Dodaj do ulubionych

a co na to Schetyna

IP: *.web-proxy.us 13.04.12, 08:03
SLD wywaliło swoich radnych a PO nie tylko, że likwiduje szkoły pod własnym szyldem to jeszcze cynicznie niszczy demokrację odrzucając referendum. Wymyślanie formalnych powodów to żałosne i tchórzliwe pokazanie , że boją się ludzi i mają gdzieś te 13 tys osób. Jako członek PO wstydzę się za to, nie zgadzam się. Tylko w Wałbrzychu nie nawet koła PO. Może Schetyna, który rządzi w regionie powie czy te działania są zgodne z polityką partii ??? Czy wałbrzyscy działacze mają błogosławieństwo Wrocławia.
Obserwuj wątek
    • graabarz Re: a co na to Schetyna 13.04.12, 09:19
      > Gość: powiec IP: *.web-proxy.us

Wstydzisz się ze USA? Czy tchórzliwie chowasz się za anonimowym serwerem?
      Żałosne sztuczki opozycji.
      • Gość: Janina Oszukańcy z Komitetu Obrony Szkół IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 09:28
        A ja się wstydzę za Komitet Obrony Szkół.
        Okłamali nas.
        Chodziłam jak ta głupia, marzłam, zbierałam podpisy.

Wstydzę się, że kłamałam i oszukiwałam na ich zlecenie - że to uratuje szkoły.
        Oszuści i tyle.
        A teraz okazuje się że to wszystko na darmo.

Bo pytania od początku były złe i głupio sformułowane.

Mąż mi mówił, że głupia jestem i wszyscy są po jednych pieniądzach.
        Teraz mi mówi, że albo są głupi i nieudolni, albo krętacze co tylko własny interes kręcą.

NA ŻADNE REFERENDUM NIE IDZIEMY. WIĘCEJ NAS NIE NABIERZECIE !!!
        • Gość: cyd Re: Oszukańcy z Komitetu Obrony Szkół IP: *.startvps.com 13.04.12, 13:42
          o to się Ratusz obudził !! Wyszukiwanie formalnych powodów aby nie doprowadzić do referendum to tylko pokazuje jakimi metodami się działa. To zamykanie ludziom ust i jeszcze cyniczne zrzucanie winy na protestujących, którzy nie mają za sobą całego aparatu władzy i prawników opłacanych z naszych pieniędzy.
          • Gość: cyd2 Re: Oszukańcy z Komitetu Obrony Szkół IP: *.startvps.com 13.04.12, 13:44
            a postawa PO faktycznie wymaga zastanowienia. Czy władze PO na pewno wiedzą o takim zachowaniu. Chyba tak bo Lipińskiego i Wybraniec chciano wywalić ale za sprzeciw. Trzeba się o to Schetyny zapytać.
            • Gość: Adam Schetyna w TOBIE szansa jedyna :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 14:09
              • Gość: Op Re: Schetyna w TOBIE szansa jedyna :-) IP: 79.162.145.* 15.04.12, 15:17
                Czy Ty dobrze sie czujesz?
          • Gość: Ctrl Re: Oszukańcy z Komitetu Obrony Szkół IP: *.static.korbank.pl 13.04.12, 17:53
            To jest właśnie nasza mentalność. Jezeli ktoś ma argumenty prawne to nazwya się je "formalnymi metodami". To sa właśnie merytoryczne powody świadczące o Obrońcach Szkół i ich totalnym nieprzygotowaniu (albo podstępności) czym wystrychneli mieszkańców na dudka.
        • Gość: ovo Re: Oszukańcy z Komitetu Obrony Szkół IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 14:20
          Janina, ty krecie, przestań ryć na forum bo zdradzę gdzie będziesz dalej wsadzać ryjek w celu wykonywania bruzd i siania nieufnosci:) Nie marnuj funduszy operacyjnych na abonamenta w playu:)))
        • Gość: OP Re: Oszukańcy z Komitetu Obrony Szkół IP: 79.162.145.* 15.04.12, 15:15
          Ty prowokatorze,nikt na twoje wypociny si nie nabierze1 Wstydu nie masz za grosz!
      • Gość: ovo Re: a co na to Schetyna IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 14:15
        Ty się przedstaw ze stopnia służbowego i funkcji, chojraku. O nazwisko nie proszę. Zrobisz wyjątek? Moje nazwisko zapewne już znasz, skoro masz do dyspozycji przetworzony strumień danych z sieci. Jeśli nie masz , poproś w centrali. Może udostępnią, skoro jeszcze można.
        • Gość: ovo Re: a co na to Schetyna IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 14:17
          Prośba o wyjawienie stopnia była do Grabarza oczywiście:)
          • radcom Re: a co na to Schetyna 13.04.12, 14:21
            ..." cała Polska j.ebie Śląska"...

Pamiętam, że tak onegdaj POzdrawiano ludzi POkroju Schetyny...

Pozdrawiam, radcom
            • Gość: , Re: a co na to Schetyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 20:47
              Kiedyś wyborcza opisała kim jest schetynka. A teraz sam siedzi cichutko bo się boi jak szelemej przed wyjściem na przerwe.
              • Gość: , Re: a co na to Schetyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 22:26
                Schetyna zawze mówi że trzeba rozmawiać i co obrońcy rozmawiali ale nikt nie słuchał bo tu była tylko jedna racja.
          • Gość: Op Re: a co na to Schetyna IP: 79.162.145.* 15.04.12, 15:20
            On -graabarz,czy też grabarz jest prawą reką Ratusza do kreciej roboty!
      • Gość: OP Re: a co na to Schetyna IP: 79.162.145.* 15.04.12, 15:12
        Już wiemy gdzie pracujesz,ile placi Szelamej? Sprzedalaś się graabarzu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka