Gość: popływałabym IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 19:12 Witam orientuje się może ktoś w jakie dni i w jakich godzinach można popływać na tym basenie?? Za sensowne odpowiedzi z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 23:27 ja też bym się chętnie dowiedziała, może ktoś zna wolne godziny, cenę biletu, a może numer telefonu gdzie można te informacje uzyskac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 08.11.11, 06:37 Jestem trollem forumowym i stać mnie tylko na bezsensowne i niepoważne odpowiedzi - zadzwoń do sekretariatu szkoły , numer w książce telefonicznej lub informacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuj_zbożowy Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 09:51 Wersja dla opóźnionych: basen, lub szerzej: szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.11.11, 11:33 dzięki za linki, a tak przy okazji, nie każdy ma książkę telefoniczną, na informację biura numerów ciężko się dodzwonic, a na stronach nie zawsze są aktualne informacje np. aktualne numery telefonów no i wyobraź sobie, że nie każdy jest taki hej do przodu, bywają nieco opóźnieni, może zapracowani, co nie oznacza, że wolno ich traktowac gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuj_zbożowy Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 15:22 Stąd też nie zostałaś potraktowana gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s..h Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 08.11.11, 19:45 Anka, nie pogrążaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanka Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.11.11, 16:04 Leni powinno się traktować gorzej, szkoda że Ci podał te numery. Wujkowi Google zajęło ich znalezienie całe 0,3 sekundy - czyli dużo mniej niż napisanie posta przez Ciebie... I nie usprawiedliwiaj się, bo tylko się jeszcze bardziej pogrążasz... porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.11, 15:30 a może wie ktoś czy dzisiaj pod wieczór są jakieś wolne godziny?? próbowałam się dodzwonić tam na basen, ale oczywiście nikt nie raczy odebrać telefonu. bo po co... a na ślepo nie będę szła.. Może ktoś się orientuje, jak to jest z tymi godzinami?? :) z góry dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 15:47 Ślepych nie wpuszczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +anka Re: basen przy szkole nr 21 Podzamcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.11, 16:18 Pełno na tym forum zakompleksionych małych Wacków.Nie umiesz naormalnie napisać ,że można w google znależć?Może zacznij jeszcze błędy poprawiać taki świetny jesteś, jako anonim. Odpowiedz Link Zgłoś