Dodaj do ulubionych

biuro podrózy

IP: *.181.21.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.11, 00:21
Czy ktoś może polecić jakieś dobre biuro podróży w Wałbrzychu ?
Obserwuj wątek
    • chocholitan Re: biuro podrózy 22.07.11, 00:29
      Przewozy z adresu pod adres NIEMCY, HOLANDIA, WŁOCHY
      Przewozy pod wskazany Adres nie musisz wychodzić z domu wystarczy zadzwonisz i umówisz się na wizyte wcześniej.
      Przyjadę i załatwię na miejscu.Pojedziesz wygodnym mikrobusem do pracy . Koszt w jedną strone 240zł w dwie 380 Wyjazdy w każdy wtorek i piątek.
      przyjazdy w każdą sobote i srodę
      Zapraszam i służę pomocą
      • Gość: Urlop Re: biuro podrózy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 10:53
        Andrzej chce jechać na urlop a nie do pracy.Prawie wszystkie biura podróży nie mają swoich ofert są tylko pośrednikami.Najlepiej poszukać w internecie, duży wybór i ceny przestępne.
        • Gość: się jeździło Re: biuro podrózy IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 13:03
          To normalne, że lokalne biura to pośrednicy.
          Bo to są biura a nie touroperatorzy, których w Polsce jest może kilkunastu.
          Jak chcesz wiedzieć dlaczego, to poczytaj trochę o sposobach i kosztach zostania organizatorem wycieczek i wczasów.
          Większość wałbrzyskich (i nie tylko) biur ma bardzo podobną ofertę ponieważ kupują ją od tych samych touroperatorów. Różnice wynikają tylko z ilości sprzedanych ofert i tym samym innych pozycji negocjacyjnych. Oraz paru innych kwestii.
          A w internecie? Generalnie to samo ale wybrać łatwiej.
    • Gość: Ada Re: biuro podrózy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 16:17
      polecam ci Sun Club w Kauflandzie
      • Gość: andrzej Re: biuro podrózy IP: *.182.127.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.11, 01:14
        dziękuje, niestety nie maja żadnych ofert do Chorwacji na początku sierpnia. Także podbijam temat, może jest jest jeszcze jakieś biuro godne polecenia?
        • Gość: An Re: biuro podrózy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 15:47
          2 razy korzystałam z biura w Tesco, generalnie wszystko było ok - mimo pomyłki w wyborze hotelu, wybrałam inny , Pani w umowie wpisała inny (nie przeczytałam dokładnie umowy a wahałam się do ostatniej chwili pomiędzy dwoma hotelami) i kiedy się zorientowałam nie było już odwrotu. W sumie chyba lepiej że ta pomyłka miała miejsce bo było super :)
          • Gość: nie tesco Re: biuro podrózy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 15:56
            tylko nie w tesco!!!naprawde taniej i szybciej mozna wybrac wakacje w necie
      • Gość: anka Re: biuro podrózy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 02:52
        No i orfin Wilda wspomoże i biuro poreklamuje. :)
    • Gość: ????? Re: biuro podrózy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.11, 09:29
      W zeszłym roku byłem w tym Tesco. Chciałem coś na ostatnią chwilę. Na pytanie kiedy mogę jechać, odpowiedziałem: dziś, jutro... dostałem zniżkę "na jutro" 200 zł. dla dwóch osób( ja i dziecko, do Egiptu). Pojechałem z biura w Berlinie...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka