Dodaj do ulubionych

bankructwo wałbrzobyla

IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 18:44
wiedziałem że ta dziura skończy w marny sposób dno i syf codzienny tego szamba wałbrzyskiego wypłynęło na wierzch, to koniec końca tego syfiastego wałbrzobyla tylko ciekawe że dopiero teraz to wychodzi na jaw 200 000 000 długu ha ha ha ale syf ja pier/dole czas na ewidentną ewakuacje ale przed tym zadłużać co się da mieszkanie i media a potem spie...ć do miasta gdzie się zarabia i jest praca... tfuuu w pysk wałbrzobylowi!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczy Re: bankructwo wałbrzobyla IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 18:59
      spieprzaj dziadu
      • Gość: ha ha ha Re: bankructwo wałbrzobyla IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 19:15
        dziady to zarządzają tym syfem i dlatego tak się stało i chcą nie chcąc ci co tu mieszkają są dziadami i będą jeszcze większymi jak tu zostaną
        • Gość: Marzęda Re: bankructwo wałbrzobyla IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 19:22
          słyszałeś co pan kaczy powiedział

spieprzaj dziadu
          • Gość: rychu Re: bankructwo wałbrzobyla IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.11, 19:58
            toż to przecie slang tuscomatoła
      • Gość: do kaczana Re: bankructwo wałbrzobyla IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 20:46
        idealnie to powiedzenie pasuje tutaj "spieprzaj dziadu" odkąd pamiętam od kiedy tu mieszkam jestem dziadem to najprawdziwsza prawda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka