Dodaj do ulubionych

pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 10:41
pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? i my za to płacimy ! nie pisze my bezrobotni lenie tylko ci co pracują lub prowadzą własne firmy. Pozwalniać tych darmozjadów nauczycieli, pracują po parę godzin wakacje płatne, normalnie luksus a człowiek zapierdziela jak ten osioł. Nauczyciele powinni normalnie po 8 h zapierdzielać, jak im sie lekcje skonczą to powinni sprzątać :P albo odnawiać szkoły :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dokładnie Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.ip.netia.com.pl 15.01.12, 10:50
      dokładnie nauczyciele to zwykłe nieroby jak cała budżetówka którą utrzymują ludzie pracujący i mający firmy to zwykłe nieroby powinni zarabiać korepetycjami i mieć płacone od tego jak i ile uczą oraz od tego czy uczeń opanował dany temat nauczany przez nich i wszystko by było jasne od razu połowa by odpadła nierobów jestem pewny
      • Gość: Ja Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.12, 11:04
        A na "zielonych szkołach" to się najczęściej pukają z wuefistami lub ratownikami.
        • Gość: , Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 15.01.12, 11:29
          Ale bagno sie wypowiada. Nie rozsmieszajcie inteligentnych ludzi marna prowokacja.
          • Gość: asd Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.01.12, 11:53
            ile godzin tygodniowo pracuje nauczyciel?

mozna cos takiego nazwac osoba pracujaca? opie...ja sie i tyle!
            • Gość: ulf Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.play-internet.pl 15.01.12, 12:26
              Ja mam żonę nauczycielkę. To fakt,, godzin z samymi uczniami maja niewiele, ale za to przygłupy z kuratorium i dyrekcji znajdują im inną " robotę " aby się im nie nudziło i aby w ministerstwie udowodnic swoją koniecznosc istnienia.. Polega ona na produkcji setek papierów które i tak się nie pokrywaja z rzeczywistoscią. Produkcja w wymiarze dziennym -na pewno więcej niż 8h.Do tego bezpłatne rady pedagogiczne po kilka godzin.
              Podsumowując-do zaorania kuratorium i faktycznie część szkół.
              • Gość: do romka Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 14:20
                romek co tak cię zamknęło. wylej jeszcze trochę jadu na swoich nauczycieli któży jak się domyślam z litości i dla własnego zdrowia wypchnęli cię ze szkoły. No rozwiń skrzydła i lej jad, może dzięki temu nie unikniesz depresji.
                • Gość: kasia Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.12, 14:58
                  skoro nauczyciele wg was to nieroby to dlaczego wy tacy "porządni" nie zostaliście nauczycielami??!skoro mało pracują a dużo wg was zarabiają?? ja wam odpowiem bo nauczyciel Musi mieć wykształcenie którego wy nie macie-lenie!!!
                  gdyby nie NAUCZYCIELE to byś tłoku pisać nawet nie potrafił
                  a szkoła z uczniami po 9 na klasę to inna sprawa
                  skoro nauczyciele są wg was tacy źli proponuję jeśli macie lub będziecie mieli dzieci nie posyłajcie ich do szkoły
                  • Gość: miejscowy Do kasi IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 15:34
                    Poniewaz jestesmy porzadni, nie jestesmy zwichnieci emocjonalnie, nie idziemy na latwizne i mamy wyksztalcenie. Dlatego droga kasiu nie zostalismy leniwymi, wzajemnie sie podgryzajacymi belframi z ego wyzszym niz Himalaje.
                    • Gość: uczeń Re: Do kasi IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.12, 15:40
                      Jeszcze nie spotkałem mądrej nauczycielki.
                      • Gość: , Re: Do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 15:54
                        Widocznie była za dobra skoro dla lepszego zrozumienia musiała zniżyć sie do twojego poziomu. Jest mi wstyd za wszystkich tu piszących, chciałbym zobaczyć tych piszących jakż postawę przyjmuja w rozmowie z nauczycielem
                        • Gość: kuci@pa.pl Re: Do kasi IP: *.play-internet.pl 15.01.12, 16:08
                          ja pamiętam nauczycieli i wiem że w porządku byli tylko nieliczni
                          dlatego uważam że szkoła to powinien być przywilej nielicznych
                          a hołota powinna tyrać zarządzana przez technokratów
    • Gość: dda Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.01.12, 16:41
      nauczyciele znowu wolne he kto tak ma wakacje ferie wycieczki zielone szkoły do roboty a nie 5 osob w szkole i one strajkuja BARDZO DOBRZE SZKOLY DO ZAMKNIECIA A NAUCZYCIELE NA STREFE !!!!
      • Gość: dda Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.01.12, 16:49
        i jescze jedno na starosc UDOWODNIONE !! wszystkie nauczycielki pierd....niete
        • Gość: filozof Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 21:56
          ulf 8h hahaha nie rozsmieszaj mnie
    • Gość: xyz Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 18:51
      Zapierdzielasz jak osioł bo jesteś osioł! Trzeba było zostać nauczycielem wtedy miałbyś sielankę
      • Gość: rodzic Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 19:06
        Wszyscy plują dzisiaj na nauczycieli. Stałem dzisiaj w kolejce w PKO i muszę przyznać, że panie też nie przemęczały się w pracy, kolejka do drzwi i trzy stanowiska czynne na reszcie "stanowisko chwilowo nieczynne"
        • Gość: vvvv Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 21:28
          Ja nauczycielom wcale nie zadroszczę ,szczególnie tym ,którzy próbują nauczyć np rozwydrzonych gimnazjalistów .Banda takich chłystków przez 6-8godzin ...? Nie ,dziękuję wolę zapierdziel ,nawet na kasie w realu:)
          • Gość: matka bachora Re: pozamykać te szkoły !!! 9 uczniow w klasie ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.01.12, 22:56
            nauczyciel nie uczy haha tylko zadaje do domu!!!!!! bede sie modliła aby moja corka w przyszlosci chciala zostac pedagogiem RAJ NA ZIEMI!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka