Dodaj do ulubionych

NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.04, 10:36
uwaga panie: najprzystojniejszy euro-parlamento-kandydat M. Bartolik ma
mityng wyborczy, nie pozwólmy by przeforsowali jakiegoś buraka; jesli ma już
być to niech chociaż ładny będzie.
www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=641
Obserwuj wątek
    • Gość: Kitka Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.04, 11:03
      No wlasnie - a ktos widzial na miescie plakaty Bartolika??? bo ja nie. Same
      tatusie z samoobrony.
      • Gość: neo_82 Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.04, 15:33
        Ja widziałem dzisiej w autobusieZa powaznei wyszedl i wcale nie jest taki
        przystojny :)))
        • Gość: Pocztex Krzysztof Holowczyc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.04, 20:48
          Nie jest to kandydat z W-cha ale jest przystojny, w rajdowych kregach ma nawet
          ksywe Claudia Szofer :)
          • Gość: gipsy Re: Krzysztof Holowczyc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.04, 22:19
            Jak nie z W-cha jak z w-cha Mieszka na Senatorskiej
            • Gość: jacek01g macie gdzieś na sieci jego fotkę? IP: *.chello.pl 04.06.04, 05:17
              a serio to oprócz urody jakkolwiek mi to trudno ocenić to ww. kandydat ma
              jesczez jakieś zalety? Moze jakiś język zna? jakies doświadczenie samorządowe
              albo parlamentarne ma?
              • Gość: dope Re: macie gdzieś na sieci jego fotkę? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.04, 09:09
                fotkę masz tu... tylko się nie obśliń za mocno:

www.twoje-sudety.pl/?action=show&type=news&id=481
                i tu:
                www.twoje-sudety.pl/?action=show&type=news&id=480
      • Gość: Justyna Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.06.04, 20:22
        A gdzie jakaś fotka tego Bartolika? bo ja nie widziałam plakatu.
    • Gość: ku_ku Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 23:39
      Bartolik to tez burak :P
      • Gość: Staś Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 04.06.04, 08:35
        Ku...Ku to ty jesteś wielki burak leperowski .Bartolikowi to do pięt nie
        dorosłeś (ciemniaku)
        • Gość: ku_ku Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 13:30
          Stas -nie dorosłem bo nie rosne w dół, a poza tym do Btolika nic nie mam .
          pewnie biegniesz i pokazujesz kazdego posta , jakto bronisz pryncypała .
          W Wałbrzychu jest bardzo wielu wartosciowych ludzi,ale sytuacja panująca w
          kraju i w Wałbrzychu zmusza ich do cięzkiej pracu aby nakarmic swoje dzieci.
          wierz mi ze ludzi o wysokiej inteligencji jak napisałeś o M Bartoliku jest
          duzo duzo wiecej.
    • mgnac Najprzystojniejszy jest HOŁOWCZYC - dla Pań..;)) 04.06.04, 07:38
      • Gość: Nukkie Re: Najprzystojniejszy jest HOŁOWCZYC - dla Pań.. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.04, 09:17
        mgnac, a ten przystojniak na fotce... to TY???
        www.twoje-sudety.pl/?action=show&type=news&id=248
    • Gość: Burak Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.04, 10:25
      Uroda kandydata za bardzo mnie nie interesuje , bardziej raczej to co ma w
      głowie.Proponuję zrobić kandydatowi test ze znajomości języków
      obcych.Przejdzie , będziemy pytać dalej.....Mizeria miasta , to kiepskie
      referencje dla p. Kandydata.Zacznijcie ludzie wybierać przedstawicieli wg
      jasnych przejrzystych kryteriów proponowanych przez UE; wysokie kwalifikacje,
      umiejętności( branżowe) , kompetencje...języki. Pani Ślwa i p. Bartolik to nie
      jest to co chciałoby się pokazać na salonach europejskich............
      • Gość: Zula Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.04, 10:34
        Tak naprawdę szkoda , że Wałbrzych nie wystawił do europarlamentu człowieka ,
        który mógłby być ozdobą tychże salonów w starej Europie. Tak , tak to
        znakomitość PSL-u (chyba jeszcze), wielki miłosnik wiedzy róznej ,
        językoznawca , kolekcjoner ( nie tylko staroci) wielki ex-wicestarosta
        A.STRAM !!!!Ach , jaki to mężczyzna. Kto go poznał bliżej , proszę o
        kontakt.....
      • Gość: cebula Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.04, 10:46
        ale to nie o to chodzi co MY chcemy pokazywać...
        chodzi o to, że to kandydaci CHCĄ do Europy i nie przjmują się tym co ktoś tam
        sobie chce - są jacy są i takich ich EU dostanie.
    • Gość: Tok Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.04, 10:42
      Zastanówcie się , Laseczki , o czym wy mówicie. Wysyłając Bartolika do Europy ,
      pozbędziecie się tego , co w nim siedzi ( sex ?). Lepiej niech siedzi dalej w
      Wałbrzychu i grzeje ławę prezydencką .Na wasza chwałę i upadek tego miasta.
    • Gość: jura57 Kwieciste_sukienki zamilkły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:51
      Piknik Bartolika był w sobotę a do dnia dzisiejszego nie ma peanów(chyba, że
      będą elegie) chwalących tą imprezkę. I wcale się nie dziwię.
      • Gość: Benek NAJPRZYSTOJNIEJSZY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.04, 16:12
        NAJPRZYSTOJNIEJSZY WSROD WALBRZYSKICH KANDYDATOW TO RYSIEK KABAT!!!!
        • Gość: mika Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.04, 17:52
          a który to jest bo nie wiem?
          jest na fotce?
          www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=150
      • Gość: Digga Re: Kwieciste_sukienki zamilkły IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.04, 18:00
        pzrecież cała ta kampania to ściema - przypomina reanimację impotenta, zupełnie
        nie ma tempa, chyba nawet zainteresowanym już nie zależy... stołki rozdane a że
        naród oleje głosowanie... dostaną się pierwsi z listy.
        • kwazar33 Re: Kwieciste_sukienki zamilkły 09.06.04, 20:14
          Zdaje mi się,że Diggi prawidłowo podsumował całą Waszą dysputę!Brawo.Elka.
    • Gość: wałbrzych Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY eurokandydat IP: *.media4.pl 10.06.04, 00:10
      nie tylko najprzystojniejszy, ale też wykształcony i obyty w Europie jest
      trzydziestoletni Paweł, szczegóły: www.moras.pl, warto głosować wlaśnie na
      niego, zwłasza, że ma duże szanse.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka