Gość: zgorszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 18:16 Zapowiada się ciąg dalszy wałbrzyskich gier stołkami. www.tvwalbrzych.pl/site/2011/07/11/gosc-dnia-dariusz-lenda-14/ Wild do boju, dość partyjniactwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria_sejmowa Re: Partyjna paranoja 11.07.11, 18:29 To może wkleję jeszcze to tutaj :) Ten tekst pokazuje jaki z Wilda człowiek z poza układów i nie kupczący kasą i stołkami. Otóż Wild z Łosiem (wicek i marszałek) najpierw wylecieli z Zarządu Województwa. Za co? Za skandaliczne rozdysponowanie środków CAŁEGO województwa. Wszystko właściwie wpompowali we Wrocław. Najpierw zabrali w 2007 roku środki tzw. Środki indykatywne i przeznaczyli na uczelnie wrocławskie - Wałbrzych dostał figę. w 2008 roku z kwoty 1,2 mld zł Wałbrzych nie zobaczył ani złotówki na drogi wojewódzkie. Łoś i Wild wylatują wtedy z Zarządu województwa. Wojowniczo rzucają legitymacjami i gdzie się odnajdują. TADAAAA!!! Prezes i Wiceprezes Wrocławskiego MPK - jak to nazwiecie jak nie WAŁKIEM? Najpierw oni całą kaskę Dutkiewiczowi a potem on stołeczki im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Partyjna paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 18:42 tWOJA INFORMACJA ŚWIADCZY TYLKO O TYM, ŻE WAŁBRZYSCY RADNI W SEJMIKU TO NIEUDACZNIKI, ŻE NIE POTRAFILI NIC DLA MIASTA WYRWAĆ. gŁOSUJĘ NA WILDA TO PRZEWIETRZY RATUSZ, PRZEGONI KOLESIÓW I WYJDĄ NA ŚWIATŁO DZIENNE WSZYSTKIE 8 LETNIE BRUDY. mAM TYLKO NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE NAS WIĘCEJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: Partyjna paranoja 12.07.11, 09:08 Twoja wypowiedź świadczy o tym, że nie radzisz sobie z klawiszem Caps Lock. Więc proszę nie pisz o nieudacznikach jak sam nie opanowałeś umiejętności dziecka z podstawówki. Drugą kompromitację zaliczasz oskarżając ludzi o przestępstwa bez dowodów. Ty nawet nie domniemasz tylko oskarżasz Kruczkowskiego, Szełemeja i innych tj ponad 300 ludzi o różnych poglądach politycznych o to że są przestępcami. Na takie wypowiedzi są paragrafy i bardzo bym chciała by ktoś sformułował wniosek do prokuratury. Admin Gazety.PL wtedy ochoczo poda pełne twoje ip a telekomunikacja niemniej ochoczo poda który abonament z tego ip danego dnia o danej godzinie korzystał. A wtedy wyjdzie kto ty jesteś i dla kogo pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaraza Re: Partyjna paranoja IP: *.xdsl.centertel.pl 12.07.11, 11:07 co w 2008 roku Wild miał do Wałbrzycha kobieto? Ogarnij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NW Re: Partyjna paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 18:43 Nie pieprz Misiu głodnych kawałków. Już Ludwiczuk publicznie przepraszał Wilda za identyczne pomówienia. Dlaczego nie chwalicie się łącznikiem Uczniowskiej, tzw. obwodnicą wschodnią? Dla władzy byłby to powód do sukcesu. Skąd milczenie? Ano stąd, że to właśnie Wild (jako wicemarszalek) załatwił miastu tę drogę, bo już nie mógł patrzeć na naszych nieudaczników. www.dolnoslazak.pl/artykuly/artykul.php?id=152 Odszukaj w sieci Konfrontacje Wilda i Ludwiczuka z poprzednij kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Partyjna paranoja IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.11, 22:43 > Dlaczego nie chwalicie się łącznikiem Uczniowskiej, tzw. obwodnicą wschodnią? Durny? Bidny? Czy do domu daleko? Czym się chwalić? Drogą do nikąd? Ani to obwodnica, ani to skrót. Rozumiem wildowskie zapędy do rozwijania turystyki, budowy wyciągów i narciarskiej infrastruktury, ale żeby drogę kończyć skocznią narciarską nad drogą do Pogorzały, to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: Partyjna paranoja 12.07.11, 09:19 W przeciwieństwie do nieprzygotowanego Ludwiczuka to są fakty. Wiem, że niewygodne. Nie chodzi o jakieś tam głosowanie w sejmiku. Tu chodzi o decyzje Zarządu Województwa. A Łoś to marszałem Wild wice - połowa zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytaj Re: Partyjna paranoja IP: *.play-internet.pl 11.07.11, 18:50 Fajny reportaż , dawno się nie tak nie zdziwiłem i nie uśmiałem :) nigdy lęda by nie wszedł z w szranki w 2 turze z szełemejem ani z lubińskim :) czyli jest nie wybieralny bo jest słaby politycznie to tak jak by startował najlepszy barman w okolicy , każdy go zna z baletów i tyle :) Co do reszty jedynym sposobem na zatrzaśnięcie tego wszystkiego to to by lubiński zapisał się do sld i wtedy będzie kandydatem sld co lęda będzie musiał popierać bo nie będzie miał wyjścia !!! to idealne wyjście , więcej pomysłów na google.pl :) hahaha nieźle bijcie się wariaci a PO wejdzie tylnymi drzwiami :) LUBIŃSKI ONLY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Partyjna paranoja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.07.11, 19:31 Może ktoś mi odpowie, dlaczego Wild tak walczy o fotel w Wałbrzychu. Ja mam tylko jedną odpowiedz, mianowicie, szuka w Wałbrzychu ciepłej posady i myśli ze wałbrzyszanie są lekko niedorozwinięci i wybiorą człowieka , który potrafi głośno krzyczeć a nic dla Wałbrzycha nie zrobił. P. Wild nie powinien używać słowa nasze miasto, bo o ile wiem nie jest wałbrzyszaninem. Pan Wild trzeba najpierw coś dobrego zrobić dla miasta o potem starać się o zaufanie jego mieszkańców. Życzę P. Wildowi aby przegrał z kresem te wybory i zapomniał o Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NW Re: Partyjna paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 19:40 Gość portalu: Zofia napisał(a): > Pan Wild trzeba najpierw coś dobrego zrobić dla miasta o potem starać się o zau > fanie jego mieszkańców. Życzę P. Wildowi aby przegrał z kresem te wybory i zapo > mniał o Wałbrzychu. Najpierw zrobić? Np. co? Załatwił łącznik Uczniowskiej, wykazał że władzę w Wałbrzychu się kupuje; wszystko co mówił rok temu, teraz Szełemej posłusznie wykonuje, a poza tym - i tu smutna wiadomość - ma w Wałbrzychu rodzinę i przyjaciół. Dziękujemy za życzenia, wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Partyjna paranoja 11.07.11, 20:04 Pan Lenda jedzie do Warszawy z swoim kapciowym ktory go na chwile obecna przegonił w wyscigu po władze .Szymek zebrał sie na odwage i będzie go bronił p. Darku jestem pewny że on sobie to dobrze skalkulowal na pewno nie zaryzykuje swojej kariery dla pana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: Partyjna paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 20:37 Pan Lenda padł niestety ofiarą chciejstwa. Chciejstwa kasy i ciepłej posadki. Szkoda bo to bardzo sympatyczny człowiek ale po tym co widziałam pewnie jego szanse na pozostanie w SLD są znikome. A co do kolegów myślę, że puszczą go w kapciach - on wylatuje z SLD, zwalnia stanowisko przewodniczącego struktur miejskich SLD i na ten stołek chętnych nie zabraknie, nawet wśród jego kolegów. Panie Darku niech się Pan publicznie przyzna że bierze Pan leki które przepisał Panu Szełemej innego wytłumaczenie nie znajduję. Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Partyjna paranoja 11.07.11, 21:03 lewica.Cholera też zaczynam go darzyć jakąś sympatią .Kiedyś na spotkaniu w siedzibie M S na moje słowa że Sld walbrzyskie nie ma jaj przyznał mi rację Dziś w pojedynkę próbuję śię z rehabilitować .Tylko że sam zostanie pożarty . Odpowiedz Link Zgłoś