Dodaj do ulubionych

kto kupi ode mnie działke

02.07.12, 16:34
... budowlaną w nowym julianowie?Sprzedaż dardzo tanio działka z mediami ok 1000 m2 piękny widok na wałbrzych.Powstaje nowe osiedle domków i jest tam już ok. 10 domków.
Obserwuj wątek
    • Gość: kurde molek Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.07.12, 16:59
      Ja z chęcią kupię za 30 tys.
      • Gość: janek8 Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 18:42
        ja dam 35
    • Gość: kasia Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.12, 19:44
      a ile pan chce za ta działke...
      • emi.czm Re: kto kupi ode mnie działke 02.07.12, 22:33
        75 tyś czyli jakie 25 proc mniej niż cena działki w okolicy.
        • Gość: ghj Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.play-internet.pl 02.07.12, 22:39
          Cenę działki dyktuje końcowy nabywca , a nie ceny jakie są w ogłoszeniach za podobne działki.
          • emi.czm Re: kto kupi ode mnie działke 03.07.12, 08:59
            Pytanie brzmiało kto kupi działke a nie kto dyktuje ceny.Denerwujące jest zaśmiecanie wątku tekstami takiego typu-bez związku.Oferta w dalszym ciągu aktualna.
            • Gość: ghj Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.play-internet.pl 03.07.12, 09:53
              No przecież sam zacząłeś temat; "75 tyś czyli jakie 25 proc mniej niż cena działki w okolicy".

No właśnie , jakiej ceny 25% mniej, ceny z ogłoszenia czy ceny płaconej przez ostatecznego klienta? To zasadnicze pytanie i duża róznica.
            • Gość: sss Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 10:30
              denerwujace jest zakladanie takiego watku,jak nie mozna sobie poradzic ze sprzedaza(cena bardzo wysoka),to nie znaczy,ze jest to miejsce akuratne do oglaszania sprzedazy dzialek budowlanych.Tak na marginesie,to nie dziwie sie,ze nie mozesz sprzedac, cena jest wyjatkowo wysoka
              • Gość: develop Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 11:20
                Zwisa mi koleś i jego działka budowlana ale zanim zaczniecie krytykować jego cenę, to najpierw zapoznajcie się z cenami na tym rynku.

domy.pl/grunt_budowlany_wielorodzinny-na-sprzedaz-walbrzyski-walbrzych,,74661671
                domy.pl/grunt_budowlany_wielorodzinny-na-sprzedaz-walbrzych-poniatow,,74953196
                otodom.pl/dzialka-budowlana-na-sprzedaz-takze-3-inne-dzialki-id12131166.html
                otodom.pl/atrakcyjna-dzialka-bez-posrednikow-okazja-id13131018.html
                otodom.pl/budowlana-bezposrednio-przy-drodze-asfaltowej-id13945662.html
                otodom.pl/dzialka-w-jamnie-ul-polnocna-id14087208.html
                I tak dalej.
                Szukacie taniego miejsca dla siebie, to najlepiej na polu namiotowym, pod mostem albo na cmentarzu gołodupce.
                • Gość: fgh Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.play-internet.pl 03.07.12, 11:24
                  A ty szukaj dalej głupiego, goły pośredniku. Jesli działka nie bedzie generowałya zysku jest tylko kosztownym, zbędnym wydatkiem konsumpcyjnym.
                  Ceny na twoich ofertach to nie jest ostateczna cena tylko jakiś 60% tego co ludzie realnie i ostatecznie płacą.
                  • Gość: develop Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 11:35
                    A po co mam szukać głupiego. Ty jeden mi wystarczysz.
                    A przy okazji. Działke na cmentarzu już masz ? Jeśli nie , tanio sprzedam.
                • Gość: gosc do develop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.07.12, 11:33
                  Zanim zaczniesz pisac dyrdymaly, to zapoznaj sie z cenami dzialek woj. dolnoslaskiego, a nie podajesz tutaj przyklady dzialek chociazby z mazowieckiego, ktore nijak sie maja do cen z naszego regionu. Dzialki na Poniatowie sa sprzedawane przez investpark, ktory zbyt mocno wywindowal ceny i fakt jest taki, ze malo kto zakupil od nich dzialke.
                  Ze swojej strony polecam przetargi w urzedach, chociazby ostatnio byl przetarg w Walimiu i mozna bylo stac sie wlascicielem dzialki budowlanej z widokiem na zamek Grodno w Niedzwiedzicy za 44 tys. netto za 1500 m2
                  • Gość: develop Re: do develop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 11:43
                    Ciebie o działkę na cmentarzu pytał nie będę, bo ty mądry jak mało który i na pewno miejsce pod mostem masz już zaklepane.
                    • Gość: ghj Re: do develop IP: *.play-internet.pl 03.07.12, 13:39
                      Jeszcze jedno, wiadomo że cena rzeczywista(wolnorynkowa) jest niższa niż ta na umowie bo jest ona tylko dla potrzeb urzędu skarbowego który jest równie pazerny jak developerzy i opiera swoje wyceny na cenach z ogłoszeń, co samo w sobie jest już patologią.
                      Tak więc pod stołem jest płacone mniej a wpisywane na umowie więcej - dla swiętego spokoju.

Ot i cała tajemnica "wysokich cen" nieruchomości.
                      • emi.czm Re: do develop 03.07.12, 18:05
                        widze że się ciekawie porobiło w moim wątku.Pomine obrzucanie sie wyzwiskami i inne.Odpisze tylko na dwa posty.25% mniej od ceny za którą poszły sąsiednie działki w ostatnim czasie.W Nidzicy owszem można może i kupic tak tanio działkę ale o cenie mojej decydują nastepujące plusy: blisko dużego miasta-Wałbrzycha,media,blisko obwodnicy a jednak wystarczająco daleko aby mieć cisze i spokój do tego piękny widok blisko lasek i fakt że działka leży na granicy Walim-Wałbrzych(należy do Walimia a leży dokładnie w Nowym Julianowie)więc podatki są mniejsze a jako teren wiejski można starać się o środki z UE.Oferta dalej aktualna.Złośliwym już podziękuje za udział w wątku a i jeszcze jedno jestem osobą 100% prywatną i nie mam nic wspólnego z biurami nieruchomości.
                        • Gość: ja Re: do develop IP: *.dyn.orange.at 05.07.12, 09:55

A cena do negocjacji?
    • emi.czm Re: kto kupi ode mnie działke 25.07.12, 16:42
      podnosze
      • Gość: ciekawy Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 17:09
        Co qrwa podnosisz ???
        • Gość: deweloper Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 17:18
          Chyba jesteś chory. na tym zadupiu , gdzie psy dupami szczekają ??????
          Działka Wałbrzych 950 m²
          Sprzedaż [chcę sprzedać]
          okolice osiedla Parkland.

Aktualne na dzień: 17 lipca 2012 79 900 zł
          • Gość: basia Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 17:45
            Czy to naprzeciw byłej kopalni uranu???
            • Gość: deweloper Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 17:58
              A co tam, jak tobie nie szkodzi działający Mo-Bruk, to i była kopalnia uranu jest spoko.
              • pozor_vlack Re: kto kupi ode mnie działke 25.07.12, 18:12
                Basia, jak to Basia.
                Nowy Julianów ok.1,5 km od byłej kopalni uranu pomiędzy Kozicami , a Dziećmorowicami.
                • Gość: Polak Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 18:19
                  1,5 km to jest od sztolni, ale przecież uran promieniuje nie tylko w tym miejscu. Licznik Geigera prawdę wam powie.
                  • pozor_vlack Re: kto kupi ode mnie działke 25.07.12, 18:35
                    Może jak pokopią przy fundamentach,okaże się, że działka jest faktycznie sprzedawana za bezcen.
                    • Gość: zniesmaczony Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 19:15
                      Ten temat to prowokacja ! Wątek mógł założyć dealer narkotykowy !
                  • Gość: basia Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 20:55
                    Po pierwsze nie było jednej a co najmniej 3 sztolnie, po wtóre nie ma się co za bardzo bać. Centralna hałda (właśnie w Julianowie a nie Kozicach) została przerobiona na materiał budowlany i wyekspediowana w Polskę. Stwierdzam fakt, wierzę, że promieniowania tam nie ma i nie było....
                    • Gość: basia Re: kto kupi ode mnie działke IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 20:59
                      Mam nadzieję,że ludzie zrozumieją, iż forum to nie słup ogłoszeniowy. Są sposoby na pozbycie się troli.
                      • pozor_vlack Re: kto kupi ode mnie działke 25.07.12, 21:44
                        Stary Julianów, swego czasu byly tam pozostałości kopalni: dwa częściowo zasypane szyby wydobywcze, hala maszyny wyciągowej oraz hałdy, na których nie chciała rosnąć nawet trawa. Poziom promieniowania radioaktywnego w pobliżu nieczynnej kopalni nie przekracza dopuszczalnych norm. Wyjątkiem były wspomniane hałdy urobku, gdzie poziom był przekroczony od dwóch do pięciu procent. Teren kopalni podzielony był na dwa pola. Wschodnie poprowadzone jest w stronę Modliszowa, natomiast zachodnie w kierunku Kozic. Na powierzchni zamkniętego zakładu wydobywczego jest kilkanaście zapadlisk. Może to świadczyć, że pod ziemią nadal są częściowo drożne chodniki. Z nielicznych materiałów archiwalnych, dotyczących kopalni uranu w Starym Julianowie, wynika, że wyrobiska są na głębokości od 30 do 60 metrów.
                        W samym Wałbrzychu uran znajdowano na hałdzie szybu Julia, w szybie Krakus, w parku w Rusinowej oraz w parku Sobieskiego na terenie Śródmieścia.
                      • emi.czm Więc wam odpowiem 25.07.12, 21:49
                        Gość portalu: basia napisał(a):

> Mam nadzieję,że ludzie zrozumieją, iż forum to nie słup ogłoszeniowy. Są sposob
                        > y na pozbycie się troli.

Basiu jest mi ciebie naprawde szkoda, musisz być bardzo samotną i sfrustrowaną osobą bez zajęcia i chyba nikt cię nie kocha skoro po pierwsze czytasz i komentujesz tematy które cie NIE INTERESUJĄ (zazdroszcze wolnego czasu)a po drugie określasz innych mianem trola internetowego nie wiedząc chyba co to określenie znaczy.

Gość: deweloper 25.07.12, 17:18 Odpowiedz
                        Chyba jesteś chory. na tym zadupiu , gdzie psy dupami szczekają ??????
                        Działka Wałbrzych 950 m²
                        Sprzedaż [chcę sprzedać]
                        okolice osiedla Parkland.

Aktualne na dzień: 17 lipca 2012 79 900 zł

Najpierw naucz się liczyć twoja działka kosztuje 84,1 zł za metr a moja 68,1 zł.Atrakcyjność obu okolic jest dla każdego inna ale bez przesady twoja nie leży we wrocławiu!

Dziwny temat uranu i mo-bruka przemilcze jak i również reszte g.ó.wna które tu niektórzy wypisują.Fakt to nie słup ogłoszeniowy jednak ja sama kupiłam kiedyś bardzo okazyjnie coś z takiego forum.Ja mam coś do sprzedania i w tym czasie ktoś może chce kupic a cena jaką podałam jest naprawdę okazyjna.Twierdzenie że zadupie,cóż gratuluję myślenia ja uważam że mieszkanie w spokoju z możliwością równoczesnego dotarcia do centrum w ciągu paru minut jest bezcenne.No chyba że ktoś lubi szare,brudne,głośne i drogie centrum.Tak wiec oferta aktualna:)
                        • Gość: waldy Re: Więc wam odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 21:53
                          Ogloszenia są na innym Forum i takie jak twoje wypadają stąd.
                          Wywiązała się ciekawa dyskusja i tylko dlatego tu zostalo. Tak więc stul dziub i spadaj jak nie masz nic do dodania.
                        • Gość: basia Re: Więc wam odpowiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 22:08
                          - cieszę się,że zrozumiałaś, że forum to nie Gumtree czy Tablica.pl. Efekt swój osiągnęłam
                          -skoro na podstawie krótkiego wpisu netowego stawiasz diagnozę na temat mojej osoby i mojego życia - jesteś kandydatką do Nagrody Nobla z dziedziny medycyna (konkretnie psychologia)
                          - do bełkotu w środkowej części Twego postu nie odniosę się - właśnie z powodu bełkotu ( blondynka ty jesteś?)
                          -dlaczego napisałaś,że " temat uranu i mo-bruka przemilcze" -chyba jest to istotna informacja dla ludzi, którzy ew. mogą zamieszkać w sąsiedztwie b. kopalni uranu
                          -skoro kupiłaś z forum - cóż NA BANK BLONDYNKA
                          • emi.czm Re: Więc wam odpowiem 25.07.12, 22:25

> -skoro na podstawie krótkiego wpisu netowego stawiasz diagnozę na temat mojej o
                            > soby i mojego życia - jesteś kandydatką do Nagrody Nobla z dziedziny medycyna (
                            > konkretnie psychologia)

Hm zostawmy tę nagrode dla naprawde zasłużonych:)

> - do bełkotu w środkowej części Twego postu nie odniosę się - właśnie z powodu
                            > bełkotu ( blondynka ty jesteś?)

Czyżbyś zaliczała się do tej części populacji polaków którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem?Toż to już plaga!Jak masz za dużo czasu to może jakiś kursik czytania ze zrozumieniem byś odwiedziła?

> -dlaczego napisałaś,że " temat uranu i mo-bruka przemilcze" -chyba jest to isto
                            > tna informacja dla ludzi, którzy ew. mogą zamieszkać w sąsiedztwie b. kopalni u
                            > ranu

Mieszkają tam rodziny w NOWYCH domach i to ludzie naprawdę z klasą którzy dokładnie zapoznali się z terenem,zastrzeżeń brak.

> -skoro kupiłaś z forum - cóż NA BANK BLONDYNKA

ciekawe w jakiej kategorii i do jakiej nagrody można zgłosić twoją kandydature skoro na podstawie paru słów poznajesz kolor włosów?Idąc twoim tokiem myślenia na bank jesteś RUDA:))))))))))
                            P.S.kupiłam i jestem do dziś zadowolona:)Aha i jestem 100 brunetką:)
                            • Gość: basi Re: Więc wam odpowiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 22:37
                              < P.S.kupiłam i jestem do dziś zadowolona:)Aha i jestem 100 brunetką:>
                              Czy to zadowolenie cechuje się chęcią sprzedaży.....
                              Bawi mnie rozmowa z takim pustakiem jak TY..... może chcesz kontynuować???
                            • Gość: Waldy Re: Więc wam odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 22:39
                              > Mieszkają tam rodziny w NOWYCH domach i to ludzie naprawdę z klasą .

Rozumiem teraz dlaczego sprzedajesz tam działkę - nie pasujesz.
    • Gość: zadupie Re: kto kupi ode mnie działke IP: 78.9.164.* 27.07.12, 08:41
      LoL 75 tyś :> chyba razem z domem :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka