Dodaj do ulubionych

Shell- kolejna niezadowolona

19.02.12, 22:13
Tankowałam na stacji Shell na Armii Krajowej we wtorek. Wzięłam V-powera, bo jest 30gr taniej na litrze jak ściągają punkty z karty lojalnościowej. To jest rozreklamowane- na tej stacji też. Po czym przy kasie, gdy doszło do płatności, pani poinformowała mnie, że system karty im nie działa i nie może dać mi zniżki (tylko nabijali punkty). Niestety nie byłam o tym poinformowana przed tankowaniem- wzięłabym tańszą. Kobieta powiedziała, że tak już cały dzień. To tym bardziej mnie wkurzyło, bo znaczy, że tak walą ludzi w .uja już cały dzień. Do .upy ta stacja. Na koniec jeszcze mąż mnie opieprzył (jak mu się poskarżyłam), że się tak łatwo dałam wrobić. Więcej moja opona tam nie postanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ls Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 22:51
      koniecznie zgłoś na infolinię tą sytuację - nr jest na karcie
      • audiola13 Re: Shell- kolejna niezadowolona 19.02.12, 22:59
        Myślisz, że to coś da?
        • Gość: latający pączek Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.12, 23:08
          jak ty jedna zgłosisz to pewnie nie, ale jak więcej osób będzie zgłaszac skarki to sprawa się ruszy ...
          • Gość: ls Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 23:27
            zgłoszone!
            • audiola13 Re: Shell- kolejna niezadowolona 19.02.12, 23:46
              Dzięki za radę. Zadzwoniłam na ten numer z karty, ale jest nagrane, że mają czynne od pn do pt. Zadzwonię ponownie jutro. Macie rację. Nic nie robić- to jest najgorsze co można zrobić.
    • Gość: Teresa Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 09:07
      Tankowałam wczoraj v-power tylko na ul.kolejowej zero problemu punkty nabili punkty za litry odjęli a na dodatek tam mają paliwo tańsze o 10gr na litrze (on v-power armii krajowej 6.24 a na kolejowej 6.14) ( ale nawet jak by było odwrotnie i tak na armii krajowej bym nie pojechała zatankować. )
      • Gość: haso Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 20.02.12, 10:05
        jak macie z czyms problem to piszcie do wlasciciela meile, on ostatnio czesto przyjezdza do Wch bo jest wiele skarg przez niekompetetna kierowniczke.
    • Gość: miejscowy Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 15:18
      Nie mysl, ze tylko ty dalas sie nabrac. Po co ci ta karta lojalnosciowa?. Po to zeby walic cie w rogi. Nie badz naiwna. Kiedys sobie policzylem, ze zeby dostac jakas glowna nagrode, chyba mikrofale, to musial bym tankowac 70 lat.! To jedna wielka sciema.
    • Gość: gag Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 16:37
      o jezu to rzeczywiscie masz mega problem moze jakis psycholog Ci pomoze albo sprawe do Brukseli napisz !!! okradli CIe w bialy dzien na okolo 2 zl !!! zapomnialas dodac w tytule SKANDAL!!!!
      • Gość: ls Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 20:22
        ... jezu pisze się: Jezu!
        Poza tym chyba nie warto tankować na tej stacji, co o tym myślisz, gag?
        • Gość: gag Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 21:14
          Tankowalem tam wczoraj i nie zauwazylem nic z opisanych w roznych watkach problemow. Normalnie dostalem rabat na karte nigdy nie mialem problemow z paliwem od lat tam tankuje wiec wydaje mi sie ze to jest bardziej wina ludzi - pojedynczych jednostek tankujacych jak i tych za lada (zly dzien - bla bla itp.) Jezu oczywiscie z duzej - moj blad.
          • Gość: mała Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 20.02.12, 21:28
            Jeśli chodzi o program lojalnościowy SMART to jesli nie ma tzw łączenia z centralą (zobacz sobie na dachu wielką antenę) nie ma ani sprawdzenia, ani zamawiania nagród ani tańszego tankowania z rabatem, nie jest to wina ani niekompetentnej kierowniczki (ciekawe czemu ktoś tak napisał) ani pracownika stacji. Ja też nie jednokrotnie tankowałam na tej stacji i raz mi się zdarzyło, że nie udzielono mi rabatu bo właśnie nie było łączenia, ale nie robiłam z tego jakiejś afery na cały W-ch.
            Ja tam tankować lubię zawsze (prawie zależy od pogody ducha pracownika) jest miła atmosfera zawsze "pogadamy", jest po prostu sympatycznie :)
            • Gość: ls Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 16:29
              To zdejmuje się wówczas z dystrybutorów informację o punktach i informuje
              "przepraszamy ale z powodubraku połączenia z centralą NIE NALICZAMY PUNKTÓW SMART I NIE UDZIELAMY RABATU"
              czyż nie?
              a jeśli nie to: oszukuje się klienki!
              czy warto tankować u oszustów?
              • Gość: mała Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 22:02
                Punkty są zawsze naliczane, niekiedy nawet ręcznie można.
                A jeśli chodzi o informację o braku możliwości skorzystania z promocji pracownik podjazdu zawsze o tym wie i mówi klientowi że "rabatu nie będzie", chyba ze przy kasie jest osoba nowa ( a niestety tam ludzie zmieniają się jak w kalejdoskopie)
          • audiola13 Re: Shell- kolejna niezadowolona 20.02.12, 21:32
            Do wtorku ja też nie miałam tam problemów. O sprawie napisałam, bo nie lubię jak ktoś robi ze mnie głupka. Dzisiaj zadzwoniłam na infolinię i zgłosiłam zdarzenie. Jeżeli nie zwracałabym uwagi na puszczanie drobnej kasy (tu 2zł, tam 2zł) to w życiu do niczego bym nie doszła.
            • kaziopiwosz Re: Shell- kolejna niezadowolona 21.02.12, 14:39
              "Jeżeli nie zwracałabym uwagi na puszczanie drobnej kasy (tu 2zł, tam 2zł) to w życiu do niczego bym nie doszła. "

Zaiste, mądrość Twoja jest niezmierzona.
              • Gość: Fifek Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.02.12, 14:14
                Daj znać, ile dwuzłotówek zaoszczędziłaś, zanim do tego czegoś doszłaś. :-)))
            • Gość: gil Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 18:21
              chyba ze pozalujesz na kupon lotto 3 zl a on byl by wygrany ;p
      • Gość: Gość Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: 217.33.154.* 22.02.12, 11:04

Dlaczego 2 zł.Jak ktoś tankuje cały bak 60 litrów,to wychodzi 18 złotych
        • Gość: znowu? Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 00:19
          Jak to taniej?
          Przecież chowają do kieszeni tą zniżkę. Napisałaś, że 98 najdroższa w okolicy?
          • Gość: mała Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 21:34
            oczywiście że chowamy zniżkę do kieszeni :) pensje średnie więc z czegoś trzeba rodziny utrzymać :) lol a tak na serio jak jest zniżka to pobierane są pkt jak ktoś chce to za każdym razem za kolejnym tankowaniem sprawdza się pkt wtedy na bieżąco są monitorowane. Jak jest coś nie tak zawsze jest reklamacja ale podstawą reklamacji jest jak wiadomo paragon!!
            • Gość: ls Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 22:23
              To, że podoba mi się, że się przyłączyłaś do zwalczania nieuczciwosci na shellu nie oznacza ze tolerować będę, że kłamiesz. Przecież nie pracujesz tam!
              • Gość: mała Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 22:30
                do "kolegi" ls: czytamy ze zrozumieniem!!! Nie napisałam że nie pracuję na Shellu, tylko że nie pracuje na stacji na armii krajowej! A poprzednia wypowiedź była ironiczna!!! i proszę mi wtykać że kłamie!! Bo znając życie jesteś typowym forumowiczem który tylko pisze a nic innego nie robi!!!! Dużo gadasz mało robisz! po prostu żal mi cię :)
                • Gość: ls Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 22:35
                  Zatem Twoją stację też należy omijać szerokim łukiem.
                  Podaj numer.
                  • Gość: mała Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 11:51
                    Gdybyś znał jakie procedury są na stacjach paliw to byś dopiero nigdzie nie tankował przewróciłoby ci się totalnie w główce od matactw jakie niektóre stacje robią. Wiem coś o tym bo byłam zapoznana z programami lojalnościowymi, a przede wszystkim z pracownikami co niektórych stacji i wiem co sie z czym je. Więc nie pisz że tylko na Shellu cos takiego jest ok :) sprawdź to zanim założysz jeszcze jeden ironicznie głupi wątek!!!
                    • Gość: ls Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 21:05
                      Jeżeli chcesz podjąć współpracę z nami, serdecznie prosimy o przesłanie:
                      CV , listu motywacyjnego, aktualnego zdjęcia na adres rekrutacja@kalvai.pl
                      • Gość: mała Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 21:20
                        nie dziękuję za wspólprace z osobami które nie potrafią czytać ze zrozumieniem!!
                        • Gość: mała Re: Shell- kolejna niezadowolona IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 21:23
                          a tak a propos nas obsługuje inna firma :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka