Dodaj do ulubionych

Wyszło z szydło z wora i co wy na to ?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 21:16
Proszę zobaczyć jaka manipulacja Obrońcy szkół niby niezależni a kierowani przez panią Rosiak która tutaj od co najmniej dwóch kadencji siedzi i nic nie zrobiła jeszcze.

Ruch Palikota który nie toleruje katolików i gardzi Janem Pawłem II a teraz wypowiada jego słowa i powołuje się na religie.

Pan Lubiński były SLD głosował za tym aby Wałbrzych nie miał grodzkości ( pewnie też ma wiele za uszami tylko o tym nie wiemy )

Pan Heretyk ze Starostwa który boi się o stołek który nie chce grodzkości i chyba jest w Starostwie dwie kadencje a jak nie on to jego kumpel Pan Ławski jest dwie kadencje , Starostwo które nic nie robi.

Mówią o tym bagnie itd. a co z kumplami pani Rosiak co podobno kierowali grupą przestępczą i to są nasi radni. Afera niedawno wyszła z WSS i o tym cisza.

Pan Nowak od wielu lat w radzie i co zrobił dla miasta w TVN sie pokazał z nocnikami.

To samo Pan Wild taki oblatany a do sądu wniosku nie potrafi złożyć o Kruczkowskiego i waciki myśli że złapał idiotów i że będą na niego głosowali.

TAK JAK PISAŁEM REFERENDUM TO JEST GRA POLITYCZNA A LUDZIE W NIM UCZESTNICZĄCY SĄ PIONKAMI W GRZE I PRZEPUSTKĄ DO OBSTAWIENIA STOŁKÓW I DLATEGO JAKO MIESZKANIEC WAŁBRZYCHA NIE IDĘ NA REFERENDUM, BO JA NIE BĘDĘ TYM PIONKIEM W GRZE, A WY JAK CHCECIE BYĆ PIONKAMI TO TRUDNO NIECH DZIĘKI WAM ROBIĄ POLITYKĘ NIECH WAMI DALEJ MANIPULUJĄ. NIECH Z WAS DALEJ ROBIĄ IDIOTÓW ALE ZEMNIE NIE BĘDĄ ROBIĆ BO JA NA REFERENDUM NIE IDĘ.

A pani Rosiak jest radną i chce odwołania radnych, nie boi się że już na stołek nie wróci ? czy już mają plany jak wrócić ?

WSZYSCY DOBRZY JESTEŚCIE I PO JEDNYCH PIENIĄDZACH JAK JA WAS BYM TAM SPOTKAŁ TO BYM WAM POWIEDZIAŁ CO O TYM SĄDZĘ I O WASZYM NIERÓBSTWIE . BYM NIE PATRZAŁ CZY TO PIS CZY PO WSS CZY WILDOSY CZY PALIKOCI WWSZYSCY JESTEŚCIE PO JEDNYCH PIENIĄDZACH I ODE MNIE GŁOSU NIE DOSTANIECIE.

www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/2292-pierwsze-starcie-w-grupie-referendalnej
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 21:48
      Masz racje
      • Gość: ijnokm Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 21:55
        Możesz iść na referendum i zagłosować aby zostali ci radni którzy już są albo zagłosować za odwołaniem obecnych i nowymi wyborami. Jak nie będziesz w ogóle głosował to czego chcesz ?
        • Gość: Cholernik Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 22:07
          > Możesz iść na referendum i zagłosować aby zostali ci radni którzy już są albo
          > zagłosować za odwołaniem obecnych i nowymi wyborami. Jak nie będziesz w ogóle g
          > łosował to czego chcesz ?

Nie wal głupa.

GŁOSOWANIE W REFERENDUM ODBYWA SIĘ NOGAMI.

KTO JEST PRZECIW TO NIE IDZIE.

Zwolennicy warcholstwa walczą o frekwencję bo wiedzą, że to ich główny problem.
          25 tys wałbrzyszan tylu potrzebują. Jak tylu nie pójdzie to klapa.
          • Gość: elo Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.12, 16:38
            Nie ma szans...
        • Gość: zachęcam! Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 05:08
          na pewno stagnacja poprawy nam nie gwarantuje. udane referendum przynajmniej pokaże przyszłym radnym, że ludzie mogą w każdej chwili ich rozliczyć więc i punkt widzenia ze stołka nieco się odmieni. jednego nie rozumiem, gro ludzi umordowało się przy faktycznej pracy nad zorganizowaniem referendum, przed nimi jeszcze miesiąc ciężkiej harówy, a ludzie jęczą nad najprostszym pod słońcem gestem: pójściem parę kroków do komisji nieopodal domu, w niedziele o niemal dowolnej porze i postawieniu x tam, gdzie uważają za stosowne. takie lenie zmarnują publiczną kasę, nie inicjatorzy, oni liczą na ludzki rozsądek i wolę wyboru. chwała im za to.
          • sol.77 Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? 31.05.12, 07:05
            Gość portalu: zachęcam! napisał(a):

> na pewno stagnacja poprawy nam nie gwarantuje. udane referendum przynajmniej po
            > każe przyszłym radnym, że ludzie mogą w każdej chwili ich rozliczyć

O własnie - i to niech przyszli radni /pozostali politycy również/ potraktują jako ostrzeżenie ...
            Że ze stołka zlecieć mogą tak samo szybko jak i na niego wleźli - politykowanie to nie tylko przywilej ale i obowiązek wobec wyborców.
            pozdrawiam ...
    • Gość: kola Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.12, 21:53
      Heretyk pracuje w miejskiej spolce bierze ciezkie pieniadze a sie popisuje w mediach i psioczy na prezydenta. skoro ci tak zle szymon to sie zwolnij i pokaz jaki z ciebie ekspert!!
      • Gość: wyborca Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 22:25
        Proszę sobie wpisać w Wikipedii hasło "Młodzież Wszechpolska" i zobaczyć, kto jej prezesował w okresie luty 1997 – 23 października 1999. Dla przypomnienia - to ta partia, której członkowie bardzo często "zamawiają pięć piw" w knajpie !
      • Gość: J-23 Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 22:28
        Napisze ktoś wreszcie za co Szymek dostał kuflem w Warce i czy to prawda?
        • Gość: czytajacy Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 23:28
          Tak jak mówię ja i moja rodzina nie idziemy na referendum pionkami w grze nie będziemy przykład jest na portalu www.walbrzych24.com.

Pan Heretyk z jego strony w ogóle nie ma zainteresowania miastem to samo Pan Lubiński i Rosiaki.

Miałem nadzieje że jednak obrońcy szkół nie będą robić polityki a się okazało że to czysta polityka . Ja na miejscu tego pana Gazeli i tej pani Moniki tych obrońców szkól bym się wstydził wystąpić z takimi politykami ( oczywiście popieram że walczą o szkoły ) ale nie popieram że w taki sposób, ja i moja rodzina na referendum nie idziemy, moi znajomi też powiedzieli że nie pójdą , bo nikt nas w balona nie będzie robił dla swoich potrzeb.
          • Gość: Ola Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.play-internet.pl 30.05.12, 23:53
            Patrzcie i podziwiajcie na tymto zdjęciu ''Nieudolni wałbrzyszanie" Na nich nie głosujmy NIGDY www.walbrzyszek.com/news,single,photos,article,15193,p,14#photos
            • Gość: kermit Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 00:19
              Nie kumam takiej napinki z jednej czy drugiej strony. To forum jest czytane przez tak małą ilość ewentualnych wyborców ( referendowiczów), że kampania TU nie ma kompletnie znaczenia. Ponadto postowicze mają tak wykrystalizowane poglądy, że ich zmiana byłaby czymś większym niż mistrzostwo Euro-2012 naszej ekipy.
              • Gość: Monika Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 02:31
                Zgadzam się z wypowiedzią Kermita. Z zasady, bo bardzo nie podoba mi się chamska forma wypowiedzi na tym forum - nie komentuję postów na gazecie. Ale zrobię wyjątek i przytoczę mój komentarz z Wałbrzyszka:

Ależ zapraszamy do startu w wyborach, po to jest referendum, aby ludzie z pomysłem na miasto mieli szanse przebicia. W kwestii moich ambicji politycznych - nie posiadam takich, więc proszę nie spekulować na ten temat. Nazywano nas albo Palikotami, albo Rosiakami, albo Orfinowem, albo PiS, albo SLD. Kiedy stają wszyscy w jednym szeregu, w imię słuszności sprawy, czytam, że cyt.: "daję się dymać całej bandzie". Drogi Trolu (tu też występujesz obficie), jeśli myślisz, że taką formą wypowiedzi przekonasz ludzi, to współczuję Ci. Nie widzę niczego niestosownego w tym, że wszyscy (poza PO), zgadzają się co do słuszności referendum. Bardzo cieszy nas każde poparcie i każda pomoc przy organizacji referendum. O tę pomoc wystąpiliśmy i dostaliśmy spójną odpowiedź. A najwięcej do powiedzenia mają i tak zwykli wałbrzyszanie 24 czerwca.

Ze swojej strony mogę jedynie wszystkich Państwa zaprosić do naszej grupy, do organizacji kampanii, uczestnictwie w spotkaniach i akcjach - wtedy możecie sami się przekonać, jak to rzeczywiście wygląda, kto tym kieruje, czyje to pomysły itd. Pomoc polityków uważamy za przydatną i cieszy nas, że udało się ich zebrać przy jednej sprawie. Dlaczego mają nie pomagać? Niech zrobią dla miasta ile mogą. Są tam nawet radni - nie boją się weryfikacji, odbieram to jako akt odwagi i przyzwoitości, bo pamiętają, że powinni być tam dla ludzi. Każdy ma jakieś poglądy, nie tylko politycy. Tak my, jak i przedstawiciele tych partii, odsuwają je na bok w imię jednej sprawy. I tak trzymać, a do startu w wyborach namawiam różnych ludzi - radny to służba, nie polityka. Obecna rada ma inne zdanie. Pozdrawiam!

Monika
                • Gość: Sprytula??? Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 03:57
                  www.youtube.com/watch?v=YS4H5XreGRU&feature=channel&list=UL
                  macie waszych radnych, wstyd tego bronić...
            • Gość: spostrzegawczy Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 09:04
              Orfina nie widzę, ale on chyba akurat wygrzewa się na plaży (info z Facebooka). Kurde balans, taka impreza mu przeszła koło nosa
              • Gość: do czytajacego Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.12, 10:10
                ty i tak nie liczysz się w tym mieście a na dodatek nie masz rodziny.Tak więc nie zaśmiecaj polemiki.
          • Gość: @ do czytający IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 10:22
            Kierujesz się człowieku swoim sympatiami i antypatiami.Popatrz na problem z innej strony. W momencie swojego uczestnictwa w referendum - dajesz sygnał następnej "radzie",ze w momencie gdy nie będą słuchać swoich wyborców i robić to co oczekują wyborcy to dostaną również kopa w tyłek.
            • Gość: Oleq do @ poczytaj sobie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 12:20
              Ty popatrz z innej strony, Lubiński, Rosiaki, Nowak, Sosiński, Bartolik z PiS, Starosta Ławski , Skrętkiewicz, i inni co tam popierają referendum są w radzie miasta od wielu wielu lat i jakoś się nie boją i mają w duu..pie Wałbrzych i ich mieszkańców.
              Referendum jest to kolejna zagrywka, nie wyszło przy wyborach to chcą tak dosiąść stołki.

Teraz wyszła afera WSS i dlaczego Rosiaki milczą w tej sprawie od nich z partyjki są podejrzani radni o kierowanie grupami przestępczymi ( a kto wie co tam jeszcze mają zanadrzu )

Ja jestem ciekawy co będzie z MPK bo pan Lubiński ma kumpla który jest właścicielem busów wałbrzyskich i dla właściciela busów MPK to konkurencja. Pan Lubiński był gotów z Wałbrzycha zrobić wioskę pozbawiając grodzkości, aby mieć stołek.

Tak że ci co popierają referendum mają już zapewne plany, jak się zabezpieczyć jak mieć korzyści z tego.

Ja na referendum nie idę.
              • Gość: emeryt Re: ferendum? Nie idę ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 12:37
                Mądry nie pójdzie na referendum ! Nie nabijamy frekwencji pieniaczom !
    • Gość: sol Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 14:07
      Dobra,jeszcze na chwilkę
      Co dobrego "rada" zrobiła dla Wałbrzycha i jego mieszkańców?
      odpowiem .. NIC
      kompletnie nic i już za samo to powinna być odwołana.
      Z Wałbrzycha powinny wylecieć wszyscy jak jeden /począwszy od Rosiaków skończywszy na Nowakach,Sprytuli itp.nawet sprzątaczki urzędujące w ratuszu/- i wybrać powinno się osoby nie powiązane z żadną grupą polityczną.
      Osoby,młode które kierują się jakimiś ideałami,a nie starych pryków,którym zależy aby dotrwać do 67 roku na ciepłych posadkach.Osobach,które mają wykształcenie i potrafią się wysłowić - wystąpienia jednej z radnych nie będę komentować,bo to było żenujące nawet i dla mnie.
      Owszem na referendum powinno iść jak najwięcej uprawnionych, chociażby po to aby im "pokazać" nie potrafisz rządzić,nie masz pomysłów,dbasz tylko o to by mieć ciepłą posadkę i pensję za nic nierobienie to wypie.r.dalaj.Ku przestrodze następnym ewentualnym darmozjadom,którzy chcieli by powielić postępowanie obecnej władzy naszego Miasta.

ps. zdaje się,ze Mokrzycki będzie potrzebował pracowników - nie musza być wykwalifikowani u niego nie trzeba myśleć - wystarczy,że ma sie jakie takie zdrowie.
      pozdrawiam ....
    • Gość: sol Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 14:10
      a tutaj link dla niedowiarków.
      www.youtube.com/watch?v=JtV-6okfKzQ
      i tych,którzy juz zapomnieli,co w trawie piszczy :)
      • Gość: emeryt Nie idziemy na referendum ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 14:19
        Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom !
        • sol.77 Re: Nie idziemy na referendum ! 31.05.12, 14:26
          Gość portalu: emeryt napisał(a):

> Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom !
          > Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie
          > nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie na
          > bijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabij
          > ajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajm
          > y frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy f
          > rekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frek
          > wencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwen
          > cji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji
          > pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pi
          > eniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieni
          > aczom ! Nie nabijajmy frekwencji pieniaczom !

www.youtube.com/watch?v=a0Bd6W6WRfs
          :):):)
    • sol.77 Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? 31.05.12, 14:49
      Całe to szczęście,ze ja nie jestem z żadnej partii z żadną nie sympatyzuję i nie mam żadnych celów politycznych - a jedynie wzgląd na dobro miasta w którym się urodziłam i wychowałam :)
      Jakież to musi byc przykre,że cała obecna "elyta" trzęsie portami w obawie o utratę ciepłych posadek - widać na tutejszym forum ich samozaparcie i wściekłość gdy chce ktoś im coś dobrego z pod nosa sprzątnąć.
      Zasiłek dla bezrobotnych nie starczy juz na dobrą zabawę,samochodziki i wystawne życie.
      Czas się przekwalifikować z polityka na ....
      • Gość: czytajacy do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 14:56
        Powiedz czy ci co są z obrońcami szkół oni są dobrzy ? uważasz ich za specjalistów oni tu rządzili 8 lat i co zrobili z Wałbrzycha ? i my mieszkańcy mamy im dalej powierzyć nasze miasto ? za taką ekipe jaką sobie wybrali obrońcy szkół to ja dziękuje i się pod tym nie podpisuje i na referendum nie idę.
        • sol.77 Re: do sol.77 31.05.12, 15:11
          Gość portalu: czytajacy napisał(a):

> Powiedz czy ci co są z obrońcami szkół oni są dobrzy ? uważasz ich za specjalis
          > tów oni tu rządzili 8 lat i co zrobili z Wałbrzycha ? i my mieszkańcy mamy im
          > dalej powierzyć nasze miasto ? za taką ekipe jaką sobie wybrali obrońcy szkół t
          > o ja dziękuje i się pod tym nie podpisuje i na referendum nie idę.

Nikomu ze "starej gwardii" z ratusza nie powierzyłabym żadnego stanowiska urzędniczego /ba nawet swojego psa/ wszystkich wywalić i wybrać nowych nie powiązanych.
          Dobra nie mocuję się z "upiorami" netowymi :)
    • Gość: ??? Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 15:40
      Masz rację szanowny czytający, że wyszło szydło z wora. Przy bliższym zainteresowaniu pracą radnych widać że są zbędni bo władzę i decyzje wszelakie w tym mieście należą do prezydenta. Odwołując ich ograniczymy im dochody i miasto zaoszczędzi. A torbus i inni z po nie będą musieli więcej podejmować drastycznych dla nich decyzji co z korzyścią będzie dla ich zdrowia. Wybierzemy nową radę ludzi potrafiących myśleć samodzielnie i jak mam nadzieję odpowiedzialnych. Baj baj panie i panowie platformensi.
      • Gość: WWS Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.12, 15:56
        To pułapka. Nieświadomym wyjaśniam, że w razie odwołania rady wylecą nietylko Torbus, sprytula czy oLanin ale tagże Nowak i Rosiak. To całe referendum to pułapka palikotowców ktorzy nie mają w radzie nikogo.
    • Gość: nauczyciel Zapraszam do lektury IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.12, 16:30
      Ja zapraszam do nowej lektury

forum.gazeta.pl/forum/w,168,136336287,136336287,Walbrzych_po_referendum.html
    • Gość: telewidz Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.12, 16:57
      Lubiński i Rosiaki nie potrafią się pogodzić z przegraną
    • Gość: Jan Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.12, 18:13
      SZYDŁO???????????? O WIDZE ŻE ZAGROŻENI RADNI SIE TU BRONIĄ WYPISUJĄC CWANIACKIE KŁAMLIWE CHWYTU NA ROSIAKÓW NO MACIE PRAWO ALE I TAK IDZIECIE NA AUT I DO ROBOTY NA STREFE
      • Gość: gosc Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 18:42
        jak czytam wasze posty to jestem pewna ze polowa z nich jest pisana przez kumpli pana Szpura,i tej calej smiesznej koalicji pana Szelemeja albo przez nich osobiscie.Ludzie chca by wkoncu ich sluchano i liczono sie z ich zdaniem.24 06 pujde na referendum i bede z tego dumna bo to wielka szansa dla Walbrzycha.
        • Gość: polonista Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.12, 18:49
          > 24 06 pujde na referendum i bede z tego dumna bo to wielka szansa dla Walbrzycha.

Wałbrzych raczej nie będzie dumny z takiego mieszkańca.

PS. Nie kończyłaś czasem 31 ?
          • sol.77 Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? 03.06.12, 18:56
            Gość portalu: polonista napisał(a):

> > 24 06 pujde na referendum i bede z tego dumna bo to wielka szansa
            > dla Walbrzycha.
            >
            > Wałbrzych raczej nie będzie dumny z takiego mieszkańca.
            >
            > PS. Nie kończyłaś czasem 31 ?

Polonista nie świruj - likwidacja szkół wiąże się z większą liczbą osób w klasach,a to z kolei wiąże się z tym,że taki polonista będzie miał mniej czasu dla każdego z osobna uczniów.
            Więc w niedalekiej przyszłości większość będzie pisała "pujdzie"
            pozdrawiam ...
            • Gość: polonista Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.12, 19:31
              Ty znowu bronisz debili? Płacą ci za to?
              • sol.77 Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? 03.06.12, 19:48
                Gość portalu: polonista napisał(a):

> Ty znowu bronisz debili? Płacą ci za to?

"Znowu"/ >zdziwiona<

te polonista nie uciekaj za daleko w swoich domysłach
                Ja żem tutaj "głos ludu" :):):)
                a największa zapłatą /dla mnie osobiście/ będzie jak wacikowcy i im podobni zawisną na szubienicy sprawiedliwości :)
                • Gość: walbrzych do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.12, 20:12
                  Ale dlaczego tylko mówisz o wacikowwskich a dlaczego nie piśniesz słówka o podejrzanych z WWS partyjki pani Rosiak , oni tam mają podejrzanych o kierowanie grupą przestępczą więc dlaczego milczysz w tej sprawie, podobnie jak pani Rosiak milczy w tej sprawie ale innym brudy wytyka, tylko u siebie nie widzi.
                  • sol.77 Re: do sol.77 03.06.12, 20:36
                    Gość portalu: walbrzych napisał(a):

> Ale dlaczego tylko mówisz o wacikowwskich a dlaczego nie piśniesz słówka o pode
                    > jrzanych z WWS partyjki pani Rosiak , oni tam mają podejrzanych o kierowanie g
                    > rupą przestępczą więc dlaczego milczysz w tej sprawie, podobnie jak pani Rosiak
                    > milczy w tej sprawie ale innym brudy wytyka, tylko u siebie nie widzi.

Raz jasno się wypowiedziałam i uważam,że starczy - nie mam celów politycznych,a odnośnie w/w person o których wspomniałeś to są tak samo (nie) winne jak i pozostali.
                    Dlaczego tutaj ludzie są tak otępiali /debilni?/ że jak wspomniałam o składowisku to poniektórzy od razu przypisali mi Wilda?
                    Kurde jestem zwykłą mieszkanką Wałbrzycha - na co dzień mamą,żoną normalną kobietą, w realnym świecie nie uczestniczę w żadnym życiu politycznym tutaj tylko patrzę co się dzieje na necie i tylko tutaj.
                    pozdrawiam ...
                    • Gość: ihahaha Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 01:11
                      > Raz jasno się wypowiedziałam i uważam,że starczy - nie mam celów politycznych

Żałosne. Gdzie nie wejdę tam politykuje niejaki sol.77.
                      Nie masz celów politycznych? Ty może nie, ale uprawiasz brudną politykę by lansować NW.
                      Jesteś tak samo zakłamany jak reszt tego towarzystwa.
                      • sol.77 Re: do sol.77 04.06.12, 07:33
                        Gość portalu: ihahaha napisał(a):

> > Raz jasno się wypowiedziałam i uważam,że starczy - nie mam celów politycz
                        > nych
                        >
                        > Żałosne. Gdzie nie wejdę tam politykuje niejaki sol.77.
                        > Nie masz celów politycznych? Ty może nie, ale uprawiasz brudną politykę by lans
                        > ować NW.
                        > Jesteś tak samo zakłamany jak reszt tego towarzystwa.

Słuchaj sobie Ty śmieszna,marna istoto to,że nie będą się tu już udzielać to nie znaczy,że taka kreatura jak Ty będzie mną pomiatać.Napisałam wprost,że nie interesuje mnie polityka ale moje miasto /z którego obecnie mam okazję i w najbliższym czasie będę spierda.lać/ w którym się urodziłam , wychowałam i które obecnie chyli się ku upadkowi przez WSZYSTKICH którzy mieli nie jakieś patriotyczne idee, ale chęć dorobienia się.Wbij sobie tumanie do głowy,że istnieją jeszcze ludzie,którzy są idealistami nie zeszmaconymi przez "pieniądz" i "chęć władzy". Czy to tak trudno zrozumieć? I posądzając mnie,że promuję NW bo nie podoba mi sie składowisko - no cóż według mnie to bardzo schematyczne myślenie często przypisane osobą o niskim intelekcie.
                        Na zakończenie napiszę jedno - doświadczyłam tyle od "władzy" dobrego /eksmisja na bruk z 3 dzieci,bo nie tworzy się socjalek w w wspólnotach i nie długi, tylko powodem było rozwiązanie umowy z głównym najemcą, ani nie samowolne zajęcie mieszkania/ eksmisja z rudery na Podgórzu :) - zbiegło sie to akurat z moją choroba nowotworową.
                        Odnośnie systemu NFZ - na biopsję miałam czekać trzy tyg./limity,których ściśle trzymał się Szełemej/ gdzie już było podejrzenie o raka i faktycznie w późniejszym czasie okazało się że był /do wszystkich kobiet aby pilnowały cytologi/ dalej - synek mój miał bóle głowy tak drastyczne że dochodziło do zaburzeń równowagi, wymiotów - przez oszczędność Szełemeja na prześwietlenie czaszki czekał kilka tyg. Na usunięcie migała trzeciego dostał termin za pół roku - gdzie migdał spowodował uszkodzenie słuchu i zapalenie zatok /jako powikłania trzeciego migdała/ k.u.r.w.a musiałam pisać specjalne do Szanownego Szełemeja z prośbą o przyspieszenie zabiegu wycięcia migdała,bo "limity" a on miał na celu nie zadłużać szpitala /a co z pacjentem?/ - a na koniec zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem Mo-Bruk nie powoduje schorzeń układu oddechowego.
                        Ot i cała filozofia cymbały.To czego doświadczyłam z rodziną /chorego prawa,chorych rządzących/ spowodowało,że będę "gnoić" i uwypuklać niedoskonałości i absurdy wszystkiego co widzę.
                        baj lejcie sie dalej o stołki ale i miejcie świadomość,że ludzie na Was patrzą Ci zwykli obywatele i przyjdzie czas rozliczeń.I nie wszyscy z "motłochu" to "głąby" które nie potrafią wyciągnąć odpowiednich wniosków - nawet i wśród motłochu są takie osoby,które kumają co sie dzieje.
                        • Gość: czytajacy Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 11:19
                          Tu nikt Mo Bruka nie wypowiada ci tylko cały czas piszesz o wacikowskich co na waciki zbierali a dlaczego też nie powiesz o Radnych od pani Rosiak którzy są podejrzani o kierowanie grupą przestępczą jak byś nie zauważyła to ja czytający pisze o wszystkich o Kruczkowskim o zarzeckim , Rosiakach , Lubińskim , Nowakach , Staroście Ławskim, Skrętkiewiczu.

Dlaczego o tych ludziach o kruczkowskim i zarzeckim to wiadomo dlaczego co zrobili takich rzeczy się nie wybacza.

O reszcie pisze o Rosiakach , Lubińskim , Nowakach , Staroście Ławskim, Skrętkiewiczu. bo oni wypominają innym brudy a sami są nie w porządku i od lat rządzą w Wałbrzychu , nic tutaj nie zrobili w mieście przez tyle lat, mało tego oni dużo krzyczą o Kruczkowskim i Zarzeckim a do sądu z tym nie idą , nawet jak tyle lat okradali miasto, to oni nie reagowali mieli to w du..pie, pozwolili aby miasto nasze było okradane, mało tego z Wałbrzycha robią wiochę , sprzeciwiają się grodzkości po to aby tylko zachować stołek.
                          • Gość: Eureka ! Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 11:33
                            Czytający sporo wymienił, ja dodam jeszcze podejrzenie o molestowanie przez jednego z radnych ... no ... jakiej partii? Zgadliście :)
                          • sol.77 Re: do sol.77 04.06.12, 11:53
                            Gość portalu: czytajacy napisał(a):

> Tu nikt Mo Bruka nie wypowiada ci tylko cały czas piszesz o wacikowskich co
                            > na waciki zbierali
                            a dlaczego też nie powiesz o Radnych od pani Rosiak
                            > którzy są podejrzani o kierowanie grupą przestępczą
                            jak byś nie zauważyła
                            > to ja czytający pisze o wszystkich o Kruczkowskim o zarzeckim , Rosiakach , Lub
                            > ińskim , Nowakach , Staroście Ławskim, Skrętkiewiczu.
                            >
                            Odpowiedziałam już:
                            mam nadzieję,że wszystkie polityczne wywłoki /szuje,złodzieje,manipulanci / dostaną to na co zasłużyli - mam parę słów maznąć o Rosiakach ?
                            Chyba nie potrzeba,wszystko jest napisane we wątku "Coś o kupowaniu głosów"
                            jedynie mogę dodać od siebie,że Pani Rosiak jest niemiła kobietą,swojego czasu w Biedronce byłam świadkiem jak się odniosła do jednego z ochroniarzy,bo ten zwrócił jej uwagę aby nie otwierała zapakowanych kosmetyków /o krem się bodajże rozchodziło/ i na tyle nierozsądną aby psuć "swój image polityka" takimi drobiazgami jak zakupy w Biedronce :)
                            pozdrawiam ...
                            • Gość: telewidz Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.12, 15:09
                              Rosiakowa zaopatruje się w Biedronce? To jakieś kuriozum*

* - słowo najczęściej używane przez Rosiakową w Kłami
                        • Gość: Olek Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 22:51
                          > Na zakończenie napiszę jedno - doświadczyłam tyle od "władzy" dobrego /eksmisja
                          > na bruk z 3 dzieci,bo nie tworzy się socjalek w w wspólnotach i nie długi, tyl
                          > ko powodem było rozwiązanie umowy z głównym najemcą, ani nie samowolne zajęcie
                          > mieszkania/ eksmisja z rudery na Podgórzu :) - zbiegło sie to akurat z moją cho
                          > roba nowotworową.[ciach...]

Szczerze współczuję, ale to tylko pokazuje że nie jesteś obiektywna.
                          Kieruje Tobą rozgoryczenie i zemsta. To niedobre pobudki.
                          • sol.77 Re: do sol.77 05.06.12, 11:34
                            Gość portalu: Olek napisał(a):

> > Na zakończenie napiszę jedno - doświadczyłam tyle od "władzy" dobrego /ek
                            > smisja
                            > > na bruk z 3 dzieci,bo nie tworzy się socjalek w w wspólnotach i nie długi
                            > , tyl
                            > > ko powodem było rozwiązanie umowy z głównym najemcą, ani nie samowolne za
                            > jęcie
                            > > mieszkania/ eksmisja z rudery na Podgórzu :) - zbiegło sie to akurat z mo
                            > ją cho
                            > > roba nowotworową.[ciach...]
                            >
                            > Szczerze współczuję, ale to tylko pokazuje że nie jesteś obiektywna.
                            > Kieruje Tobą rozgoryczenie i zemsta. To niedobre pobudki.

O jakiej Ty zemście człowieku piszesz? a co ja mogę podskoczyć takiemu Szełemejowi czy wcześniej Kruczkowskiemu?
                            Swoim przykładem ukazałam jak to wygląda u nas we Wałbrzychu / i nie tylko/ "władza",a chyba mam prawo do tego co?
                            Ponadto zakładam,że jest duży % ludzi j.e.b.a.n.y.c.h przez władze, przez prawo i najgorsze w tym wszystkim,że godzą się na to aby nimi pomiatano - często nie mając nawet pojęcia jak sie bronić. Jak egzekwować swoje prawa. Państwo Ci nie popuści nawet 10 zł jak im wisisz.
                            Tyle w temacie.

ps. a czy państwo czy urzędnicy kierują się miłością do bliźniego?
                            • Gość: eh Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.12, 15:18
                              Ale o czym ty w ogóle piszesz ? co ty za brednie wypisujesz ?
                              Ponadto zakładam,że jest duży % ludzi j.e.b.a.n.y.c.h przez władze, przez prawo
                              Po pierwsze Szełemej czy Kruczkowski nie stanowi prawa, prawo stanowi sąd i Kruczkowski czy Szełemej nie ma nic wspólnego z prawem, od tego są sądy i zawsze tak było i jest.
                              Więc nie wydziwiaj.
                              • Gość: Pierre Dol77 Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.12, 15:27
                                sol wie co pisze
                              • Gość: sonda Re: do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 17:47
                                Ale o czym ty w ogóle piszesz ? co ty za brednie wypisujesz ?
                                Ponadto zakładam,że jest duży % ludzi j.e.b.a.n.y.c.h przez władze, przez prawo
                                Po pierwsze Szełemej czy Kruczkowski nie stanowi prawa, prawo stanowi sąd i Kruczkowski czy Szełemej nie ma nic wspólnego z prawem, od tego są sądy i zawsze tak było i jest.
                                Więc nie wydziwiaj.

Szełemej czy Kruczkowski nie stanowią prawa, ale są zobowiązani go przestrzegać /obejmując stanowisko np. prezydenta/
                                Więc tak czy siak ....
    • Gość: rko Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.12, 17:45
      normalne ze oni sa kierowani przez rosiakow i cala reszte
    • Gość: lidka Re: Wyszło z szydło z wora i co wy na to ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 17:59
      czy to nie radni ostatnio podjęli decyzję o "obcięciu funduszy" do dodatków mieszkaniowych
      czy to nie gmina w jakimś tam zakresie "reguluje" wysokość czynszów
      czy to nie radni uchwalili se,że nie tworzy się socjalek w w wspólnotach mieszkaniowych(i dlaczego,zna ktoś jakąś logiczną argumentację) no i w końcu te nieszczęsne szkoły, ich likwidacja.
      tych przykładów można mnożyć.
      • Gość: Mieszkaniec Wałbrz cała prawda o referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.12, 21:25
        Wiecie po co jest referendum ? to ja już wam powiem.

Referendum jest po to aby wywalić radnych którzy są za odzyskaniem grodzkości i to się nie podoba Starostwie i Rosiakom oraz Lubińskiemu którzy tutaj rządzą od lat miastem.

Referendum jest po to aby Rosiaki i Lubiński jak i inni dostali się do większej władzy i mieć większą ilość głosów w radzie i skutecznie sprzeciwiać się rozwojowi miasta, będą blokowane inwestycje drogowe, budowlane , grodzkość.

Po referendum będą wybory i do władzy będą pchane osoby kierowane przez panią Rosiak i Lubińskiego , co jest świetnym przykładem z Obrońcami Szkół, niby nie zależni, niby sami działają a jednak kierowani przez panią Rosiak i jest to napisane w artykule i taki jest fakt, dobrze że się za w czasu przyznali .

Proszę sobie teraz przejść kilka lat wstecz, kiedy to też w Wałbrzychu w radzie byli Rosiaki, Lubiński i rządzili Wałbrzychem , wtedy nie było remontów budynków, nie było remontów dróg , wszystko się waliło i sypało oraz było zawalone brudem.

Obecnie w Wałbrzychu się coś dzieje, widać to po remontach, i elewacjach budynków i nie tylko i są nawet imprezy w rynku, dlaczego tak jest ? bo Państwo Rosiak i Lubiński nie mają już takiej władzy w Wałbrzychu i nie mogą tego blokować, jeszcze trochę i Wałbrzych odzyska grodzkość, wtedy zmniejszy się liczba radnych w powiecie, a miasto zyska prestiż jak reszta miast byłych wojewódzkich.

Przed Szełemejem jest dużo pracy żeby Wałbrzych odzyskał swój blask i prestiż i powoli zaczyna się coś dziać i normować, jak sami mieszkańcy wiemy proces niszczenia Wałbrzycha trwał latami w tedy kiedy w ratuszu urzędowali państwo Rosiak, pan Nowak i Lubiński oraz Starosta Ławski i Skrętkiewicz i jeszcze było ich kilku.

Filiżankę zbić jest prosto, ale odkupić jest trudno , filiżankę zbijemy w ciągu sekundy, ale proces odkupienia jest długi , bo trzeba pójść do sklepu, poczekać w kolejce i kupić a później przynieś. Więc łatwo było zniszczyć miasto a teraz jest trudniej naprawić.

Także ja na referendum nie idę nie będę otwierał drogi, tym co już tu rządzili i gów..no zrobili Pani Rosiak i Panu Lubińskiemu i reszcie ich przyjaciół już dziękuje ale na referendum nie idę.
        • Gość: myszka Re: cała prawda o referendum IP: *.play-internet.pl 10.06.12, 16:48
          SZCZURKU te osoby którymi tak morde se wycierasz eunuchu powinny pozwac taką mende do sądu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka