Gość: czytajacy
IP: *.ssp.dialog.net.pl
30.05.12, 21:16
Proszę zobaczyć jaka manipulacja Obrońcy szkół niby niezależni a kierowani przez panią Rosiak która tutaj od co najmniej dwóch kadencji siedzi i nic nie zrobiła jeszcze.
Ruch Palikota który nie toleruje katolików i gardzi Janem Pawłem II a teraz wypowiada jego słowa i powołuje się na religie.
Pan Lubiński były SLD głosował za tym aby Wałbrzych nie miał grodzkości ( pewnie też ma wiele za uszami tylko o tym nie wiemy )
Pan Heretyk ze Starostwa który boi się o stołek który nie chce grodzkości i chyba jest w Starostwie dwie kadencje a jak nie on to jego kumpel Pan Ławski jest dwie kadencje , Starostwo które nic nie robi.
Mówią o tym bagnie itd. a co z kumplami pani Rosiak co podobno kierowali grupą przestępczą i to są nasi radni. Afera niedawno wyszła z WSS i o tym cisza.
Pan Nowak od wielu lat w radzie i co zrobił dla miasta w TVN sie pokazał z nocnikami.
To samo Pan Wild taki oblatany a do sądu wniosku nie potrafi złożyć o Kruczkowskiego i waciki myśli że złapał idiotów i że będą na niego głosowali.
TAK JAK PISAŁEM REFERENDUM TO JEST GRA POLITYCZNA A LUDZIE W NIM UCZESTNICZĄCY SĄ PIONKAMI W GRZE I PRZEPUSTKĄ DO OBSTAWIENIA STOŁKÓW I DLATEGO JAKO MIESZKANIEC WAŁBRZYCHA NIE IDĘ NA REFERENDUM, BO JA NIE BĘDĘ TYM PIONKIEM W GRZE, A WY JAK CHCECIE BYĆ PIONKAMI TO TRUDNO NIECH DZIĘKI WAM ROBIĄ POLITYKĘ NIECH WAMI DALEJ MANIPULUJĄ. NIECH Z WAS DALEJ ROBIĄ IDIOTÓW ALE ZEMNIE NIE BĘDĄ ROBIĆ BO JA NA REFERENDUM NIE IDĘ.
A pani Rosiak jest radną i chce odwołania radnych, nie boi się że już na stołek nie wróci ? czy już mają plany jak wrócić ?
WSZYSCY DOBRZY JESTEŚCIE I PO JEDNYCH PIENIĄDZACH JAK JA WAS BYM TAM SPOTKAŁ TO BYM WAM POWIEDZIAŁ CO O TYM SĄDZĘ I O WASZYM NIERÓBSTWIE . BYM NIE PATRZAŁ CZY TO PIS CZY PO WSS CZY WILDOSY CZY PALIKOCI WWSZYSCY JESTEŚCIE PO JEDNYCH PIENIĄDZACH I ODE MNIE GŁOSU NIE DOSTANIECIE.
www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/2292-pierwsze-starcie-w-grupie-referendalnej