Gość: radzio IP: *.play-internet.pl 21.03.12, 19:26 przepraszam bardzo może ktoś się orientuje gdzie znajduje się nasz wałbrzyski automobilklub ,proszę o jakieś namiary ,Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: automobilklub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 21:33 ostatnio był na Ludowej 1 c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: automobilklub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.12, 11:48 A nie na terenie szkoly na Ogrodowej? Mam na mysli "Mechanika". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: automobilklub IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 12:28 kontakt z prezesem Automobilklubu radnym Lubińskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: automobilklub IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 14:33 i to właśnie jest wałbrzych cos gdzieś jest ale nie wiadomo gdzie mi na gogle wyskakuje Ludowa i Ratuszowa i teraz bądż mądry i znajdż to miejsce .Ja tylko powiem tyle współczuje zagranicznym gościom wybierać się do nas do Polski na stadiony ,niech już dzisiaj sobie poszukają gdzie te stadiony są .Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: automobilklub IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 14:42 Z tyłu szkoły na ogrodowej, niestety Automobilklub Wałbrzyski umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okok Re: automobilklub IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 16:57 nie ma juz Automobilklubu ostatnio byl za szkola na Ogrodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: automobilklub IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 19:54 została świdnica Odpowiedz Link Zgłoś