IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 16:11
Panowie, mężowie, czy kupujecie swoim kobietom, żoną prezenty? Jestem od kilku lat mężatką. Nigdy mąż mi nic nie podarował w prezencie. Nawet kwiatka. Trochę to przykre.
Obserwuj wątek
    • Gość: przykre Re: do PANÓW IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 16:13
      No przykre.
      A powiedziałaś mu to? Faceci są prości - do ich obsługi służy jedna wajcha.
    • Gość: mąż Re: do PANÓW IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 31.07.11, 16:14
      A czworo dzieci to kto ci podarował, listonosz ?
    • Gość: falseprophet Re: do PANÓW IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 16:14
      a dajesz mu? może tu jest przyczyna..
      • Gość: kwiat Re: do PANÓW IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.11, 16:17
        Napiszcie coś mądrego. Macie głowy na karku??? Nie mamy dzieci. Daję mu często. Mówiłam mu kilkakrotnie, że chciałabym coś dostać. Mówi: pracujesz, masz pieniadze więc sobie kup co chcesz.
        • Gość: mąż Re: do PANÓW IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 31.07.11, 16:19
          Co ci napiszę, małżonek wraca codziennie do ciebie po pracy i to jest dla ciebie największym prezentem.
          • Gość: do kwiat Re: do PANÓW IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.11, 16:26
            dobrze ci powiedział masz swoja kasę to sobie kup co chcesz, każdy kupuje sobie co mu się podoba a prezenty owszem można na urodziny albo imieniny, dzisiaj każdy robi na siebie i sam sobie kupuje co mu potrzebne i co mu się podoba i nie patrzy na kogoś żeby mu coś podarował facet to święty mikołaj
    • Gość: do kwiat Re: do PANÓW IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.11, 16:28
      facet to NIE święty mikołaj !!!
      • Gość: mąż Re: do PANÓW IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 31.07.11, 16:37
        A w zasadzie gdybyś trafiła " kwiatku" w swym życiu na porywczego alkoholika i wyłapała kilka razy " z liścia" w tygodniu, to i byś sobie głowy nie zawracała prezentami.
        • Gość: ramol Re: do PANÓW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.11, 18:08
          Uuuu, widzę, poglądy zamordystyczne! A jak by się Wam podobało: przychodzicie do domu, gotujecie szybko obiadek, nastawiacie pranie, po obiedzie - zmywanie talerzy i garów, a wieczorem - pełna dyspozycja. Kobiecie należy się czasami prezent, tak całkiem bez okazji, choćby bukiecik kwiatków, ulubione ciastko czy czekoladka.
          • chocholitan Re: do PANÓW 31.07.11, 18:24
            " ramolu" - ale się wygłupiłeś z ciasteczkiem i czekoladką .
            Sądzisz, że " kwiatek" cierpi na demencję starczą ?
            • Gość: Wytrych Re: do PANÓW IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.11, 18:33
              Chocholka,musze Cie sprostowac ! Kwiatek juz przekwitl i dopadl ja strabizm.Nie widzi innych zalet jak tylko materialne.Krotko mowiac : apeks ma niczym Gozdzikowa w maglu. :-)) POzdrawiam
          • Gość: kochas Re: do PANÓW IP: *.120-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 31.07.11, 19:48
            moje kochanie ma batona co wieczor
    • Gość: Wiesiek Re: do PANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 18:14
      Kochanie czas zmienić na takiego co będzie cię nosił i cieszył się ze jesteś
    • Gość: bry Re: do PANÓW IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.11, 18:22
      Nie pytaj się co Twój małżonek może zrobić dla Ciebie lecz co Ty możesz zrobić dla swojego małżonka ---->!!!:):):)
      • Gość: Wiesiek Re: do PANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 18:30
        Panowie Kochajcie swoje Panie życie będzie wspaniałe ,a Pani życzę dużo miłości
        • Gość: aa Re: do PANÓW IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 20:40
          sama mnu zrób prezent,zrobi mu się głupio
          • Gość: ja Re: do PANÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 15:22
            Po pierwsze poza polityka i podteskatami seksualnymi nic nie potraficie napisać na tym forum dno i żenada... a do kobitki o kwiatki..dobra rada sama sobie kup faceci to faceci trzeba brać na nich poprawkę i juz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka