Dodaj do ulubionych

Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem

IP: *.sattom.pl 29.05.12, 20:50
jesli ktos z was miał z nimi do czynienia prosze o opinie, moja nieletnia córka zalogowala sie na ich strone rok temu , nic nie sciagala, a teraz dostała przedsądowe wezwanie do zapłaty za "niby" niewywiazanie sie z wartej umowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: necik Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.12, 21:08
      Google - wpisujesz "poszkodowani pobieraczek".
      Czy to takie trudne ?
      • Gość: zuckerwoman Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem IP: *.play-internet.pl 30.05.12, 08:26
        ci którzy dają się łapać pobieraczkom i innym dziadom nie są na tyle inteligentni żeby posługiwać się google, chyba w to nie wątpisz?
    • Gość: bywalec Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.12, 22:00
      Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów ukarał grzywną pobieraczka a osoby pokrzywdzone maja swoje stowarzyszenie w zrealizowania celu pozwu zbiorowego przeciw tym oszustom.

www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=3272
    • Gość: asdsa Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 23:11
      Ignoruj ich maile, za jakiś czas przestaną. Nic Ci nie mogą zrobić. cały ich biznes polega na nastraszeniu ludzi i nakłonieniu ich do wpłaty.
    • Gość: X Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.05.12, 07:30
      Nie płać! Ja kilka razy odpisałam, że nie zapłacę absolutnie, bo to, co robią jest niezgodne z prawem, i po jakimś czasie przestałam dostawać maile. Pozdrawiam!
    • Gość: krzys Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem IP: *.ip.netia.com.pl 30.05.12, 08:16
      ja nie odpisywałem na ich maile i się odczepili.
    • b.bujak Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem 30.05.12, 13:08
      tu masz bardzo obszerny wątek o tym:

forum.gazeta.pl/forum/w,584,94092768,,Pobieraczek_pl.html?s=0
    • wielgus_71 Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem 30.05.12, 20:07
      Ja miałem. Dostawałem przez pól roku maile z pogróżkami ale konsekwentnie olewalem. Nie odpisywalem, nie oddzwanialem, nic nie placilem. Dali spokój.
      • Gość: rew Re: Pobieraczek.pl miał ktoś z nimi problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 21:26
        ja dostałem takie pismo przedsądowe, olać ich, nic nie zrobiłem i sie odczepili.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka