Dodaj do ulubionych

język francuski - korepetycje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 12:29
udzielam korepetycji z języka francuskiego - 30 zł. za godzinę zegarową. chętnych proszę o kontakt :chantelle@onet.eu
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: język francuski - korepetycje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.05.12, 15:22
      A jak z doswiadczeniem i kompetencjami?
      • Gość: znafca Re: język francuski - korepetycje IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.12, 16:30
        No, kompetencje i doświadczenie wycenia na 30 zl\godz - znaczy się tłumacz przysięgły
        • Gość: Burz Re: język francuski - korepetycje IP: 81.13.168.* 11.05.12, 22:38
          a to pani jest z roksy?;)
          • Gość: chantelle Re: język francuski - korepetycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.12, 11:49
            nie, nie jestem z roksy. Ukończyłam romanistykę, uczyłam na Uniwersytecie III Wieku, obecnie mam 3 uczniów - ze szkoły podstawowej, gimanzjum i liceum. Mam uprawnienia zarówno tłumaczeniowe jak i pedagogiczne - potwierdzone odpowiednim dyplom - do wglądu.
            Pozdrawiam
      • Gość: chantelle Re: język francuski - korepetycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.12, 11:47
        jestem po romanistyce, uczyłam francuskiego na Uniwersytecie III wieku , obecnie udzielam korepetycji uczniom podstawówki, gimnazjum i liceum.
        • Gość: .... Re: język francuski - korepetycje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.12, 11:54
          Witam, jaki posiada pani staż nauczania,w jakich dniach, godzinach i miejscu odbywały by się lekcje ?
          • Gość: chantelle Re: język francuski - korepetycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.12, 14:41
            witam serdecznie,
            od roku 2005 do 2008 uczyłam języka na Uniwersytecie III Wieku, a od roku 2008 prowadzę korepetycje - obecnie mam 3 uczniów - z podstawówki, liceum i gimnazjum. Posiadam uprawnienia zarówno tłumaczeniowe jak i pedagogiczne - dyplomy do wglądu.
            pozdrawiam
          • Gość: chantelle Re: język francuski - korepetycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.12, 14:43
            ewentualne terminy zajęc sądo uzgodnienia, jeśli na terenie wałbrzycha, boguszowa, gorc, kuźnic czy szczawna to mogę dojeżdżać do ucznia - jestem mobilna !
            pozdrawiam
      • Gość: chantelle Re: język francuski - korepetycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.12, 11:51
        posiadam uprawnienia zarówno tłumaczeniowe jak i pedagogiczne - potwierdzone odpowiednimi dyplomami - do wglądu.
        • Gość: ... Re: język francuski - korepetycje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.12, 12:14
          nie odpowiedziała pani na ostatnie pytania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka