Dodaj do ulubionych

dla Szełemeja:)

26.07.11, 01:10
demotywatory.pl/3316385/Zamiatajac-problemy-pod-dywan
Obserwuj wątek
    • chocholitan Re: dla kiełbasyzwyczajnej 26.07.11, 02:23
      www.banzaj.pl/galeria/srodkowy-palec-6-galdok-4662-48899-jpg.html
      • Gość: były urzędnik Re: dla chocholitan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 08:22
        pozdrawiam panią byłą niedorzecznik
        demotywatory.pl/1925967/Prawdziwa-sztuka
        • Gość: Hmm??? Re: dla chocholitan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.11, 08:42
          No cóż - jeśli takie były kwalifikacje to nic dziwnego, że urzędnik jest "były" :)
          Ja natomiast prezentuję demotywator dla wszystkich wyborców Wilda i Lubińskiego:
          demotywatory.pl/3317418/Jesli-ktos-niespodziewanie
          Zwłaszcza Wilda ;)
          • Gość: wałbrzyszanin Re: dla chocholitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 09:37
            Brudasom zawsze będzie przeszkadzać porządek. Przypominam, że plakaty wyborcze Lubińskiego i Kaczorowej (oboje WWS) wisiały ponad pół roku na ścianie restauracji Horus. Dopiero po mojej interwencji zostały zerwane.
            • Gość: Hmm Re: dla chocholitan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.11, 10:14
              Plakat żony wałbrzyskiego łamacza nosów Kaczora wisi do dziś.
              • Gość: wałbrzyszanin Re: dla chocholitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 10:19
                Trzeba dryndnąć na 986 i zaprosić także telewizję.
          • Gość: Jerzy Re: dla chocholitan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 10:23
            Gość portalu: Hmm??? napisał(a):
            > Ja natomiast prezentuję demotywator dla wszystkich wyborców Wilda i Lubińskiego
            > Zwłaszcza Wilda ;)

Zwłaszcza Wilda trzeba się bać.
            Wy walczycie z nim kłamstwem - on z wami prawdą.
            A prawda zawsze zwycięża!
            • Gość: ola Re: dla chocholitan IP: *.204.32.94.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.07.11, 10:31
              Demotywatora o Szełemeju jeszcze nie wynaleziono otc. Jestem za Lubińskim !
            • Gość: młody Re: dla chocholitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 10:37
              Jakie kłamstwa? Wild sam się pogrąża. Osobiście wytknąłem mu jego błędy w cudownym planie uzdrowienia miasta za pomocą zdezaktualizowanego Traktu Wałbrzyskiego. To dowód na to, że Wild nie wie, w jakim świecie żyje. Nie zna realiów. Podstawiono mu pod nos zbuka, a on wmawia wszystkim, że to pisanka. Sama nieznajomość treści Traktu, jako głównego punktu programu wyborczego powinna go dyskwalifikować już na starcie.
              • Gość: tadek Re: dla chocholitan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 11:24
                Młody o czym ty piszesz? Fakty misiu...

albo zamiast się trzepać na forum i denerwować polataj z ulotkami Szełemeja, bo wam zalegają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka