Dodaj do ulubionych

Orpel popiera Szełemeja

04.08.11, 16:12
burmistrz Jedliny Zdroju,
Dostrzegam u Romana Szełemeja rzadką dziś cechę chęci działania dla tzw. dobra społecznego. Nie tylko całym sobą angażuje się w uzdrawianie Wałbrzycha, ale jeszcze zaraża innych swoim entuzjazmem i energią. Ma duża charyzmę, ludzie go słuchają i podziwiają. Niemały wpływ na dobry odbiór Szełemeja w różnych kręgach i grupach społecznych ma fakt , że jest skuteczny. To bardzo krzepiące, że są ludzie , którym wychodzi wszystko, za co się biorą. Cenię go także za umiejętność słuchania i korzystania z rad innych fachowców.

więcej na
www.romanszelemej.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 16:19
      Orpel nie ma wyjścia, jest szefem WZWiK. Jak tam zaczną trzepać kwity, nie wiem czy będzie dalej burmistrzem.
      • Gość: miś Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 16:35
        Gość portalu: wodnik napisał(a):

> Orpel nie ma wyjścia, jest szefem WZWiK. Jak tam zaczną trzepać kwity, nie wiem
        > czy będzie dalej burmistrzem.

ciepło , ciepło ...................... G O R Ą C O
        • Gość: Hmm Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 19:44
          Ale w gminie ma takie poparcie, że nikt nie odważył się przeciwko niemu startować.
          Zamiast wyborów był tam plebiscyt.
    • Gość: piwosz Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 16:22
      A ja mam lepszego kumpla, bo czasami piwo mi postawi.
    • Gość: POprawny Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.11, 16:25
      ja te ja tez, pokazmy jakiego mamy hopla, zaglosujmy na POlityka Szałameja, on nas uzdrowi
      ma szfke pelna fajnych lekow:
      www.youtube.com/watch?v=7gqUxeDw-ko&feature=related
      • Gość: wójt Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 17:13
        dlatego Romek nie rusza WZWIK. Winą za drogą wodę obciążył między innymi sprzątaczki. śmiechu warte.
        • Gość: acatus Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 18:31
          Największy bastion Platformy O. (czyli WZWiK) ze względu na bliskość Ratusza jest strategicznie ostatnią linię obrony. Na flankach WZWiK stoi Orpel senior a ratusza i Szełemeja asekuruje Orpel junior. Układ rodzinno- patriotyczny-biznesowy.
          Kontrola WZWiK i ujawnienie przekrętów może zaćmić wszyskie rewelacje o spółkach miejskich, prawdopodobieństwo ewakuacji Ratusza do WZWiK jest zatem duże.
          A może to nie o obronę Ratusza chodzi PO a o setkę stołków w WPWiK ?
          • Gość: LILA Re: Orpel popiera Szełemeja IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 18:51
            no i tu macie racje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka