Dodaj do ulubionych

Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica

IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 12:47
Kiedy dorównacie do Świdnicy ?
Staracie się, wiem, to macie na plus.
Ale struktura zabudowy waszego miasteczka nigdy nie pozwoli na wielkomiejski szyk.
Jesteście karykaturą miasta, można na waszym przykładzie uczyć się, jak nie budować aglomeracji miejskich.
Współczucia.
Obserwuj wątek
    • Gość: loko Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 12:57
      i o to łachudra świdnicka jakich tu pełno
      swojego forum nie mają i pierdy swe w powietrze unoszą
      • Gość: przyjezdny Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 13:03
        A jak jeszcze dodać do tego wszystkiego takich psychicznych klientów jak loko, to obraz miasta staje się wręcz tragiczny.
        • Gość: walbrzych znowu świdnickie kundle zazdroszczą IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 13:31
          Znowu nam Świdnica zazdrości wielkości miasta i bardziej miejskiego życia niż oni mają, co za naród w tej Świdnicy mieszka, oni mają hitlerowskie podejście do życia .

Zobacz tutaj co wy macie

Zwróć uwagę na:

Brud
          Szarość
          Rozwalone Kamienice
          Dziurawe Drogi
          Dziurawe Chodniki
          Ponurość

www.youtube.com/watch?v=tX2XRVqjI6I
          Czy tak ma wyglądać piękne miasto ?
          • Gość: kulaka Re: znowu świdnickie kundle zazdroszczą IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 13:34
            długo nie trzeba było czekać aż świdnickie pedalstwo głowy podniesie
            • Gość: przyjezdny Re: znowu świdnickie kundle zazdroszczą IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 13:44
              Nawet Rosjanie w 1945 nie chcieli waszego miasta zdobywać, bo ich na wymioty brało.
              • Gość: db Re: znowu świdnickie kundle zazdroszczą IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 13:48
                Odsapnij idż sobie pochodż po rynku bo nic innego nie masz i zrelaksuj się.
                • Gość: przyjezdny Re: znowu świdnickie kundle zazdroszczą IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 13:54
                  Dobrze prawisz, ale db raczej niech sobie po Rycerskiej pobiega, tam lepiej pasuje.
              • Gość: czeresniak Re: znowu świdnickie kundle zazdroszczą IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 19:45
                przyjezdny, idź może zrób z 3 kółka po waszej fantastycznej galerii a po drodze wpadnij do kina, słyszałem, że macie niezłe premiery, z zeszłego półrocza;]
      • Gość: do przyjezdnego Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.12, 15:42
        wypier dalaj pedale do świdnicy zawszonej !!!!
    • Gość: hmm Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 14:03
      Ładny jak... co? Świdnica?

Wolne żarty.
      • Gość: Anna co w świdnicy można zobaczyć IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 15:22
        Co można tam zobaczyć i jak się zrelaksować

1 Rynek
        2 Wieża ( tylko to nie zabytek)
        3 Kościół katedralny
        4 Kościół Pokoju ( chodź taki sam nawet lepszy jest w Jaworze )
        5 Muzeum kupiectwa
        6 teatr
        7 kino

Natomiast w Wałbrzychu

1 Książ
        2 Palmiarnia
        3 Stadnina
        4 Pałace
        5 Ruiny Zamków Stary Książ i Nowy Dwór
        6 Muzeum Okręgowe
        7 Starą Kopalnie
        8 Rynek też mamy + w całym mieście zabytkowe kamienice i bardzo okazałe i takich nie brakuje
        9 Sanktuarium Matki Bożej Bolesnej
        10 Kolegiatę
        11 Kina
        12 Teatry
        13 Filharmonie
        14 Kościół Ewangelicko-Augsburski
        15 Powozownie przy zamku Książ
        16 Park Nauki i Techniki
        17 Wspaniałe tereny do jazdy na rowerach itd. co Świdnicy tego brakuje
        18 Liczne zabytki przemysłowe
        19 + ogromnym atutem jest bliskość uzdrowisk np. Szczawno ( w Świdnicy chyba Słotwina i Przennno bliskie uzdrowiska )

Także pod względem rekreacji w Wałbrzychu jest trochę lepiej, nie wiem po co się Świdniczanie tak napinają ? jestem ciekawa jaki to ma sens, co Świdnica chce udowodnić tym ? tak naprawdę to Świdnica nie różni się od Wałbrzycha niczym, jedynie wielkością i ukształtowaniem terenu, moim zdaniem Świdnica powinna trochę zluzować i nie powinni robić z siebie idiotów, ja pomiędzy Wałbrzychem a Świdnicą różnicy nie widzę, każde miasto ma swoje ładne miejsca i brzydkie. Nie wiem, mi się wydaje że Świdnica jest jakaś zazdrosna, ale znowu o co ? brak mi słów ze strony świdniczan , bo trudno mi jest pojąć o co Świdnicy chodzi .
        • Gość: hmm Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 15:28
          To w Świdnicy jest jakiś teatr? To coś nowego.
        • Gość: lokoeurospoko Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.play-internet.pl 08.05.12, 15:42
          jeszcze jedno można w Świdnicy zobaczyć, to ważne

w Świdnicy można zobaczyć większość skradzionych samochodów, w dziuplach
          • Gość: wrocławianin Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 16:33
            Świdnica bardzo zazdrości mieszkańcom Wałbrzycha.

Macie wielkomiejski dworzec PKS-u
            Macie tory kolejowe do Świebodzic, które ledwo się trzymają podłoża
            Macie stadion na Nowym Mieście oraz basen klasy olimpijskiej .
            Macie parkingi klasy azjatyckiej np. na Rycerskiej
            Macie teatr z repertuarem dla zboczeńców umysłowych
            Macie kina np. GDK i Zorza cha, cha,cha.
            Macie biedaszyby
            Macie liczne zabytki przemysłu – np. winiarnia na Młynarskiej
            Macie posr.ne busiki
            Macie autobusy cha, cha z demobilu
            Macie liczne obwodnice w fazie projektu, ale macie.
            Macie starówkę trzymająca się na styropianie
            Macie ulice z kostki ręcznie ciosanej
            Macie Książ, ruiny zamków Stary Książ i Nowy Dwór, powozownie, palmiarnię w Świebodzicach
            Macie Park Nauki i Techniki w stołówce dawnego hotelu robotniczego
            Macie Starą Kopalnię , do której będziecie dopłacać
            A waszym ogromnym atutem jest bliskość Świdnicy w której patologio masz Sąd Okręgowy
            • Gość: wrocławianin Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 16:39
              A i macie Hotel Sudety
              • Gość: wrocławian Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 16:59
                Zapomniałem , przepraszam:
                macie hałdy
                macie radę miejska , którą chcecie odwołać
                macie prezydenta , którego ponoć nie lubicie
                macie Mo-Bruk

Ileż wy macie , a Świdnica nie.
                • Gość: db Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 17:05
                  Świdniczanin na forum Wałbrzycha zaczyna robić za przygłupa-komedia.
                • Gość: do wrocławianina Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.12, 18:05
                  smrodzie wrocławski patrz na swój syf i smród poniemiecki wrocławski jak się wjeżdża tylko do niego to jebie syfem z slamsów z daleka gdyby nie euro to obwodnicy i ulic wyremontowanych nawet byście nie mieli w burdelu wrocławskim , ulice skandal poniemieckie kostki brukowe stu letnie dziury i wyboje dworzec kolejowy zróbcie najpierw bo ludzie nie mogą jeździć normalnie pociągami zobaczymy czy zdążycie na euro ze wszystkim cwaniaczki wrocławskie a w centrum jebie jak w kiblu nowojorskim z bocznych ulic slamsów amerykańskich ...
                  • Gość: xyz Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 22:54
                    To nie żaden Wrocławianin, to Świdniczanin. Marna prowokacja :>
                • feldkuratkatz99 Re: co w świdnicy można zobaczyć 01.06.13, 18:48
                  Gość portalu: wrocławian napisał(a):

> Zapomniałem , przepraszam:
                  > macie hałdy
                  > macie radę miejska , którą chcecie odwołać
                  > macie prezydenta , którego ponoć nie lubicie
                  > macie Mo-Bruk
                  --------------------------
                  I Generała Policji od seks afer - buhahahahahahaha
                  > Ileż wy macie , a Świdnica nie.
                  • forummm Re: co w świdnicy można zobaczyć 01.06.13, 19:32
                    feldkuratkatz99 napisał(a):

> Gość portalu: wrocławian napisał(a):
                    >
                    > > Zapomniałem , przepraszam:
                    > > macie hałdy
                    > > macie radę miejska , którą chcecie odwołać
                    > > macie prezydenta , którego ponoć nie lubicie
                    > > macie Mo-Bruk
                    > --------------------------
                    > I Generała Policji od seks afer - buhahahahahahaha
                    > > Ileż wy macie , a Świdnica nie.

Zapomniałeś napisać o świdnickich policjantach, zamieszanych w gang bokserów i to że pomylili człowieka z manekinem, ale to typowe bo w Świdnicy większość to idioci.
                    • feldkuratkatz99 Re: co w świdnicy można zobaczyć 01.06.13, 23:14
                      forummm napisał(a):

> feldkuratkatz99 napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: wrocławian napisał(a):
                      > >
                      > > > Zapomniałem , przepraszam:
                      > > > macie hałdy
                      > > > macie radę miejska , którą chcecie odwołać
                      > > > macie prezydenta , którego ponoć nie lubicie
                      > > > macie Mo-Bruk
                      > > --------------------------
                      > > I Generała Policji od seks afer - buhahahahahahaha
                      > > > Ileż wy macie , a Świdnica nie.
                      >
                      >
                      > Zapomniałeś napisać o świdnickich policjantach, zamieszanych w gang bokserów i
                      > to że pomylili człowieka z manekinem, ale to typowe bo w Świdnicy większość to
                      > idioci.
                      -----------
                      Generał przebił wszystkich , ale idiota forummm, bedzie bronił go do upadłego
            • Gość: db Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 16:42
              Idż wreszcie na ten spacer zaczynasz się przegrzewać.
              • Gość: nicejoke! Re: co w świdnicy można zobaczyć IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.05.12, 17:13
                świdnica ma świetnie wyedukowanych obywateli, zwłaszcza z geografii, palmiarnia w swiebodzicach? ^^
              • Gość: hahahahah do wrocławianina hahahahah IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 17:24
                Nie podszywaj się pod wrocławianina bo my dobrze wiemy że nim nie jesteś, już kiedyś wrocławianie opisywali jakie mają problemy ze świdniczanami, coś cie zabolało że ktoś prawdę napisał o waszych atrakcjach , to chciałeś dopiec wałbrzyszanom , pytam się czym heheh, czy chciałeś się pochwalić Sądem Okręgowym heheh Sądy Okręgowy są tam gdzie jest duża przestępczość, podobnie jak wielkie areszty śledcze, u was jest taki sporo bo dlatego że tam sama patologia, co widać na załączonych materiałach, więc nie wiem czym tu się chwalić, o dziwo widzisz niby taki Wałbrzych paskudny itd. nic tutaj nie ma, a jednak Rutkowski przyjechał na wakacje z Kasią i wybrali Wałbrzych a nie Świdnicę na odpoczynek, nawet w wywiadzie napisali że Wałbrzych im się podoba i czytali to miliony polaków w kraju i zagranicą, nawet województwo Dolny Śląsk zaprosili francuzów i zwiedzają Wałbrzych, Lubiąż , Kłodzko a o Świdnicy nie ma nić. Co do Zamku mówisz że jest w Świebodzicach haha podważasz KRS bo zgodnie z KRS to należy do Wałbrzycha i po co się kompromitujesz hehehe.
                • Gość: wrocławianin Re: do wrocławianina hahahahah IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 17:27
                  Widisz, nawet marsz o wolne media był zorganizowany w Świdnicy.
                  Nikt was nie poważa
                  • Gość: lokoćwoko Re: do wrocławianina hahahahah IP: *.play-internet.pl 08.05.12, 17:30
                    kolejny powód do dumy - moherowy pochód piewców kościelnej pedofilii
                    • Gość: zniesmaczony Re: do wrocławianina hahahahah IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 20:16
                      We Wrocławiu mają zajebistą galerię koło stadionu na Maślicach. Do Euro miesiąc, a nadal nie wiadomo, co zrobić z największą dziurą w Europie. To dopiero biedaszyb :)
                      • Gość: śmaga Re: do wrocławianina hahahahah IP: *.play-internet.pl 08.05.12, 20:36
                        mijasz się z prawdą
                        największa dziura w Europie to Świdnica
    • sol.77 Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica 08.05.12, 20:33
      Gość portalu: przyjezdny napisał(a):

> Kiedy dorównacie do Świdnicy ?
      > Staracie się, wiem, to macie na plus.
      > Ale struktura zabudowy waszego miasteczka nigdy nie pozwoli na wielkomiejski sz
      > yk.
      > Jesteście karykaturą miasta, można na waszym przykładzie uczyć się, jak nie bud
      > ować aglomeracji miejskich.
      > Współczucia.

Wiesz co gościu (?) jesteś tak samo marny jak i ta Twoja nieudolna prowokacja,którą co chcesz osiągnąć?
      • Gość: Mikołaj szkoda że się idiota podszywa pod wrocławianina IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 20:56
        Jak wyżej.

A tak w ogóle z czego Świdnica słynie ? czyżby nie z dziupli i kradzionych super autach.
    • kaziopiwosz Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica 08.05.12, 20:57
      Się uśmiałem. Równać do Świdnicy...

Toż to jak jazda równią pochyłą w dół.
      • Gość: wrocławianin Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 21:25

Nie ma , że boli. Trzeba prawdę wziąć na klatę szanowni mieszkańcy.
        Sami to wiecie. Boicie się chodzić po tej waszej metropolii, bo
        po 17-tej tylko żulia chodzi z kwadratu na kwadrat..
        Przypominam w skrócie wasze plusy.

Mo-Bruk w centrum
        Biedaszyby
        Hałdy 0,5 km od Rynku
        Hotel Sudety
        Kino GDK
        Winiarnia na Młynarskiej
        Ulice w stylu Rycerska, P. Skargi, Młynarska itp.
        Stadion na Nowym Mieście
        Były basen klasy olimpijskiej na Nowym Mieście
        Radę Miejska , którą chcecie odwołać
        Rozwaloną komunikację miejską
        Prezydenta , którego nie lubicie
        Stopa bezrobocia. 20,5 % przy 13% w województwie
        Aktualnie największe miasto w Polsce nie posiadające praw powiatu.
        • Gość: +++ Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 21:32
          Jebać Śląsk ! Jebać ! Tylko Górnik nasz KS !!!
          • Gość: walbrzych do Wrocławianina IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 22:02
            Ale i tak jesteśmy lepsi niż Świdnica
          • Gość: Kiedy? Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.30.118.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 22:03
            Kiedy Świdnica będzie miastem?
            Wjazd od największego miasta regionu (Wrocławia) - witają Was krowy, świnie i smród z cukierni w Pszennie.
            Wjazd od drugiego co do wielkości miasta regionu (Wałbrzycha) - tu do krów i świń dochodzą kury, kaczki ze Słotwiny.
            Wasza gmina to raj dla galerii - galeria przy Tesco wielkości Lidla, dwie zwiędnięte Stokrotki, jeden pasaż wielkości Biedronki przez przypadek błędnie nazwany galerią, drugie Tesco wielkości mięsnego.
            Zazdroszczę Wam kina - przynajmniej jak telewizja nawali to macie pewność, że "Kevin sam w domu" jest zawsze najświeższy w repertuarze.
            Fajnie, że macie dworzec PKP - nie wiem tylko po co jak nie macie połączeń z największymi miastami regionu.
            Rewelacyjny teatr - szkoda, że nikt poza Wami nie wie, że istnieje. Nawet w pobliskim Witoszowie.
            Genialny aquapark na papierze - może jak będziecie mniej upierdliwi to i wody naleją.
            Gdybyście zapragnęli pograć w kręgle zapraszamy do Wrocławia, Wałbrzycha, a nawet Świebodzic.
            Po drodze może kurczaka z KFC? Bo nawet tego nie ma. Gratulacje, że po kilkunastu latach zlitowali się nad Wami i odnowili Maca - chyba jako ostatniego w Polsce.
            Strefę też byście mogli swoją stworzyć, a nie żerować na WSSE.
            Dni Świdnicy - nie ma to jak płacić wstęp na festyn - takie rzeczy tylko u Was!

Jak widać status gminy miejsko-wiejskiej idealnie do Was pasuje - do miasta za daleko, ze wsi wyjść nie można...
        • Gość: JA Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 22:10
          człowieku zluzuj....
          Mo-bruk faktycznie lipa na maksa,
          biedaszyby i hałdy no wiesz w-ch to miasto gornicze to co morze mamy posiadć?
          Sudedy fakt wiocha do rozbiórki, ale za to dworze miasto odnowiony :)
          GDK hmm mam mieszane uczuca, ale pozostawilabym to w kartach historii,
          winiarnia na młynarskiej jesuuu, ale o co chodzi?
          uliczki, tak fajnie miejsca warto zwrócić uwagę na odbywające się remonty takich uliczek acz rozpoczęte od rynku :) zatem faza realizacji,
          stadion na nowym mieście i basen hmm może lepiej spojrzeć na budowany aqua park na białym, warto wspomnieć o zaplanowanych remontach basenow przy ogrodowej i przy IV LO,
          ja lubie RM bynajmniej mamy kolorowo i wesoło, ale jaik piarrrr na całą Polskę,
          KOMUNIKACJA MIEJSKA rozwalona??? człowieku funkcjonuje, a jakie oszczędności zamiast 2 spółek jedna, zamiast 3 prezesów jeden, zamiast 2 rad nadzorczych jedna I FUNKCJINUJE, WOW ??? warte naśladowania, a niebawem Miasto 20 nowych Autobusów (pzretarg na stronach ZDIKiUM), a nowy przewożnik 30 nowych,
          ROMEK jest OK nawet talibowie to wiedzą już 2 zamachy były :))))))))))))), ale ubolewałabym nad Ratuszem fajny jest i ta goła panienka na placu magistrackim, pobudza wyobrażnie,
          człowieku czyżbyś był lepszy niż GUS w tych swoich obliczeniach, dziś czytałam, że GUS poległ na statystykach, ale znając poziom świadomości pracowników tej instytucji, to sorry,
          przynajmniej najwieksze bez grodzkości, ale nie miasto które nigdy nie zdobędzie tej grodzkości.
          Drogi wroclawianinie, były świdniczaninie mieszkaj sobie w tej swojej metropoli, stolicy dolnegośląska, naprawde ja kocham Wałbrzych więc nie obrażaj mnie i szanuj moje miasto tak jak ja szanuje Ciebie i twoje miasto!!!! Pozdrawiam...

• Gość: koza Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 22:16
            Wrocek nigdy nie będzie Leśnym Grodem, tylko na wieki jakimś Breslauem.

Bresla Breslau, aż się zes.rau.
            Na peronie świnia, Breslau się zaczyna.
          • Gość: db Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 22:25
            I to by była piękna puenta odnośnie tematu. Ale nie sądzę aby się sprawdziła , dalej będę zmuszony na forum Wałbrzycha czytać wypocin zdebilniałych wydmuszek na temat Wałbrzycha i jego mieszkańców.
            • Gość: wrocławianin Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 22:36
              Puenta to jest tu.
              www.youtube.com/watch?v=V9BqS_c4in8
            • Gość: JA Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 22:39
              wiesz, oni przysłowiowe psy wieszają, a my bronić naszego miejsca na ziemi musimy! faktycznie z geografią też szwankują piękny książ, drugi najpiękniejszy po malborku zamek i palmiarnia w świebodzicach hmm ?????????? toż to strasznie naciągane, :) generalnie to może przekłamiemy matriks i nowy stadion z lotniskiem np. do kobierzyc, albo do oławy przeniesiemy?? :)))))))))
          • Gość: miasto Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 22:43
            No jeszcze mamy wspaniałe teatry, amfiteatr, mamy wspaniałe szpitale, mamy międzynarodowe centrum onkoterapii ( takich w Polsce jest tylko 3 w tym 1 u nas) Jeszcze mamy Cinema City a nie podróbę, nawet mamy Real, Auchan Kaufland, Meble Agata, oraz będziemy mieli Tur de Pologne, centrum chińskie mamy daleko od galerii a nie w samej galerii, no i mieliśmy województwo, mamy też squasha i straż dla zwierząt, i mamy Komenda Miejska Policji a nie Komenda Powiatowej Policji, również mamy Zakład Energetyczny i Gazowniczy, nawet ZUS mamy a nie inspektorat i Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy i za to kocham nasz Wałbrzych.
            • Gość: szczoch Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 22:49
              Mamy dwa kible miejskie, kolo PDT i na Grunwaldzkim.
              • Gość: walbrzych czy tak ma wyglądać piękne miasto ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 23:24
                Jeden www.youtube.com/watch?v=T6WoFNzbrCs&feature=related

I drugi :) www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tX2XRVqjI6I

Oraz trzeci ;) www.youtube.com/watch?v=gCL_fC_JTko&feature=related

Czwarty ;) www.youtube.com/watch?v=8K1ZQ4JhHzk&feature=relmfu

Świdnickie powitanie gości www.youtube.com/watch?v=F5bBhHhUtPk&feature=related

Piękne co nie ;) takie są fakty

• Gość: wrocławianin Re: czy tak ma wyglądać piękne miasto ? IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 23:55
                  Wjeżdżamy do miasta
                  www.youtube.com/watch?v=oNj9D0rtUVU&feature=related
                  Przejeżdzamy przez centrum
                  www.youtube.com/watch?v=3rPLcQoQPWk
                  www.youtube.com/watch?v=Tydnf35FZC8
                  Wyjeżdzamy na Wrocław
                  www.youtube.com/watch?NR=1&v=VmEDhTNhrP4&feature=fvwp
                  Pożegnanie na dworcu
                  www.youtube.com/watch?v=Cj9Cgx1SxPs&feature=related
                  • Gość: eh do wrocławianina IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 00:23
                    Ale co ty chcesz tym udowodnić że Świdnica nie jest sama ? że nie tylko Świdnica ma takie budynki drogi itd ? w ostatnim filmie to nie są pracownicy z Wałbrzycha tylko wynajęci pracownicy w delegacji do remontu dworca ( więc jaki miał cel ten filmik ?)

T uważam że ten jest gorszy

www.sadistic.pl/damski-bokser-swidnica-vt27984,15.htm
                    Takie rzeczy też popierasz
                    kontakt24.tvn.pl/artykul,pobili-kobiete-bejsbolem,14030.html
                    • Gość: korbaty Re: do wrocławianina IP: *.play-internet.pl 09.05.12, 06:48
                      > rel="nofollow">www.sadistic.pl/damski-bokser-swidnica-vt27984,15.htm

to jest na tym ich zajebistym dworcu pks
                      • Gość: ślązak Re: do wrocławianina IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 11:12
                        Nie przejmujcie się Wałbrzyszanie, syf macie , ale gorsze miasta widzałem na Górnym Śląsku.
                        Nie wasza wina , co wam Niemcy zostawili to i macie.
                        Z próżnego i Salomon nie naleje.
                        • Gość: Londyńczyk Re: do wrocławianina IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 12:18
                          Świdnica to chore miasteczko trzeba ich leczyć oni mają jakieś kompleksy. Świdnica sama ma brudy syfy, patologie i to większą jak w Nowojorskim Queens czy obrzeża Rio de Janeiro w Fawela, ale wypominając Wałbrzychowi Świdnica czuje się dowartościowana , tylko szkoda że u siebie nie widzą gorszego syfu i patologii , Świdnica co za miasteczko co za wieś.
                          • Gość: Dobromir Re: do wrocławianina IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 15:01
                            To ten Park Książański należy do Wałbrzycha ?

img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201201/1326142097_by_zokol_500.jpg
                            • Gość: Londyńczyk do Dobromir IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 15:34
                              Ale to już było omawiane i wyszło że tam jeżdżą auta z rej. DSW i wyrzucają śmieci, więc nie wiem o co ci biega z tym zdjęciem, to nie Wałbrzycha wina że Świdnica podrzuca śmieci. Wałbrzych by musiał wprowadzić kontrolę na granicy powiatu wałbrzyskiego żeby świdniczanie im nie syfili i okradali.
                              • Gość: Walenty Re: do Dobromir IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 16:03
                                Czy to prawda , że corocznie macie u siebie wyścig Tour de Pologne ?

img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201106/1309433819_by_Bobeszu_500.jpg
                                • Gość: Londyńczyk Re: do Walenty IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 16:19
                                  Dalej się kompromitujesz, fakty mówią same za siebie Świdnica nie jest pięknym miastem , to że znajdziesz w sieci coś o Wałbrzychu i pokażesz, to to nie oznacza że Świdnica będzie pięknym miastem, w ten sposób nie zrobisz ze Świdnicy pięknego dużego miasta, tu nie po to ci wklejają linki z filmami i artykułami o Świdnicy, żeby Świdnicy dokuczyć, tylko po to abyś wiedział na czym stoisz i żebyście się nie kompromitowali, miasto ładne nie może wyglądać tak jak Świdnica w wyżej załączonymi linkami i Świdnica musi się z tym pogodzić, przyjmijcie to godnie na klatę, teraz ze złości będziesz wklejał kolejne linki i zmieniał nicki i czy Świdnica stanie się piękniejsza i większa ? także powodzenia w dalszym brnięciu w poszukiwaniu szklanych domów w Świdnicy :P których nigdy nie było , nie ma i nie będzie . :P
                              • Gość: Dobromir Re: do Lońdynczyka IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 16:08
                                Tylko tak ci sie wydaje.
                                img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201009/1283368349_by_Lolaxdd_500.jpg
                                • Gość: Londyńczyk Re: do Dobromir IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 16:22
                                  No teraz to już w ogóle pojechałeś, aż nie spodziewałem się takiej wielkiej kompromitacji z twojej strony, oczywiście chyba wiesz co to kompromitacja ?
                                • Gość: Wujek Google Re: do Lońdynczyka IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 16:27
                                  Nie wiedzą , ze Wałbrzych ładniejszy ?.
                                  Jak informuje Google, w najbliższych dniach kamera street view odwiedzi co najmniej jedno z miast na Dolnym Śląsku. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że operatorzy z Google’a pojawią się właśnie w Świdnicy.

swidnica24.pl/wydarzenia/google-street-view-w-swidnicy/
                                  • Gość: haahh do Wujek Google IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 20:42
                                    Hahaha prawdopodobieństwo jest takie że już są w Legnicy lub będą, bo tak się składa iż mam informacje z pierwszej ręki z resztą tam masz wyżej linki co mogli by tam z fotografować, także wyluzuj, równie dobrze Wałbrzych może się pochwalić turystami z Francji którzy na zaproszenie władz DLŚ przyjechali i zwiedzają Wałbrzych i okolice a o Świdnicy nie ma mowy, poza tym jest wiele wspanialszych miast niż wieś Świdnica jeszcze co tam mogą napstrykać sam Rynek z wierzchu bo reszta to ruina jak widać na wyżej wymienionych linkach. hahahaha Łahahahha nuahahahhah buahhaha
                                    • Gość: Edek bez kredek Re: do Wujek Google IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 21:12
                                      Mam nadzieję , ze pokażecie Francuzom sławną wytwórnię Kirhniawy Werke, producenta "Kirchwin-Magenbitter" (intensywnej w smaku ziołówki - produkowanej oczywiście przed wojną w Wałbrzychu).
                                      To 30 m od Rynku.
                                      fotopolska.eu/62707,foto.html
                                      • Gość: Londyńczyk Edek bez kredek IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 21:34
                                        Pokażemy im nasze wspaniałe zamki i pałace których Świdnica nie posiada i nie będzie już posiadała, pokażemy Palmiarnie, starą kopalnie itd.

Bo chyba nie będziemy im pokazywali nowej wieży w Świdnicy czy mini galerii z centrum chińskim
                                        chyba też tego nie pokażemy zapadających się aut
                                        kontakt24.tvn.pl/temat,ziemia-pochlonela-ciezarowke,25371.html?categoryId=496

Tutaj też chyba nie pokażemy tego kawałek od rynku
                                        kontakt24.tvn.pl/temat,ziemia-pochlonela-ciezarowke,25371.html?categoryId=496

Takiego syfu w samym środeczku wioski też by nie chcieli oglądać może google zrobią fotkę ;)
                                        pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:%C5%9Awidnica-synagoga2.JPG&filetimestamp=20071124195715

Tutaj też wiochą powiało na wiejskim pogotowiu budynek niczym obora

kontakt24.tvn.pl/artykul,pobili-kobiete-bejsbolem,14030.html
                                        w środeczku też nie jest ciekawie bo byłem i widziałem.

Świdnica miasto czy wioska ? o to jest pytanie
                                      • Gość: Edek Re: do Wujek Google IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 21:51
                                        Jak zaparkują na waszym parkingu przy Rynku to będą zachwyceni.
                                        Nie mamy takiego.
                                        wroclaw.hydral.com.pl/258044,foto.html
                                      • Gość: ... Re: do Wujek Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 21:53
                                        O jakich Wy turystach niemoty, gownojady i żebracze wymoczki bredzicie?

Niby co turysta ma w tym rynsztoku oglądać : Mobruk, Ratusz, biedaszyby, poniemiecke ruiny czy ten smętny chłam na ulicach ?
                                        Turystów to możecie razem z waszymi władzami miasta zobaczyć najbliżej; we Wrocławiu , Trutnovie albo w telewizji.

• Gość: Edek Re: do Wujek Google IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 21:56
                                          I tu się "..." pierwszy raz na tym Forum z tobą zgodzę.
                                          • Gość: ... Re: do Wujek Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 22:00
                                            Nie ty jeden... i nie pierwszy raz ;)
                                            • Gość: Henrih Re: do Wujek Google IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 22:23
                                              Ja myślę że jednak świdniczanie to chore społeczeństwo oni na brud i zniszczenia pokazują haha szkoda że nie chcą zobaczyć u siebie co oni mają, chyba że tam wszyscy są ślepi i głupkowaci, ale zawsze tak od wieków było że tylko oni chcieli się liczyć i tak im zostało heheh tylko teraz coś słabo im wychodzi to wszystko , ale nie ma to tamto Wałbrzych ma przynajmniej zamek a nie pogotowie w szopie i centrum chińskie w "galerii"
                                              • Gość: ... Re: do Wujek Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 22:31
                                                No i Wałbrzych ma jeszcze jedną przewagę nad Świdnicą.

Prawie 80 tysięcy przygłupów twojego pokroju, co udowodniło referendum w sprawie Mobruka i obniżki ceny za wódę.
                                              • Gość: Edek Re: do Wujek Google IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 22:32
                                                A wy macie Park Nauki i Techniki w stołówce dawnego hotelu robotniczego, a Centrum Chińskie w PDT.
                                                • Gość: ..... Re: do Wujek Google IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.12, 00:35
                                                  Spadać do burakolandii .
                                                  • Gość: stop burakom Re: do Wujek Google IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.12, 00:55
                                                    Ale mamy Park nauki a Świdnica nie, mamy centrum chinskie w PDT a nie w galerii haha powtarzacie się już wam się limit wyczerpał a dalej to ciągniecie, zostało udowodnione że Świdnica to nie jest piękne miasto i tyle a wy dalej swoje idźcie się przejśc po rynku i do przenna albo słotwiny tyle wam został
                                      • feldkuratkatz99 Re: do Wujek Google 01.06.13, 23:16
                                        Gość portalu: Edek bez kredek napisał(a):

> Mam nadzieję , ze pokażecie Francuzom sławną wytwórnię Kirhniawy Werke, produce
                                        > nta "Kirchwin-Magenbitter" (intensywnej w smaku ziołówki - produkowanej oczywi
                                        > ście przed wojną w Wałbrzychu).
                                        > To 30 m od Rynku.
                                        > fotopolska.eu/62707,foto.html
                                        ----------
                                        Jak na foto "cóż mozna więcej napisać"
    • Gość: TURYSTA Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.centertel.pl 04.09.12, 13:05
      !!!!NIGDY !!!!!!
    • Gość: ????? Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.12, 14:18
      matko.....a od kiedy swidnica jest ładna,nie ośmieszaj się człowieku co założyłeś ten wątek...marna prowokacja
      • netowy_szperacz Re: Kiedy Wałbrzych będzie tak ładny jak Świdnica 04.06.13, 10:10
        Trzeba by na Wałbrzych spuścić atom. Wtedy będzie tak ładny, jak Świdnica.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka