Dodaj do ulubionych

Fioletta - Romano 0:1

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 10:41
Rybczyńska została skasowana przez Romka jednym zdaniem :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hanka Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.204.27.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.11, 10:50
      a ja mysle ze odwrotnie romano pokazal ze jest butnym agresywnym brutalem, i to jeszcz w stosunku do kobiet
      • Gość: telewidz Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 10:56
        Romek wczoraj w dami zdemolował Rybczyńską, bo był przede wszystkim merytoryczny. A pointę miał kapitalną ... Violkę aż zatkało i od razu podziękowała za wywiad. I tak trzymać. Jak Rybczyńska to kobieta, to zapraszam do garów. Jej szczekania nie musimy wysłuchiwać. Nie muszę chyba przypominać, jak się mawia na szczekające samice?
        • Gość: Janusz Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 11:14
          Też uważam ze Roman we wczorajszym wywiadzie pokazał klasę. A pani viola jak przekupka.
          • Gość: Adam Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 11:36
            Viola co chwilę wchodziła Romanowi w słowo i bezczelnie przerywała. Szełemej jednak systematycznie ciągnął swój wątek pokazując Violi jej miejsce w szeregu.
            • Gość: Gosc Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 12:51
              troche to nie bylo jak piszesz zadawaal mu konkretne pytanie,a Pan Szelemej zmienial temat wiec dlatego mu przerywala i chcial dalej uslyszec odpowiedz na to konkretne zadane pytanie. Realcje mozna obejrzec w sat-kablu jest dzis powtorka.
          • Gość: Gosc Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 11:36
            ogladalem wywiad i tak naprawde jak sie nie ma argumentow to sie bladzi i ne odpowiada sensownie. Caly czas podkresla Prezydent o nieudolnosci poprzedniej wladzy zapytany o Kruczkowskiego i jego dalsze bycie w Radach Nadzorczych podkresla, ze nie widzi potrzeby odwolania go bo jest fachowcem to skoro jest fachowcem to dlaczego Walbrzych jest w tak tragicznym stanie odpowiedz jest jedna i uwazam, ze jesli tylko i wylacznie Prezydent decyduje kogo odwolac w RN jako reprezentanta naszego miasta powinien szczerze odpowiedziec nie odwolam go bo jest moim kolega. To pytanie padlo juz nie jeden raz i zawsze jest kluczenie.
            • Gość: mh Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 12:04
              gdzie to mozna obejrzeć? jakiegos linka proszę.
              • Gość: vvvvvvvv Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.dialog.net.pl 26.10.11, 12:37
                Nie można obejrzeć bo Viola nie opublikowała w internecie swojej porażki. Może ktoś to nagra i opublikuje.
                • Gość: ... Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 12:56
                  to też o czymś świadczy
            • Gość: mis Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 23:21
              roman jest zydem
              • Gość: ||*** Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 23:39
                A ty gojem. Czy gejem? Zreszta co za roznica?
    • Gość: Mała Mi Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 12:47
      Ta "telewizja" po tym wywiadzie osiągnęła totalne dno.
      Pytania "od czapki" sformułowane celowo tak, że de facto stawały się oznajmieniem Pani "Redaktor".
      Większość tych pytań powinna była owa Pani zadać byłemu prezydentowi na jednej z licznych, wcześniejszych uroczych z nim posiadówek.
      Cóż jej wtedy przeszkadzało???
      Może ten przyklejony uroczy uśmiech, którym zawsze obdarowywała pana Piotra K.????
      Pani Viola wczoraj omal nie rzucała się z zębami na zaproszonego gościa.
      Jej zachowanie - poniżej krytyki.
      Szacunek do zaproszonego gościa, nawet jeśli nie jest się jego zwolennikiem, należy zachowywać zawsze.
      Brak szacunku u Pani Violetty świadczy o jej poziomie.
      Marnym i jakże nędznym po wczorajszym występie.

• Gość: zadowolony Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 13:24
        A widzieliście, jak się ktoś czołgał przed kamerą? Było widać odbicie w chromowanej części stołu hahaha. Na klęczkach do Szełemeja ... ciekawe w jakim celu ?
        • Gość: ja Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.181.123.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.11, 13:43
          brawo pani violu szelemej pokazal ze jest malutki, i nie odpowiada na pytania ktore mu nie pasuja, a juz w pytaniu o kruka, to sie calkowicie skompromitowal, a kundelkami z ratusza niech sie pani nie przejmuje za kruka tez tak szczekali
          • Gość: Mała Mi Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 13:50
            wiem, że młodzi ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale nie sądziłam, że dotyczy to również i sluchania :)
            szełemej odpowiedział na wszystkie pytania, a że nie tak jak sobie zyczyła prowadząca, coż;
            to jej problem i jej kibiców:)
          • Gość: Marian Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 18:18
            Gość portalu: ja napisał(a):

> brawo pani violu

Viola, nie rób scen :) Byłaś cieniutka jak twoje stringi.
    • Gość: płatek Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 18:51
      Ja chyba widziałem zupełnie inny wywiad. Prezydent nie odpowiedział konkretnie na praktycznie żadne pytanie. Koleś wydzwonił rachunek na ponad 20 koła ze służbowego telefonu i żeby teraz bilans w budżecie miejskim się zgadzał rozpoczęły się roszady finansowe (przypomnę wszystko opłacane jest z naszych podatków). Swojego funfla Kruka nie wywalił z rady bo to przecież świetny fachowiec (ale przypominam, że po ośmiu latach sytuacja w Wałbrzychu jest TRAGICZNA - jak to powtarza obecny prezydent). Przyzwoitość nakazuje a przynajmniej tak jest w dojrzałych demokracjach, że skompromitowany przywódca odchodzi z ekipą, jeśli Szełemej uważa, że ci ludzi są w urzędzie potrzebni to niech sobie ich zostawia ale na litość boską, w Wałbrzychu doszło do korupcji wyborczej (patrz wyrok sądu), w którą zamieszane były osoby z otoczenia prezydenta i prawdopodobnie on sam (patrz wymuszona rezygnacja i ponownie wyrok sądu). I nagle Szełemej ma tą samą asystentkę co Kruk !!!!???? NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH!!! Jeśli potrzebuje asystentki/a to zawsze może zrobić konkurs i nie wierze, że nikt równie kompetentny się nie znajdzie. Urąga mi jako wyborcy tłumaczenie się Szełemeja, dostał mandat zaufania żeby ZROBIĆ PORZĄDEK, a nie z głupoty zadłużać miasto (rachunek tel) + TUSZOWAĆ I WSPIERAĆ SZEMRANY UKŁAD. WSTYD!!!!! Nie jestem wielkim fanem lokalnych mediów ale wybitnie moim zdaniem prezydent wypadł słabo. Był zdenerwowany, arogancki, kluczył, nie odpowiadał konkretnie na pytania (jak on tak z każdym gada i nie daje sobie przerwać, to ja już zaczynam rozumieć skąd ten gigantyczny rachunek telefoniczny...).
      • 57jurand Re: Fioletta - Romano 0:1 26.10.11, 19:12
        W trakcie rozmowy o pracownikach porzadkujacych pobocza i rowy,przełożona tych ludzi stwierdzila ze nie maja możliwości zjeśc normalnie śniadania. Oto odpowiedz prezydenta ,, niech żra w rowie,, bez komentarza.
        • Gość: patriota Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 19:52
          Co za bzdety. Do zjedzenia kromki chleba wyrwichwasty muszo koniecznie udac się na stołówkę? Niech żro w rowie i śmieci po sobie niech zabioro.
          • Gość: Gosc Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 20:21
            "Platek" zgadzam sie z Toba calkowicie to jest mydlenie oczu nam mieszkancom dzis byl wywiad z czlowiekiem z MPK i trzeba to posluchac zwolnieni pracownicy nie dostali wyplaty za wrzesien na dzien dziesiejszy nikt nic nie wie, mialo byc specjalne spotkanie w Ratuszu nie bylo, Mrzyglocka miala rozmawiac w Warszawie nic z tego a Prezydent mowi, ze MPK bedzie normalnie funkcjonowac a tu sie okazuje, ze nie kto wie czy 1-go wyjada autobusy, albo ludzie przejrza na oczy, albo dalej beda tkwic w wizji lepszego Walbrzycha. Zwalnia sie , ale oczywiscie nie swoich i taka jest prawda.
            • Gość: Mpk Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 21:28
              dami.walbrzych.pl/artykuly/6/130/czy_dojedziemy_na_cmentarze_1_listopada%3f/
              • Gość: mm Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.11, 21:49
                >platek< Brawo. Masz racje tak jest w W-chu. Ukladziki pozostały , nikt za nic nie odpowiada a kasa poszła......
        • Gość: Mała Mi do Juranda IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.11, 09:29
          Jurand, w to bym nie wierzyła tak do końca;
          • 57jurand Re: do Juranda 27.10.11, 19:32
            Do Mała Mi. Może tak nie dokońca jak piszesz, ale tak to wyglada ,miałem z nim scine na spotkaniu i spojrzałem mu w oczy. facet swidrował swoim wzrokiem dal za mna ,całkowicie mnie ignorujac .Po prostu potraktował mnie jak intruza ,a ja chciałem tylko go prosic żeby mi wytłumaczyl ze się mylę.Dzis miala z nim przyjemnośc rozmawiac moja szefowa ,facet nikogo nie słucha jego zdanie najważniejsze , nic do niego nie dociera ,ja wiem lepiej od pani, poprzednie opisane zdarzenie opowiadajaca osoba podsumowała tak ,,co za cham,,.
            • Gość: doktor Re: do Juranda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.11, 19:46
              no no Fioletta odwazna dziewczyna, zeby sie nie potknela, bo p. sz nie lubi pyskatych.
        • Gość: iza Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.11, 12:11
          no to bedzie wojna
      • Gość: bom Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.11, 23:47
        PŁATEK-BRAWOOOOO !!! Całowicie się zgadzam z tobą i muszę powiedzieć, że Romek jest chamem, który wpada we wściekłość gdy mu się przerywa - tak rozmawiał z pracownikami szpitala (słuchałem ale nie wierzyłem - zaczynam wierzyć).
        • Gość: wyborca Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.11, 23:53
          Płatek i jego klakierzy to tępe buce. Redaktorka z Dami została POzamiatana bez dwóch zdań. Widzicie chamstwo u Romana, a z drugiej strony biurka siedziała przeczysta, hę? Jak mawiał mój ś.p. Ojciec: za pysk w pysk !!! I miał rację. Brawo Roman.
          • Gość: ogladacz Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 23:56
            Ale gdzie to można obejrzec? pania fiole z nadmychanymi usteczkami i szalonego romana??
            • Gość: anatol Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 23:59
              nigdzie nie zobaczysz bo fioletta sie wstydzi pokazac jak ja roman zakasowal, i tego jaka jest przekupką ..marną!
            • Gość: telewidz Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.11, 00:00
              Violetta w godzinę duchów? O tym nie pomyślałem.
          • Gość: płatek Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 00:16
            "Wyborco" czy ja Cię obrażam? Nie, więc tego samego oczekuje od Ciebie. Wyraziłem swoją opinię. To czy prowadząca jest czysta, w to nie wątpię, bo widzę (specjalnie brudna na wizji nie była, zakładam że jak każdy normalny człowiek zna zasady higieny, podobnie z resztą jak jej rozmówca, który nota bene też wyglądał na czystego). I szkoda, że Twój ś.p. Ojciec oprócz złotych myśli nie zdążył jeszcze nauczyć Cię pewnej dozy kultury....

Tak się składa (uwaga zaraz zaskakujące stwierdzenie), że mieszkam w Wałbrzychu i już mnie mdli od tej politycznej pseudoelity. Ja rozumiem, że mieszkańcy, nie śledzący na bieżąco tego co się dzieje w ratuszu, łykają większą część papki jaką im się serwuje ale ja już mam dość, już mnie mdli. Jak oglądam rozmowy z Szełemejem to mam wrażenia jakby prezydent myślał, że jego słuchacze to debile. Ale nie trzeba być geniuszem żeby pewne rzeczy zauważać (patrz mój post wyżej). Marzy mi się żeby w tym mieście było normalnie i PRZYZWOICIE, żądam od tych ludzi PRZYZWOITOŚCI I SZACUNKU DLA WYBORCÓW. A tymczasem przyglądając się kolejnym krokom prezydenta czuję OLBRZYMIE ROZCZAROWANIE...tyle i aż tyle.
            • Gość: Gosc Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.10.11, 09:07
              "Platek" tym roznimy sie od niektorych wyborcow , ze nikogo nie obrazamuy na forum mamy prawo miec wlasne zdanie, odczucia i je bez obrazania kogokolwiek piszemy. Nasze wypowiedzi sa oparte na tym co widzimy i slyszymy i to z kazdej opcji. To co napisalem wczesniej wczoraj w sat kablu byla wypowiedz czlowieka z MPK i powiedzial zupelnie co innego niz to nam przedstawia Prezydent. Wodociagi kolejna sprawa gdzie wpisuje sie dziwne zarobki tych na gorze a pomija faktyczne tych co naprawde ciezko pracuja. ogladalem tez wywiad Pana Szelemeja z Panem Szwalkiem i tez padlo pytanie na temat RN w PECu i odpwiedz byla dokladnie ta sama jak tym razem w sat kablu. Ja nie podwazam pracy Pana Kruczkowskeigo w PECU bo mial prawo, ktore mu to gwarantowalo powrot na to samo stanowisko, ale zasiadanie w RN nie bedac przedstawicielem gminy dla mnie jest skandalem smieszy mnie rowniez powtarzanie tego samego z jednej strony krytyka poprzednich wladz z drugie zapytany o RN Kruczkowskiego, ze to fachowiec. Poza tym odwolanie Kruczkowskiego nie lezy w gesti innych czlonkow Zarzadu tylko i wylacznie w gesti Prezydenta on powoluje i odwoluje. Tak naprawde to jest mi to obojetne, ale jesli podkreslalo sie, ze bede niezalezny bez ukladow o trzeba to realizowac zgodnie z obietnicami. Teraz dopiero w wywiadzie dowiedzialem sie, ze likwidacja Mobruka jest nierealna ( a miala byc) bo nalozone zostana wysokie kary. Ja rowniez tak jak i Ty czuje ogromne rozczarowanie wiedzialem, ze nie nalezy oczekiwac cudow bo z pustego itd, ale nie sadzilem, ze w krotkim czasie gdzie nie bylo przed wyborami o tym mowy zacznie sie sypac wszystko. Sam widzisz nie mamy na to wplywu mydlenie zapisane zostalo na stale.
          • Gość: FUUUJ Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.11, 09:21
            Babę lać. Co za patologia.....
            • Gość: enter Re: Fioletta - Romano 0:1 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.11, 11:10
              Patologia to jest w Dami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka