Gość: baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 13:49 proszę wyjaśnijcie co oznacza symbol rybki na samochodach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan Re: znaki na samochodach IP: *.sattom.pl 11.10.11, 13:55 Chrześcijanin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: znaki na samochodach IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 14:45 oraz - rodzina radia maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: znaki na samochodach IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 14:48 Nie lubię ich, ale masz tu wytłumaczenie >>> Rybka na samochodzie <<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: znaki na samochodach IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.11, 15:10 ja wiem ja wiem wędkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusiu Re: znaki na samochodach IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 16:51 katolik, do tego słaby kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: znaki na samochodach IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.11, 17:29 Rybka na aucie oznacza, że kierowca uprawia eko-driving. Czasem w salonach przyklejają takie naklejki, najczęściej można je spotkać w samochodach z silnikiem diesla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: znaki na samochodach IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.11, 18:42 Ja za taką rybką naklejam rekinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: znaki na samochodach IP: *.19.113.lan.EkoNet.info 11.10.11, 19:12 kupiłam auto już z rybką, nie mogę jej zdjąć a nawet nie próbuję bo mi nie przeszkadza, oznacza to, że jestem chrześcijanką? rodziną radia maryja? wędkarzem? słabym kierowcą?eko-driving? pomyślcie najpierw a potem piszcie i oceniajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mm Re: znaki na samochodach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.10.11, 19:33 Idea tego typu zachowań jest jasna:upublicznienie określonej informacji o sobie. I nic w tym złego, a nawet wręcz przeciwnie. Tobie rybka czy inny żubr nie przeszkadza - i też dobrze. Niemniej gdyby na twoim autku widniała naklejka np. fallusa - to raczej na pewno byłaby zdjęta błyskawicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: znaki na samochodach IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.11, 10:42 > oznacza to, że jestem chrześcijanką? rodziną radia maryja? wędkarzem? > słabym kierowcą?eko-driving? Nie. Jesteś prostą matką sześciorga dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALB61 Re: znaki na samochodach IP: *.merinet.pl 27.12.11, 18:16 WG. MNIE TO JEST REKLAMA NIEMIECKIEJ FIRMY FISCHER...NAJLEPSZ NA SWIECIE W TECHNICE MOCOWAN NP. KOLKI WSZELAKIEGO RODZAJU ITD....URZYWAMICH OD WIELU LAT ,SA ZNAKOMITE I POLECAM WSZYSTKIM DO MONTAZU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiąteczny Re: znaki na samochodach IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 07:23 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemesis Re: znaki na samochodach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.11, 20:36 Rybka oznacza to iż osoba kierująca pojazdem jest wyznawcą pewnej sekty. www.niedziela.pl/artykul_w_niedzieli.php?doc=nd200918&nr=42 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls @nemezis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 20:49 Ksiądz twierdzi: "Ów chrześcijański znak przywędrował do nas z Zachodu (akurat w tym wypadku zaoferował nam on coś bardzo dobrego). Dzięki niemu pokazujemy otoczeniu, że jesteśmy ludźmi wierzącymi w wydarzenie Jezusa z Nazaretu, tzn. wierzymy, że Chrystus żył, umarł i zmartwychwstał, i nadal żyje m.in. we wspólnocie wierzących." Ja tylko nieśmiało wspomnę, że z Zachodu przyszło do nas chrześcijaństwo. Na Wschodzie mieliśmy pogan a na Zachodzie chrześciajańskie księstwa. Już nie powiem, że Chystus był Żydem i nie chodził do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś