Dodaj do ulubionych

Słuchajcie..

09.06.04, 12:44
czy są strony o poszczególnych dzielnicach Wałbrzycha, znalazłam tylko -
Szczawienka. Elka
Obserwuj wątek
    • Gość: vicotel Re: Słuchajcie.. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.04, 12:51
      tu masz kilka fotek: www.vicotel.republika.pl
      samych stron chyba nie ma
      • kwazar33 Re: Słuchajcie.. 09.06.04, 13:09
        Dzięki chociaż za te fotki,ale Szczawienko jest i to przecież z 10 lat temu ta
        peryferyjna dzielnica była "zadupiem".Patrzcie co robi dla nowobogackich
        bliskość Zamku! Elka.
        • Gość: HASAN_SAS Re: Słuchajcie.. IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.06.04, 14:17
          Bliskosc Zamku Ksiaz i nowobogackich (czyt. prezydent K.) nie ma tu nic do
          rzeczy. Po prostu Szczawienko to wolne ksiestwo.
          • Gość: vicotel Re: Słuchajcie.. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.04, 14:27
            Będzie z niego perełka:)
            • kwazar33 Re: Słuchajcie.. 09.06.04, 15:16
              Vicotel!Jaka perełka?!No nie, tu już muszę zaoponować.Co tam masz? Dwa
              osiedla,parę starych domów,cała nieciekawa długość Wrocławskiej,śmierdząca
              rzeczyna czy też może kompleks zakładów na Uczniowskiej. To już Świebodzice w
              dolince jest ciekawsze.A może Ty coś wiesz o jakichś przedsięwzięciach,bo ja
              narazie wiem o planowanej kanalizacji ul.Fabiana{sic!} ,czytałam na stronach
              Urzędu Miejskiego. Elka
              • Gość: vicotel Re: Słuchajcie.. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.04, 16:02
                Coś wisi w powietrzu...
                • andromeda1 Re: Słuchajcie.. 09.06.04, 17:05
                  Co ma wisieć,nie utonie.O co Ci chodzi z tym powietrzem? Sylwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka