na strzał ujawniajac się w tabloidalnej stacyjce telewizyjnej. To już lepsze było by zawiadomienie TV Trwam-jest pewność że nie doniesli by kto zaś Boa666 odpowiednim służbom. Anonimowo Boa 666 jest o wiele skuteczniejszy niż zastępy idiotów którzy pojawiają się na wałbrzyskiej scenie pod swoim nazwiskiem.
            Gość po prostu szukał głupiego w prostacki sposób.Jak widać sprawę udało się nagłośnić i bez TuskVN-u. Internet to potęga.
            • Gość: ja wiem Re: do radcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 14:37
              Po tym filmie Mo-BRUK wpadł w panikę i nasłał ekipę TVN
              www.youtube.com/watch?v=o3UzgPQge8Y
              • Gość: max Re: do radcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 16:18
                zgadzam się i to jest już jakiś krok do przodu....WYJDZMY NA ULICE !!!! BLOKUJMY TRUCICIELA!!! ŻEBY NIE BYŁO ZA PÓŻNO!!!!!!
    • Gość: :D Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 16:24
      trzeba nam Kononowicza i pomoże nam zlikwidować Mobruk hahaha www.youtube.com/watch?v=LrANBb_oa5o&feature=related
      • Gość: pader Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.centertel.pl 08.07.11, 21:56
        Kiboli tez można było by w to zaangażować. Jedyna zorganizowana grupa w miescie, w dodatku z jajami.
        • Gość: KSG Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.11, 15:36
          > Kiboli tez można było by w to zaangażować. Jedyna zorganizowana grupa w miescie
          > , w dodatku z jajami.

Myślę, że czek na dwa tysiące to za mało.
    • Gość: ALEX Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.11, 15:58
      ale ty gościu pjer.........isz tu GŁUPOTY Z TYM JAKIMŚ BOA NASTĘPNY CWANIAK CO CHCE WILDOWI PODSRAĆ TVN 24 hahahahahahah DURNIU JAK SIE DODZWONISZ TO BENDZIESZ MJAŁ SUKCES JAK W LOTTO ----------------
      • Gość: wyborca Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.11, 16:14
        dzieki takim imbecylom jak alex zmienilem zdanie i nie zaglosuje na wilda bo jesli on ma taki elektorat to ja dziekuje. otworzyles mi oczy alex dzieki tobie cala moja liczna rodzina nie bedzie glosowala ani na wilda ani na lubinskiego dziekujemy ci za chamstwo i prostactwo sory za bledy ale pisze specjelnie jezykiem alexa zeby mnie fiut zrozumial
        • Gość: roodypoo candy ass Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.11, 19:59
          Alex może być jednym z tych POwskich trolli z ilorazem powyżej 30 IQ, którzy podszywają się pod wyborców konkurentów i ich kompromitują. Oczywisty troll jest oczywisty...
    • Gość: roodypoo candy ass Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.11, 19:41
      Od razu widać, że jesteś summerfagiem i interesujesz się tematem Mo-bruka wybiórczo. To TVN24 nie podjął rękawicy, choć sygnałów miał mnóstwo. I nie przekonuje mnie to, że ktoś nie chciał z nimi publicznie rozmawiać. Gdyby chcieli to by zdążyli ten temat tak jak np. z tym przeterminowanym 20-letnim mięsem z konserw, które trafiało na nasze stoły. BOA zrobił świetną robotę i wara od niego. Najpierw zapytaj sam siebie, co Ty zrobiłeś dla sprawy, a później rozliczaj innych.
      • Gość: walbrzych do roodypoo candy ass IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 20:47
        przeciez pisze jasno ze podal to telewizji na talerzu , tyle samo zrobil co twoj boa666 , tylko tyle ze boa666 zrobil z tego kampanie wyborcza , a on zrobil to dal walbrzycha a nie dla stolka jak boa666 , nawet widac ze to zagraywka boa666 zeby wild dostal sie do stolka
    • Gość: on Re: Boa666 myslalem że jestes ok a sie pomylilem IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.11, 13:27
      A ja wypiąłem się na cały ten syfiasty Mo-Bruk i jestem w Niemczech już od roku.Mam pracę i oczywiście ZDROWIE,a to najważniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka