Dodaj do ulubionych

Biedaszyby

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 19:54
Czy w Wałbrzychu istnieją jeszcze biedaszyby? Kiedyś głośno było o ich likwidowaniu, czy ktoś wie czy to jeszcze funkcjonuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: JAN Re: Biedaszyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 20:03
      Działają . Chcesz się dolączyć?
      • Gość: dana Re: Biedaszyby IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 20:17
        Nie, nie chcę dołączyć. Zapytałam, ponieważ jestem ciekawa, nie wiem kto mógłby mi odpowiedzieć, więc pomyślałam o forum. Tylko tyle.
        • haba.baba Re: Biedaszyby 31.10.11, 15:48
          chyba już nie ,bo było ich widać jak wracali po pracy a teraz nie widać mówię o mauzoleum.
          • Gość: mopsik Re: Biedaszyby IP: *.play-internet.pl 31.10.11, 16:19
            sranie w banie, pół Sobięcina kopie pod Chełmcem
            • Gość: Rudy Re: Biedaszyby IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.11, 16:24
              Biedaszyby to nazwa już niezbyt aktualna. Tam można zarobić takiekokosy, że głowa mała. To normalne, mafijne przedsiębiorstwo. Biedni tam nie pracują.
              • Gość: kasia Re: Biedaszyby IP: *.play-internet.pl 31.10.11, 19:09
                dokładnie, to przestępczość zorganizowana
                można dziury dzierżawić, można się nająć u 'bossów' do pracy
                można świadczyć usługi przewozu
                a kiebonę trzepią nieliczni, reszta na picie codzienne też ma
                • Gość: kaw Re: Biedaszyby IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 23:35
                  przecierze teraz mamy sezon, robota ,prace idą na 130%
    • Gość: P. Re: Biedaszyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 00:52
      Biedaszyby to ciekawe zjawisko, ale nie ma co się dziwić jak jest taka bieda. Sam kiedyś wspierałem tych "kopaczy" kupując od nich węgiel. ;) Wszyscy byli zadowoleni, oni mieli na chlanie, ja miałem tani, dobry węgiel. Jednak teraz to już co innego, podnieśli ceny, a węgiel jaki chcą opchnąć to przeważnie sam miał... ;) Biedaszyby się praktycznie skończyły, teraz muszę kupować węgiel ze składu płacąc astronomiczne kwoty.
      • Gość: antracyd Re: Biedaszyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 01:02
        No to kupuj baranie i nie marudź.
    • Gość: P. Re: Biedaszyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 01:20
      Typowe na tym forum... ;) Ja Tobie też kolego dobrej nocki życzę.
    • Gość: Nie działają hihii Re: Biedaszyby IP: *.play-internet.pl 01.11.11, 19:09
      www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/4052,aktualnosci.nie.chcial.oddac.urobku.schowal.sie..html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka