Dodaj do ulubionych

szkoła policji

IP: *.146.83.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.11, 12:30
mam pytanie może ktoś skończył szkołę policyjną czy żeby iść do takiej szkoły to muszę pracować w policji?? przeglądałem internet i na to wychodzi ,że osoby z zewnątrz nie maja wstępu żeby sie uczyć na przyszłych policjantów ,jeśli ktos zna ten temat to proszę o pomoc może zna jakąś szkołę co prowadzi nabór osób niezrzeszonych z policją. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Do piotrka Re: szkoła policji IP: *.pools.arcor-ip.net 24.11.11, 13:12
      Po co ci policja ? Masz przeciez dwie paly,w tym jedna zakuta ! :-))
      • Gość: dd Re: szkoła policji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 14:43
        do policji chcesz isc? ladnie musisz miec wyprany mozg. W przyszlym roku beda takie protesty na ulicy ze trzeba byc masochista żeby teraz tam iść
        • Gość: Maniek Re: szkoła policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 15:31
          Chłop bardzo dobrze myśli, nie dość, że praca państwowa to po 15 latach masz emeryturę. Mi gdyby nie przeszkadzało zdrowie, to też bym od razu po szkole szedł do Policji.
    • Gość: dodo Re: szkoła policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 17:29
      Hej, idź na MAzowiecką, popytaj tam. Oni na pewno posiadają informacje co należy zrobić. Jeśli jest konieczność, aby pracować, to sądzę, że bez problemu pracę znajdziesz, bo są ciągłe nabory.
      Pozdrawiam
      • Gość: piotrek Re: szkoła policji IP: *.180.106.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.11, 10:10
        najgorsze egzaminy słyszałem że po szkole od razu są przyjęcia.dlatego myslalem że ktoś ma namiar na jakąś szkołę policyjną no ale dzięki popytam się jeszcze
        • Gość: dodo Re: szkoła policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.11, 12:15
          szkoły policyjne masz w szczytnie, katowicach, słupsku, pile, poznaniu. Poszperaj w necie. W naszych okolicach takiej nie znajdziesz na pewno.
        • Gość: chooj_bagienny Re: szkoła policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 13:23
          Piotrek!
          Wydrukuj zapis tego forum, idź z tym na komendę na Mazowieckiej i pokaż. Z twoimi zdolnościami przyjmą cię do dochodzeniówki bez egzaminu.
          • Gość: sss Re: szkoła policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 13:57
            idziesz na mazowiecka składasz papiery i jeżeli masz w miarę nienaganną opinie (brak mandatów itd) to zostaniesz wysłany na test sprawności fizycznej i wiedzy a potem na multiplekser i wywiad zorganizowany. Potem tylko badania i wysylka na szkołe. Powiem tak teraz albo nigdy - ostatnia szansa żeby sie dostac. Po euro 2012 juz nie bedzie tak łatwo albo nie bedzie sensu.
            • Gość: uczeń Re: szkoła policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.11, 15:15
              Ja tam wole pogotowie ratunkowe tylko nauki dużo i trudno .
              • Gość: maturzystategoroku Re: szkoła policji IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 26.11.11, 15:25
                Też bym poszedł, ale nie lubię zaszczyków dawać.
                • Gość: Ciekawe do maturzystategoroku IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.11, 15:38
                  pytanie czy by cię przyjęli do szkoły medycznej ?oraz czy byś dał rade z farmakologią , anatomią.
                  • Gość: Wytrych Re: do maturzystategoroku IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.11, 16:05
                    Junior powinien najpierw zabrac sie za gramatyke i slownik ortograficzny ! "Zaszczyk"- istne mistrzostwo swiata ! :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka