IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 12:57
witam-proszę o opinie na temat firmy hyc-bas autoalarmy z wrocławskiej ,może ktoś z forumowiczów korzystał z ich usług.Muszę założyć solidny alarm i szukam polecanego warsztatu.Kilka lat temu montowałem w Szczawnie na solickiej i jakość była słaba(problemy ze źle zamontowanym alarmem seo)
Obserwuj wątek
    • Gość: khkll Re: autoalarm IP: *.play-internet.pl 17.04.12, 13:22
      Nie polecam. Zakładają alarmy , może i dobrze, ale tylko swoje alarmy. Jeśli chcesz się dogadać co do nietypowych funkcji alarmu lub założyć nietypowy alarm- nie da się bo mieszają i robia z klienta głupiego lamusa, szczególnie cwaniaczkowaty szef. Jeśli czegoś nie wiedzą, to mówią że oddzwonią czego oczywiście nie robią. Jak ktoś się umie dogadać z "cfaniacfem" - można tam jechać na własne ryzyko.
      Auto -bajerek z podgórza - to samo, olewa klienta.
      Takie samo podejscie choć grzeczniejsze jest w budce z alarmami i cbradiem na Armii Krajowej.Zero odpowiedzi.

Jedyny sensowny zakład jaki znalazłem po dłuższych poszukiwaniach to "Radio-Car" na Długiej 3a, co mnie dziwi ,bo alarm wg tego warsztatu był normalny i założyli mi go w pół dnia za pół ceny jaką wstępnie wołali w powyższych warsztatach.
    • Gość: jani Re: autoalarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 14:41
      Mogę polecić gościa z Boguszowa.Zakładał mi i moim kolegom w kilkunastu samochodach,a oprócz tego,to jeszcze zakładał w moim lokalu.Sympatyczny i uczciwy facet.Zadrzyło się kiedyś,że zamykając auto nie zadziałał centralny zamek(alarm załączył się),jeden telefon i gość o 21 był przy aucie i naprawił.Wziął za drogę 30pln.
    • Gość: Marian Re: autoalarm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.12, 09:18
      A ja montowalem juz 2 alarmy w ASCO na Glownej. Jesli chodzi o jakosc i cene super, zaswiadczenie do ubezpieczalni w cenie no i realna gwarancja.
      • Gość: lkjkkl Re: autoalarm IP: *.play-internet.pl 18.04.12, 14:52
        Asco wiadomo, ma renomę, ale też nie wszystkiego się podejmą-ale przynajmniej powiedzą od razu a nie kręcą.
        • Gość: cba Re: autoalarm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.04.12, 01:31
          no
    • Gość: MLODY Re: autoalarm IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 21:45
      SOLIDNA FIRMA NIE OWIJAJĄ W BAWEŁNĘ SA KONKRETNI I ZNAJĄ SIĘ NA RZECZY .WŁAŚCICIEL FIRMY ŻADEN Z NIEGO CWANIAK ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka