Gość: antek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.11, 10:49 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4797049.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wronka Re: koledzy Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 10:56 ANTOŚ TY LUMPIE , PATRZ NA DATE tak ci to wyszlo jak dzisiejszy sex :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: koledzy Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 11:12 Już ktoś pisał na forum, że walą w Wilda na oślep, bo wizja utraty stołków miesza im w głowie. W miarę wzrostu notowań Wilda, będą coraz bardziej ordynarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: koledzy Wilda, ale logika! IP: *.range86-180.btcentralplus.com 24.07.11, 11:39 Zgadza sie. Z tekstu wcale nie wynika, ze p. Wild i Panczyj to koledzy. Dutkiewicz zna wiele osob. No i ten rok 2007. Co to ma do p. Wilda. Jedno mnie niepokoi - dlaczego jest na liscie kandydatow do senatu? Co prawda pod znakiem zapytania. Mam nadzieje, ze nie gra na dwa fronty i ze w przeciwienstwie do Szelemeja jest on sercem dla Walbrzycha. Niestety oprocz p. Wilda nie ma kogo wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: koledzy Wilda, ale logika! IP: *.146.199.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.11, 14:44 Nic nie mogą z niby promocji znaleźć na Wilda, to wymyślają jakieś głupoty jego nie dotyczące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: koledzy Wilda, ale logika! IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.11, 15:08 TO TAK JAK PORÓWNYWAC HHHHHHHHHHHHHHU =---------------JA DO PALCA --------------------------------WAŁBRZYCH DO WROCŁAWJA hahahahahah Panie Patryku oni po prostu srajom pod siebje PO jest skończona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: koledzy Wilda IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.11, 15:06 CWANIE TO STWOŻYŁEŚ NIBY WILD PRZECIEŻ TO CHODZIŁO O WAŁBRZYCH I DOKŁADNIE O MZB CWANIACZKU A NIE O WROCŁAW I WILDA TO MZB PRZPAKOWAŁO TOM KASE DEBILU DURNY MONTARZ ŻE NIBY WILD I WROCŁAW ZA TAKIE COS MOŻESZ PJERDZIEC U PROKURATORA CYMBALE NIE DOROZWINIETY Odpowiedz Link Zgłoś