Dodaj do ulubionych

Prawda o Ławskim

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.12, 20:00
Nie wygrał wyborów do Sejmiku ,nie został radnym powiatowym.Stanowisko Starosty to CENA za podpisanie GÓWNIANEJ koalicji.Również stanowisko przewodniczącego RADY POWIATU dla Heretyka to cena za GÓWNIANĄ koalicję. Jak Wałbrzych odzyska GRODZKOŚĆ panowie stracą swoje stanowiska t.j. kilkanoście tysięcy zł . Czy bronią Grodzkości dla obywateli czy dla siebia ?????? . Internet nie jest anonimowy. Jeżeli Kłamię to mi wytoczcie proces.
Obserwuj wątek
    • Gość: wch Re: Prawda o Ławskim IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.12, 20:39
      To prawda że starostwo straci stołki, przecież czemu grodzkości się nie zrzekły inne miasta: Jelenia Góra, Legnica, Elbląg, Płock, Toruń, Gorzów, Słupsk i wiele innych miast, bo wszyscy wiedzą ze grodzkość prowadzi do rozwoju , a Wałbrzych grodzkości nie ma i został największą wsią na świecie pozbawioną grodzkości.Dlatego Wałbrzych musi mieć grodzkość żeby znowu funkcjonował jak inne duże miasta.
      • Gość: s.ki Re: Prawda o Ławskim IP: *.181.200.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.12, 20:53
        Partyzant miernej jakości ,to co się stało w SLD -Wałbrzychu to działanie Gołębiewskiego i Nowaczyka,Ławskiego i skutek jest ale na chwilę wytniemy wrzody i zaczniemy działania konkretnie tylko czas za koalicję ci spekulanci zapłacą
    • Gość: madzia Re: Prawda o Ławskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.12, 22:53
      Ławski stracil pozycje w SLDowie. teraz Lubinski i Dyduch mieszaja.
      • Gość: ja Re: Prawda o Ławskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 08:05
        Jak już chcecie wypowiadać sie w tej kwestii to poczytajcie co za tym idzie...Grodzkość głupio straciliśmy ale by ją odzyskać musimy spłacic dług wiecie jakiej wysokości? czy tylko tak peplacie i peplacie i nie wiecie o co chodzi
        • Gość: koalicjant Re: Prawda o Ławskim IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.12, 08:40
          Dług powiatu owszem przejmujemy,ale to nie są płatności,które trzeba spłacić natychmiast. Są to najczęściej kredyty wieloletnie na inwestycje np. remont szkół lub drogi. Ale dostajemy około 100 milionów dodatkowej kasy OD PAŃSTWA. I co najważniejsze PORZĄDEK .Wiadomo czyja droga,kto ma sprzątać ,odśnieżać, remontować ,czyje chodniki, czyj teren .Dużo mniej kłopotów z decyzjami administracyjnymi itd.
          • Gość: kokobongo Re: Prawda o Ławskim IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.12, 08:52
            Torbus to ty ?
            • Gość: sld Re: Prawda o Ławskim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.02.12, 13:19
              Panie prezydencie Heretyka wyrzuć na zbity pysk - stanowisko funkcyjne
          • kar-olo Re: Prawda o Ławskim 18.02.12, 09:03
            O . czym ty mówisz człowieku jak twój gurzu prejmie powiat to na bruk wylecą nauczyciele urzędnicy z powiatu PCPR do selekcji czyli totalne bezrobocie do tego potrzebna nam jest grodzkość - gorzka prawda. Co się tyczy Ławskiego pełna zgoda Ławski ojciec Gównianej koalicji , Heretyk dziecko .Ławskiego . Gówniana koalicja dała stołki tym z SLD co w grudniu 2010 "zabili" politycznie Lubińskiego a teraz mówią że Lubiński to ich kandydat i ich człowiek nowa jakość lewicy . Żenada
          • Gość: torquemada Re: Prawda o Ławskim IP: *.play-internet.pl 18.02.12, 22:08
            A to PAŃSTWO to kto?
            I ile ma dywizji?
    • 57jurand Re: Prawda o Ławskim 18.02.12, 21:38
      Sprawa jasna jak słońce. Kolicjant ma rację to gra w ich prywatnym interesie , zobacz że Heretyk żyje tylko z polityki patrz praca w MZUK . Te ich zagrywki to takie oslizłe gluty zakatarzonego oseska.
    • Gość: Yossarian Re: Prawda o Ławskim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.02.12, 21:58
      Czy naprawdę ta lokalna polityczka musi dominować na tym forum??? Uwaga odnosi sie też do adm! Wydaje się, że czas na postawienie tamy między politycznym p...iem, a normlną wymianą uwag pomiędzy ludźmi
      • Gość: Koalicjant Re: Prawda o Ławskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.12, 09:23

Grodzkość , obwodnica, i inne inwestycje są potrzebne Wałbrzychowi jak TLEN .Wszyscy ci, którzy są z Wałbrzych , a nie chcą tego dostrzec to muszą mieć w tym PRYWATNY INTERES.PRYWATAAAAAAAAAAAA PRYWATAAAAAAAAAAAAAAA ,a nie dobro Wałbrzycha i jego mieszkańców
        • Gość: Wredna Re: Prawda o Ławskim IP: *.static.korbank.pl 20.02.12, 02:46
          Nie da się ukryć - takim wejściem w Radę Powiatu panowie dwaj okryli się hańbą (dla wyjaśnienia, bo nie wiedzą: hańba to coś, co przynosi wstyd, stanowi ujmę dla honoru (Honor to postawa, dla której charakterystyczne jest połączenie silnego poczucia własnej wartości z wiarą w wyznawane zasady moralne lub społeczne), czyli łącznie: DEGRENGOLADA: pełny zanik wartości moralnych, staczanie się. Jak taki osobnik może rano w lustro spojrzeć ?!? Jak taki osobnik, przepraszam - osoba może ludziom patrzeć w twarz ? Wiele BARDZO NEGATYWNYCH uczuć mnie ogarnia, jak myślę o tych panach z powiatu, bo przecież DOBRZE wiemy kogo jeszcze do tej listy dołożyć można. Na pocieszenie dodam cytat klasyka: "Trzeba mieć klasę, żeby się zeszmacić do dna", od siebie dodam: trzeba być gruboskórnym, żeby ten dyshonor spływał jak po kaczce.... i to wszystko w temacie.
          • Gość: wyyborca Re: Prawda o Ławskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 09:05
            Do wrednej. To mało, że jesteś wredna. Jesteś po prostu ..... i chorobliwie jadowita. Nie chcę Cię obrażać, ale spojrzyj na swoją twarz w lustrze, to zobaczysz kim jesteś.
            • Gość: nieWredna Re: Prawda o Ławskim IP: *.static.korbank.pl 20.02.12, 16:06
              Spojrzałam w to lustro .... byłbyś ZAUROCZONY ! :P A póki żelazo gorące - dobrze wiesz, że ja wiem, że mam rację. Doceń proszę, że piszę o tym tak delikatnie. A mój nick - Wredna jest autorstwa nie kogo innego, tylko jednego z panów (sam się tak przedstawia, a nawet jeszcze mocniejszym słowem) :):):) Ot, zapożyczyłam sobie od niego na chwilkę, by spróbować jak to jest tak się nazwać i niestety - bez szału, nie było mi miło i już więcej nie będę. Wiesz.... ja poprostu NIE JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ jak można (a z gruntu, to przecież fajne chłopaki w tej Radzie) tak się sprzedawać, no nie mogę ..... 3m się ! Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka