Dodaj do ulubionych

ZDKiUM Wałbrzych

IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 21:03
Witajcie , co sadzicie o naszym ZdikiUM ?
Zauważyłem , ze kierowcy , oczywiście nie wszyscy , ale 90% tych wąsaczy strasznie kozaczy.
Prosty przykład , kupuje BILET, mam wyrozumiałość ,wiec czekam do momentu aż autobus grzecznie się zatrzyma , daje 1,50 zł.

Drobne ! , bilet 1,20 zł kosztuje
unosi się jeden z drugim itd , itd .

nie ukrywam wku...a mnie to strasznie .
Nie daje 10zl, 20zl tylko 1,50 zł.

Kolejna sprawa , kupując bilet wspomaga się ten burdel, kierowcy powinni się cieszyć, będą niemili , ludzie przesiada się do nysek a oni będą kozaczyć w domu przed telewizorem ale na bezrobotnym :). buractwo i jeszcze raz buractwo .

Czasami sobie myślę , być może mało im płacą , są sfrustrowani ? skąd bierze się takie zachowanie ?.

Wałbrzyszanie co sadzicie o tym :] ?

Obserwuj wątek
    • Gość: maryan Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 21:19
      Sądzimy, że zdkium nic nie ma do kierowców mzuk sp. z o.o.
      • Gość: czesio Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.02.12, 21:29
        Ja sadze ze poruszanie sie komunikacją miejska w tym smrodzie i złomie nie ma sensu
    • Gość: adam Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.12, 21:43
      to typowe popjerdzielstwo straikowali z ta swoią solidarnością hahahah wielcy kierowcy 70% z tych palantów to KASKADERZY tepak jeden z drógim nie posiadał zadnego prawka tyle że za prawko na autobusy opekac musieli 5 lat w WPK . strajkowali glodowali a i tak ich wydymali niech nie podskakują i nie myśla ze moze do prywaciaza na TIR wsiądą hahahah zapraszam cymbałów za stery np. Niemcy jak BGA ich pognębi
      • Gość: mpk Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.02.12, 21:56
        ni do sęsu ni do składu .... Jak cię nie stać na wózek to jesteś niepoważny gość, chyba że jesteś jeszcze zasraniec i nie możesz mieć prawka. Amatorzy "nysek" łączcie się i w 9 osobowym szrocie jezdzijcie po 15 osób.
        • Gość: Pirkesz Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 14:08
          Mam i nie śmigam , póki co wygodniej , poza tym za 1,10zl ( Studencki ) jest.
          Kupie za jakiś czas , ale dobre auto, pewnie tez nie tu bo po tych zasranych dziurach szkoda.:/
      • Gość: kierowca mpk Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.12, 11:06
        Ty cwaniaczku z malinowym nosem, niektórzy z tych kierowców na młynarską do szkoły Cię dowozili, a Ty im ubliżasz. Pewnie ze dwa razy z lawetą z Niemczech byłeś i wielki szofer na forum. Większośc chłopaków ma robotę nagraną i od wiosny nie jeden lepiej sobie tzw. TIR-em poradzi niż Ty laweciarzu. Podsumowując jeśli tak radzisz sobie w trasie jaką pisownię reprezentujesz to szef jest zadowolony. No, ale taki poziom nauczania był na ,,młynku,,.
    • Gość: 66 Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.12, 07:38
      całe życie kozaczyli.....
      • Gość: poki Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 07:47
        jak wpuszcam osobowym autobus z zatoczki (a zawsze wpuszczam w przeciwieństwie do "nysek" tych nigdy nie wpuszczam) to wąsaty pan zawsze zamruga kierunkami lub łapkę podniesie...dla mnie to bardzo w porządku ludzie:)
        • Gość: Kierowca Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.12, 09:23
          Co do wydawania i biletów. Wiecie ludzie ile czasu zajmuje te wydawanie. To my mamy problem a nie wy ! Nie można sobie uszykować wcześniej odliczonej kwoty ? przecież to nie jest straszny problem . W innych miastach ten problem zlikwidowano. Np. w autobusach są biletomaty. Drobna kalkulacja : przyjdzie do mnie 30 pasażerów , każdy chce kupić bilet, czas obsługi to około 30 sekund nawet do minuty , bo jak zacznie wyjmować portfel, szykować pieniądze itd. Zobaczcie ile zajmuje to czasu ? A później że autobusy opóźnione..... Autobus to nie sklep, ani PKS. Mamy rozkład musimy się go trzymać, więc wcześniejsze uszykowanie drobnych naprawdę nie jest ciężkie
          • Gość: kasia Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 11:31
            a ja uważam ze kierowcy( nie wszyscy) są niemili i opryskliwi!!!
          • Gość: Pirkesz Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 14:02
            Pomysł z Bile tomatem , całkiem niezły

30 Osob , kupujących trochę przesada , ale wiem co miałeś na myśli ,faktycznie jest to problematyczne

No a jeśli szefostwo nie wymyśliło Bileto matow to niestety wydać z 2zl trzeba , a nawet sie powinno .
            • Gość: ovo Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.play-internet.pl 02.02.12, 14:42
              Wszędzie , na całym świecie jak kupujecie u kierowcy należy mieć WYLICZONĄ kwotę. Nie lubię mzk, ale tak wszędzie jest i jest to uzasadnione poiszanowaniem cudzego czasu.
            • Gość: busiarz Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.12, 14:44
              jakoś wam nie przeszkadzała sprzedaż biletów jak braliście dodatkową kasę, a teraz gdy trzeba sprzedawać za friko dla dobra firmy do już ta robota jest beeee...... trzeba było wiecej strajkować i popierd.alać do PIP, NIK, ITD itp. Teraz macie co chcieliście - związki wydymane nowy prezes który na was laske kładzie bo codziennie rano pyta prezydenta "lustereczko powiedz przecie kto jest najmądrzejszy w świecie........" , wiec co wam powiem? "do roboty" . Poznacie teraz co to prawdziwa praca za marną kasę bo do tej pory od dobrobytu i socjalu w dupach wam sie poprzewracało
              • Gość: mpk/mzk Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.12, 22:06
                nikt nie sprzedaje za free biletow ,masz informacje z rynsztoka a chcesz zablysnac.
                cytuje "trzeba było wiecej strajkować i popierd.alać do PIP, NIK, ITD itp" oczywiscie bo nie jestesmy smieciami twojego pokroju i nie musimy okradac pracodawcy z utargu i staramy sie walczyc o swoje .
                cytuje " o to prawdziwa praca za marną kasę bo do tej pory od dobrobytu i socjalu w dupa
                > ch wam sie poprzewracało" rozumiem masz zal ze cie nie przyjeli i ominely cie te profity ale debili,frajerstwa po przedszkolu z kupionymi kwalifikacjami na prowadzenie syfo-busa nigdy nie przyjmowano.
              • Gość: MORAŚ Re: ZDKiUM Wałbrzych IP: *.205.102.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.12, 00:04
                JESTEŚ MAŁYM DUPKIEM,KTÓRY OKRADA SWOJEGO PRACODAWCĘ.NIE NADAWAŁEŚ SIĘ DO PRACY W TEJ FIRMIE TO CIĘ WYLALI.A TERAZ KOZACZYSZ NA FORUM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka