Dodaj do ulubionych

Zadyma na Podgórzu

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.12, 20:57
Dzisiaj grupa debili w biało-niebieskich kominiarkach próbowała spacyfikować pociąg stojący na dworcu Głównym. Element biegał po peronach i między wagonami i coś tam porykiwał pod nosem, jak nie przymierzając stado pawianów, które akurat oglądam na Animal Planet. Gdy pojawiło się dosłownie trzech sokistów z pałkami, cała grupa w popłochu zwiała z dworca kilkoma samochodami. Pociąg odjechał bez przeszkód. Mówię wam, jaja jak berety. Trzeba było widzieć i słyszeć tych kolesi. Wyli jak kastrowane bydło :)

Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.12, 21:12
      mlodziez ma feria, to sie nudzi. a ze podgorze to maja atrakcje na swoj sposob.
      • Gość: mariola Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 21:26
        wlasnie a gdzie ma pójść ta młodzież???nie pisze ze jestem za ty co robia!!! gdzie maja sie podziac w ferie???
        a juz wiem za rok bede mogli w osrodku pomocy spolecznej go spedzic!!!
        • Gość: der Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 21:34
          nie przesadzaj jest tyle ciekawych rzeczy do roboty w ferie, narty lyzwy kino troche ruchu, wycieczki w gory, pelno rzeczy mozna wymyslic na ferie. wiec nie gadaj ze nie maja sie gdzie podziac.
          • Gość: adrian Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 21:42
            o czy ty piszesz??? ludzie nie maja pracy??? nie ma pieniedzy!!!rodzicow nie stac na kino np w takiej GV
            • Gość: Mała Mi Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.12, 10:04
              to nie brak pieniędzy dorosłych, ale brak wyobraźni tych małolatów;
              kiedy ja byłam dzieckiem, też się w domach nie przelewało, a ja i moi znajomi nie demolowalismy miasta;
              jednak trudno ich oskarżać, kiedy na ten ich obecny brak wyobraźni cięzko pracuje nadal system edukacyjny miedzy innymi, ale w dużej mierze;
              • Gość: Ja Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.12, 16:39
                Wczoraj Śląsk Wrocław grał sparing w Nowej Rudzie, więc dzicz z KP PWSZ liczyła na to, że na Głównym będą się przesiadać jacyś kibice na szynobus w stronę Kłodzka. Mam kumpla z bojówek to on mi często zdradza te ich niby sekrety.
                • Gość: max Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.12, 16:48
                  to byli absolwenci oraz uczniowie szkoły nr12 ,oni zawsze biegają po rynku i podgórzu.
                  • Gość: Mieczysław Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.01.12, 19:00
                    a jednak to prymitywy
    • Gość: obserwator Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 19:08
      Całkiem bez przeszkód nieodjechał ?!Miał godzinę opóznienia. Kibice byli zamknięci w wagonie.
      • Gość: kibic7 Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.12, 19:30
        Wyhowani w nienawiści my wałbrzyscy terroryści!!! KSG KSG KSG!!!
        • Gość: przerażony Re: Zadyma na Podgórzu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.12, 19:33
          Skoro terroryści, to nie mogę się doczekać, aż zaczniecie wysadzać się w powietrze. Najlepiej w czasie jakiejś ustawki :) Za jednym odpaleniem od razu 150 debili mniej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka