Dodaj do ulubionych

Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęcia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.11, 10:00
www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/3855,temattygodnia.castle.party.2011.megafotorelacja..html
Obserwuj wątek
    • Gość: aleks Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 10:19
      Impreza zaczepista szkoda jedynie, że w piątek mocno wiało i lało więc Closterkeller i Atari nie mogło zagrać ale Anja była w miejscowych klubach. Dla takich chwil warto żyć...
      • Gość: Hmm Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 03:19
        No pogoda daje do pieca.
        • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 20:16
          Byłam w tym roku i jakoś mniej mi się podobało.. Pewnie przez te odwołane koncerty w piątek :(
          • Gość: pemolina Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 20:29
            Obrzydliwa dysocjacja:
            pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_dysocjacyjne
            Pokręcone pokolenie zdegenerowanego materiału genetycznego pseudo hipisów, wąchaczy kleju i alkoholowego badziewia z czasów PRL-u.
            • Gość: wyborca Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 20:45
              Zgadzam się z przedmówcą. Pomieszanie z poplaontaniem, choroba nie wybiera i bywa różna.Żal.
              • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 21:22
                Żałośni jesteście wy! Bo jesteście ZWYKLI, bez pasji, szarzy i pewnie słuchacie disco-polo, hip-hopu lub techno.
                • Gość: pemolina Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 21:26
                  Jesteś w błędzie.
                  Nasi rodzice po prostu nie pili denaturatu.
                  • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 21:32
                    Jeżeli picie jest Twoim życiowym wyznacznikiem to gratuluję.
                    • Gość: pemolina Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:11
                      Nie łapiesz serdeńko.
                      Wyznacznikiem nie jest picie jako takie ale to; kto i co pije.
                      W przypadku przedstawionego foto-reportażu brakuje mi zdjęć twoich idoli ... na gałęziach i żyrandolach.
                      • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 23:34
                        to zaproś mnie do siebie do domu:)
                        • Gość: aleks do (s)pe(r)molina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 09:24
                          Przypuszczam że jesteś z Podgórza `lub Palestyny więc tam zabawki kupujecie w innych sklepach tzw. całodobowych o przystanku Woodstock tez powiesz cos podobnego o Ryśku Riedlu tez ponieważ ty jesteś pokoleniem Michała Wisniewskiego Dody i Mandaryny dociera do ciebie pustka , ale cieszę się że takie badziewie jak ty na Castle nie przyjeżdża bo jest spokój ludzie sa pogodni wykształceni a ty wyróżniałbyś się na kilometr baw się dalej pod wiaduktem z winem w dłoni
                          • Gość: Bloody_Mary Re: do fanów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.11, 17:11
                            I po co się denerwujecie? Jak dla mnie jakaś szuja niewarta kopa w dupę. Pedałmolina to albo zawistny kawał forumowego wałbrzychobyla natchnionego prytą, albo skryty wyznawca ojca z Torunia. Zobaczy toto np. murzyna na ulicy i będzie pół dnia nawoływać do zlikwidowania go, wałbrzyskie dziadostwo tak ma. Trzeba przywyknąć, że opluwa wszystko co jest inne i nowe. Dlatego w mieście jest tak beznadziejnie..

P.S. Suicide Commando było świetne;)
                            • Gość: Fan'ka Re: do fanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 22:52
                              Suicide Commando, Diorama i polskie Controlled Collapse było naj naj naj na tym festiwalu:))
                              • Gość: :) Re: do fanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 19:02
                                dobrze gada, polać Jej :D
                                • Gość: zdziwiony Re: do fanów IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.11, 19:24
                                  Dlaczego nie ma zdjęć tej wikalistki z cycami na wierzchu
                        • Gość: y Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 00:17
                          super
    • ladygitmajonez Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci 03.08.11, 19:31
      Byłam w tym czasie przejazdem w Bolkowie i miałam okazje zobaczyć uczestników Castle Party na żywo. Dawno nie widziałam tylu ciekawych stylizacji i kreatywnych pomysłów na ubiór. Patrzyłam na nich z zachwytem, sama nieco zażenowana moim nudnym blado- kolorowym strojem . W Polsce ludzie na ulicach ubierają się bardzo podobnie, a każda próba wyjścia poza ustalone społecznie "normy ubioru" nie jest mile widziana, wiec negatywne opinie na tym forum wcale mnie nie dziwią. Myślę, że należy wyrażać siebie, swoje poglądy i upodobania strojem, na co dzień lub jak uczestnicy Castle Party raz do roku. Inaczej świat byłby miejscem zamieszkałym przez nijakich, pozbawionych potrzeby wyrażania siebie ludzi.
      • Gość: defekt Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.08.11, 23:10
        Tez jestem pelen podziwu dla niektorych stylizacji, oczywiscie ze byly takie nie wpasowujace sie w klimat,a le byly tez takie ktore wprawialy w zachwyt, chyle czola przed takimi osobami, osobami ktore maja pomysl na siebie, na swoja pasje i realizuje sie w tym co kochaja.
        • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 23:32
          Człowiek KFC rulez :D Haha, nie pozostawał nieuzauważony ;)
          Cieszę się, że pojawiają się na forum "normalni" ludzie ;)
          Za rok, trzeba będzie się zgadać i spotkać. Albo nawet w Wch zrobić spotkanie;)
          A przy okazji podsyłam linka castleparty.com/wybierz_lineup.html
          Pozdrawiam:)
      • Gość: czterdziestoparola Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 14:00
        nigdy nie byłem w Bolkowie na tej imprezie,ale byłem i jestem fanem Clan of Xymox .Pozdrawiam wszystkich przebieranców.
    • Gość: kia Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 09:55
      W tym roku nie byłam, niestety, po zdjęciach widać że było extr. w tamtym roku było fantastycznie. Dobry pomysł zeby w Wałbrzychu zrobić spotkanko, może nawet imprezkę gdzieś powiedzmy raz na miesiąc? Może w starym książu ognisko? :)
      Fajnie ze w tym Mordorze sa normalni, oryginalni ludzie ;)
      • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 23:30
        Kia - dobry pomysł, ale z muzyką będzie ciężko w starym książu (no chyba, że z telefonu :P). A tak, to można by się w jakimś barze spotkać, pogadać, wypić i takie tam ;) Ale i tak wydaje mi się, że mało ludzi by przyszło..
        • Gość: Max Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.11, 19:21
          nawet jesli pojawi sie kilka osob to mysle ze warto sie spotkac :)

Chyba ze sie przygotujemy ze spotkaniem na CP 2012 ;)
      • Gość: kia Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 20:15
        Kilka osób w podobnym klimacie i można się dobrze bawić. Ja tam nie lubię tłumów, lepiej mniej ludzi, wtedy mozna lepiej się poznać. Zresztą z czasem grono się powiekszy.
        Albo na nastepnym CP-= czy wiadomo juz coś nt zespołów za rok?
        • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 00:18
          Kia - na razie nic konkretnego nie wiadomo co do zespołów. Ale z tej sondy wynika, że wygrywa Combichrist (jupiii!). I jeżeli się to sprawdzi, to jadę na 100000000000% ! Zastanawia mnie tylko, czy naprawdę festiwal stać na takie kapele jak Emilie Autumn, Hocico, Tiamat, Anathema, Alien Sex Fiend, Sex Gang Children czy Vnv Nation.. Mam nadzieję, że to nie jest jakaś "prowokacja" organizatorów;)
          A spotkanie.. Może nie zwlekać i jakoś umówić się niedługo? Co Wy na to?
          • Gość: Bloody_Mary Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.11, 12:52
            no ja napewno będe. Już się napaliłam na to spotkanie:)
            • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 23:29
              Kurczę, co powiedzie na początek września? Ja akurat wyjeżdżam w niedzielę, a nie chciałabym przegapić spotkania;)
        • Gość: kia Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 23:48
          Więc tak- gdyby ktoś miał wejścia w jakims klubie trzeba by załatwić w jeden wieczór naszą muzę. Ja nie mam wejść więc musiałby się tym zająć ktoś bliżej zaznajomiony z tutejszymi klubami. Wieczór byłby dobry w tygodniu, bo w weekend najdzie się hołoty i burde zrobią. Troche info na mieście by się zdało- ale nie jakieś druki, zwykłe czarne ksero, na początek wystarczy. Kto ma byc to będzie.
          • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 00:03
            A który klub byłby najlepszy? Ja niestety nigdzie wtyków nie mam, ani nic.. Mogę za to zaprojektować ulotkę gdy już info będziemy mieli ustalone;)
            • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 00:20
              O, teraz tak pomyślałam o 9fali..
              • Gość: kia Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.11, 08:41
                9 fala mogłaby być OK.
                • Gość: Bloody_Mary Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.11, 12:02
                  9 fala jest dość kłopotliwa ze względu na położenie. Wracanie wieczorem po koncercie na takiej dzielnicy nie jest przyjemne. Ostatnio słyszałam od znajomego,że Zoom na podzamczu zmienił właściciela, który jest bardzo otwarty na tego typu nietypowe imprezy. Możnaby tam podejść i spróbować coś ustalić. Aha, odwiedzałam kiedyś forum, nazywało się babylon, napewno pamiętacie te imprezy m.in. w qfrze.
                  • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 17:44
                    Racja, powrót byłby problemem..
                    A Zoom co koło niego przejeżdżam to jakby ciągle w remoncie. Nie jestem z podzamcza więc się nie znam. A na Babylonie nigdy nie bylam. Zawsze dowiadywalam sie o tym po czasie :( A jest chyba jeszcze takie miejsce jak Papug Pub, również przeze mnie niezbadane miejsce..
                    • Gość: Nija Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 18:56
                      Pare razy Babylon był w Papugu, ale widać pseudometalowe właścicielstwo nie jest w stanie wytrzymać takiej muzy, bo ludzi wtedy było mnóstwo.
                      • Gość: Fan'ka Re: Castle Party 2011 w Bolkowie. Kto był? Zdjęci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 19:46
                        Chociażby ze względu na utarg mogliby zacisnąć zęby i wytrzymać te parę godzin muzyki;)
                        Musimy sami sobie zacząć organizować imprezy, bo tak, to w mieście tylko hip-hop i disco..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka