Dodaj do ulubionych

Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 07:01
głupoty. Niech nadal nami rządzi taki torbus, szpur, olanin ( pisze ich nazwiska z małej litery bo szacunku to ja do nich nie mam po tym co widzialam) Niech nadal robią z nami co chcą, zamykają szkoly, a i tak te co mialy stać puste - stoją, a w reszcie po 36 uczniów. No ale pozniej idiota.. się bedzie lepiej rządzić...już widać nie? Pozniej bedziecie płakac aa i chodzić do GDku za kilka milionów. Tylko mam nadzieje że marudzenie na tym forum sie skonczy i w koncu pojawia się wpisy że w W-chu jest cudownie i życie to jest piękne, Telewidz licze na Ciebie na początek ...
Obserwuj wątek
    • Gość: egon Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.12, 07:19
      To może ja spróbuję na początek;]
      Masz nadzieję, że skończy się marudzenie na forum? O ironio!! To już tylko od was zależy, to przecież wy jesteście tutaj od marudzenia i właśnie dlatego nie sądzę aby marudzenia było mniej;]
      • Gość: Gosc Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.06.12, 07:42
        Suma daj spokoj wiekszosc mieszkancow pokazala, ze sa zadowoleni i nie chca zadnych zmian. Dla ciebie wazne sa szkoly, dla mnie czy kogos zupelnie co innego i nie ma takiej opcji, zeby wszystkim dogodzic.
        • Gość: ultra Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.12, 23:55
          Zadufani w sobie pożal się boże inicjatorzy nie potrafili zapewnić by stawili się u urn Ci, którzy mamieni kłamliwymi tekstami podpisali się na listach do referendum.

Rozdzieracie szaty a nie zauważacie jednego !!!

Do urn poszli wszyscy głosujący na TAK

DOKŁADNIE W S Z Y S C Y !!! CHCĄCY ODWOŁAĆ RADĘ !!!

Każdy dodatkowy głos byłby na NIE!!!
          Czyli osiągając wymaganą frekwencję

INICJATORZY PRZEGRALIBY JAK 3:1 !!!

Tak, że nie miauczcie Wałbrzych obszedł się z Wami litościwie.

• Gość: Arrrr Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.12, 07:46
      Ja byłem nie mam sobie nic do zarzucenia !!! reszta tych co nie poszła to CIENIASY ale tak to bywa jak 120.000 mieszkańców w tym 60.000 za granicami potem 30.000 to sercowcy :) lecą się w doktorka :) zostaje kolejne 30.000 gdzie część w galerii drudzy nad jeziorem bo słoneczko inni na działce niektórzy na rowerze i zostaje 15.000 z czego połowa to melina, niedouczeni i głąby więc cała reszta jak poszła zagłosować to i tak sukces :):):):) , dlatego tak fantastycznie się rządzi tym głupim miastem ...

Ratusz też zna matematykę to sobie przeliczyli by ich odwołać to potrzeba na prawdę pospolitego ruszenia do tego w przeddzień zrobili zjazd platformersów w zamku Książ gdzie też robili akcję by niepotrzebni nie szli na referendum bo trzeba bronić koleżków by ich znajomi i rodzina nie wyleciała ze spółek miejskich zasilając falę bezrobocia w tym poje ...m mieście !!!
      • Gość: trolo Nie jecz maslaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.06.12, 08:27
        Wiekszosc pokazala wam srodkowy palec a tu trujesz i obrazasz innych. Pogodz sie z tym, ze przy takiej nedznej frekwencji jest to zdecydowany glos przeciw oszolomom, ktorzy dorwac sie do stola na okolo. Beda wybory bedziecie mieli szanse. Powodzenia.
      • Gość: Leon Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.06.12, 08:27
        Arrrr a może to ty jesteś tym CIENIASEM ze dałeś się podpuścić i poszedłeś na referendum. Za rok byś chciał następne referendum. Myślę ze Moni weźmie to na klatę jak pisała.I budżet miasta znowu do tyłu.
      • Gość: do arr Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 00:04
        arrr genialne masz piwko haha :) zgadzam się w 100%
    • Gość: demo Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.06.12, 08:43
      Były wybory, zostali wybrani demokratycznie więc walbrzyszanie pokazali że szanują demokrację. A że banda chciała się wczesniej dobrać do stołków i nie udało się im po raz kolejny:) brawo Wałbrzych
    • Gość: Mała Mi pokażcie klasę! zwróćcie kasę :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.12, 08:48
      co drogi Sumo?

już zacierałeś rączki i obdzieliłeś przywilejami rodzinkę i przyjaciół,bo sądziłeś że ty i twoi przyjaciele z komitetu obrony szkół zasiądą w radzie miasta?

po waszych występach w lokalnych mediach, trzymałam mocno kciuki, żeby ktoś taki jak wy nie dorwał się do chociażby skrawka władzy;
      miasto ma iść do przodu, a nie cofac się w rozwoju;
      także i rozwoju radnych;
      a niestety drogi sumo, potencjalni nowi radni stoją swoim poziomem jeszcze niżej, niż obecni;
      i mieszkańcy Wałbrzycha chyba wam to dobitnie pokazali;

powinniście moi drodzy teraz zwrócić koszta tego referendum, skoro tak dbacie o wałbrzyskie finanse i rozliczacie każdego z każdej złotówki;
      pokażcie klasę!
      zwróćcie kasę :D
      • Gość: ... Diagnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 09:13
        Z martwych wstajesz Mała Mi przy wyborach i referendach jak sfinks z popiołów. A miałaś przecież nie opowiadać się po żadnej ze stron, okazjonalna wywłoko. A wy, uciśnione cierpiętniki wszelakich sztuk pedagogicznych, zanim sprowokujecie kolejne referendum zróbcie sobie wcześniej test na inteligencję we własnym środowisku, który powinien odpowiedzieć Wam na pytanie : dlaczego z pod waszych rąk wychodzi tak wielu idiotów z otworem w tyłku na środkowy palec.
        • Gość: telewidz do Sumy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.12, 09:35
          Miło, że czekasz, już jestem. Ale nie bardzo wiem, co ci tu popisać, bo walą mnie te wasze referenda i inne akcje. Jak już tu odpowiadałem Wronie, temat szkół mnie znudził. Początkowo było fajnie i nawet mnie bawiła ignorancja Orfina i Wrony, psychozy Gazeli, szały tego czuczła ze Świebodzic i skur.wys.yństwo nauczycieli z Rusinowej, którzy kazali dziewczynkom śpiewać i płakać do kamery. Dobrze tylko, że nie będziecie radnymi, bo taki Torbus to przy was intelektualista.
        • Gość: Mała Mi Re: Diagnoza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.06.12, 19:11
          z wywłoką to skarbie do sąsiadki albo żony, a nie do mnie :D
          nie obiecywałam ci nic, więc się na to nie powołuj;

mogę ci jedynie obiecać, że jesli nadal będziesz mnie obrażać, to się wysilę, do administratora forum udam, poproszę o twoj identyfikator sieci ( nie myl z IP, chociazbyś myślał, ze ruchome ip cię przed bezkarnym obrażaniem ochroni), potem pójdę do prokuratury, a oni już sami twoje dane osobowe razem z rozmiarem twojego własnego otworka tylnego na środkowy palec - znajdą i dowloką na salę rozpraw przed moje szanowne oblicze :)
          i wtedy w obecności sędziego spróbujesz uzasadnic swoje epitety pod moim adresem - słuszne czy nie słuszne :)

• Gość: wyborca Re: pokażcie klasę! zwróćcie kasę :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.12, 09:47
        No właśnie. Grupka niezadowolonych chciała dorwać się do stołków i sądziła, że wałbrzyszanie ich poprą w referendum. Narazili gminę na stratę naszych podatkowych pieniędzy. Kasy nie oddadzą, ale warto zapamiętać inicjatorów referendum, bo oni w przyszłych wyborach i samorządowych i do parlamentu z pewnością będą kandydować. Trzeba ich już na samym starcie wyautować. Zapamiętajcie ich dobrze.
        • Gość: ... Re: pokażcie klasę! zwróćcie kasę :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 10:44
          Założę się, że większość z filozofujących tu i teraz, na referendum nie była.
          A przecież referendum czy wybory, to apel do którego obowiązkowo powinno stanąć całe społeczeństwo.
          To czy skreśli byście TAK lub NIE, TEGO lub TAMTEGO, to już tylko i wyłącznie wasza prywatna sprawa.
          Skoro jednak nie bierzecie udziału w tak ważnych dla miasta czy kraju momentach powoduje, że sami wyeliminowaliście się z życia społecznego jako bezużyteczne gowno. I to Wy płacicie za swoje lenistwa a nie wyborcy, którzy świadomie płacą za to, aby stanąć przy urnach.
          Trafia to do twojego tępego łba Mała Mi ?
          • Gość: Mała Mi Re: pokażcie klasę! zwróćcie kasę :D IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.06.12, 19:18
            cóż rycerski zakuty łbie :)

w czasach tzw. komuny nie pójść na wybory to było COŚ, to był wyczyn;

w swoim kilkudekadowym zyciu tylko jeden jedyny raz nie byłam na wyborach - w 2005 roku i co się wtedy porobiło, prawda :D?
            jestem obecna na każdym referendum - choć nie ma ich tak wiele;

jednak w tym referendum nie chciałam uczestniczyć;
            wchodzić do beczki z gównem nie moja rola;
            nie miałam zamiaru nabijać statystyk kilku chorym z zawiści i nienawiści z powodu przegranej oraz kilku innym, zbyt ograniczonym, by nie widzieć, że są jedynie narzedziem owych chorych;

to referendum to żałosne, ostatnie podrygi kilku wałbrzyskich "polityków";

jak napisałam powyżej - nie moja rzecz dawać kiepom satysfakcję z chocby ułamka promila wzrostu frekwencji;

a jeśli ty, zakuty rycerski łbie, nie jesteś w stanie tego zrozumieć, czego jestem pewna; to pozostaje mi ubolewac, ubolewać i jeszcze raz ubolewać;
            dam raszpli na tacę, obyś długo i zdrowo zył, bo mądrze zyć - tu raczej i Bozia nie pomoże w twoim przypadku;
        • sol.77 Re: pokażcie klasę! zwróćcie kasę :D 25.06.12, 11:02
          Gość portalu: wyborca napisał(a):

> No właśnie. Grupka niezadowolonych chciała dorwać się do stołków i sądziła, że
          > wałbrzyszanie ich poprą w referendum.

Jeszcze trochę i z grupki zrobi się grupa - lemingi jak zostaną doj.eban.i kastratą i deszczówką to się wk.ur.wią bo na żarcie im nie styknie, a rozjuszonych przez państwo kastratów nie zatrzymacie kwestia czasu :):):)
          • Gość: Koroniewski Re: pokażcie klasę! zwróćcie kasę :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.12, 23:54
            Zrobiłaś się strasznie wulgarna.

Do swojego chorego dziecka też tak przemawiasz?
          • Gość: Mała Mi do sol.77 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.06.12, 19:24
            sol - tu się z tobą zgodzę;

jednak rewolucja czeka nie sam wałbrzych, nie kraj nasz cały nawet, ale obawiam się, że całą europę;
            a wschodnie nacje tylko na to czekają w ukryciu;

chyba, ze stanie się cud, rozpieprzy się eurokołchoz;
            ale wtedy nas czeka raczej mglista przyszłość pod rosyjskim butem na grydce;
            chociaż sama już nie wiem co gorsze - but uposledzonych z brukseli, czy cwanych z moskwy;
            • sol.77 Re: do sol.77 28.06.12, 20:01
              Gość portalu: Mała Mi napisał(a):

> chociaż sama już nie wiem co gorsze - but uposledzonych z brukseli, czy cwanych
              > z moskwy;

Dobre pytanie ....
    • Gość: AGA Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 10:58
      NIE UMIESZ PISAC PO POLSKU A WYPOWIADAZ SIE.
      • Gość: ehh Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.06.12, 11:40
        zaden menel nie zmusi mnie do pójścia na referendum, którego jestem przeciwnikiem. Ot tyle. Sami sie wykluczacie społecznie.
    • Gość: albin Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.wangz.com 25.06.12, 15:38
      Sobie i organizatorom pogratuluj naiwności.
    • Gość: Derek Re: Brawo Wałbrzyszanie!!!! Gratuluje.... IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.12, 20:29
      Suma! wałbrzychy beda narzekac, biadolic ale jak jest szansa zrobienia czegos dobrego to...d..pa nic nie zrobia. takie to wlasnie miasto. równiez moje GRATULACJE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka