Gość: dumny Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 16:00 Otwierają nowy sklep monopolowy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwiatek Re: Rewitalizacja Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 16:04 a ja słyszałem ze w rynku bedzie wigilia wg Prezydenta jedyna słuszna bo w ramach oszczedności chłopina zabrał organizacjom pozarządowym 20 tysięcy i sam będzie gwiazdorem .... a potem.... sylwester ..... ach będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbngff Re: Rewitalizacja Rynku IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 03.12.11, 16:04 Ale , że jest tam dwadzieścia banków, to ryja nie darłeś.....city ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chop Re: Rewitalizacja Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 16:28 Nie wiem o co chodzi z tymi bankami jedno wiem bo w rynku mieszkam - strefa ciszy i tyle. Ktoś pisałże Szełemej będzie robil wigilie w rynku ciekawe czy spędzi szkoly czy urzeników - i polamie sie z nimi oplatkiem bo chleb im zabiera zwalniając bez opamiętania . Mądry szef zwalnia darmozjadów a nie doświadczonych ludzi . Mądry szef nie mówi trzeba zwolinić 3 osoby ale zwolnic przysłowiowego Kowalskiego Adamskiego itd a za co bo darmozjady sa . Co zaś robi nasz prezydent - zatrudnia Koordynatora Doradce d/s mieszkaniowych Pana Lende za kase która otrzymuje trzech urzedników . Ot zwalnianie wg Szełemeja a wszysto te czarne oczy ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s..h Re: Rewitalizacja Rynku IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 03.12.11, 19:26 Zgadzam się z przedmówcą. Rynek to miejsce, gdzie powinny być zlokalizowane głównie lokale gastronomiczne i tym podobne miejsca. Dowalić takie podatki i opłaty za lokale bankom, żeby same się wyniosły w inne rejony miasta. I jeszcze na koniec dodam, że g...o mnie to obchodzi kogo nasz prezydent zwalnia, a kogo nie. Ten wątek raczej nie o tym jest i nie wszędzie trzeba wplatać politykę. To już nudne się robi. Odpowiedz Link Zgłoś