Dodaj do ulubionych

Co na to wałbrzyszanie ?? i mieszkańcy okolic

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 13:22
Walka o stołki trwa, walczy starostwo o swoje posady, walczą Rosiaki i Lubiński do tego jeszcze bohater, mesjasz Wałbrzycha Wild, obrońcy szkół też walczą o swoje widzi misie i o stołeczki a w dodatku są kierowani przez Rosiakową ( co przyznali publicznie). Wyciągane są brudy przez tych bojówkarzy po to aby tylko dopchać się do władzy i obalić obecną władze.

Przez te ich liczne zadymy które robią, nikt się nie skupia na innych działaniach ani oni sami. Wszyscy są pochłonięci tymi ich zadymami.

Miała być droga S-3 i oczywiście nikt się tym nie zajmuje bo wszyscy zajmują sie zadymami które tworzą Rosiaki, Lubiński, Wild , Obrońcy szkół pod patronem pani Rosiak, Starostwo też w chu..ja leci bo zajęci są grodzkością, a prezydent zapewne nie ma czasu bo stale musi zadowalać tych bojówkarzy, reszta wójtów i burmistrzów też ma to w tyłku .

Wszyscy zajmują się że Gezeli syn będzie miał daleko do szkoły, albo zajmują się grodzkością bo Ławski straci posadę a jeszcze inni zajmują się innymi bzdurami. A burmistrzowie i wójtowie okolic śpią.

A samorządowcy z Jeleniej Góry i okolic zajmują się innymi sprawami i to samo Czesi a tylko Wałbrzych zajmuje się bojówkarzami, oraz przepychankami politycznymi i na tych zadymach Wałbrzych i okolice tracą.

Tu jest przykład zero reakcji ze strony Wałbrzycha

www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/3086-jest-szansa-dla-s-3
Pastwo Rosiak, Lubiński, Wild, Starostwo, Obrońcy Szkół, i inni zadymiarze zajmijcie się lepiej sprawami ważnymi a nie duperelkami i obroną stanowisk.

Panie Szełemej a pan niech się nie zajmuje ich zadymami tylko niech pan zajmuje się sprawami które dla miasta są ważne.

A burmistrzowie i wójtowie z okolic Wałbrzych niech się w końcu obudzą i też zaczną działać jak w jeleniej Górze.
Obserwuj wątek
    • Gość: stas Re: Co na to wałbrzyszanie ?? i mieszkańcy okolic IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 13:31
      pojebany kondonie szukasz h...a do dupy, jak szukasz to znajdziesz
      • Gość: DK 35 to jest prawda IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 13:56
        Taka prawda zamiast zajmować się sprawami to zajmują się bzdurami. U nas nic innego nie słychać jak tylko szkoły, referendum, Mo Bruk i jakie to niedobre PO a o drodze S 3 nic nie słychać nić się nie robi.
        Jelenia Góra jakoś potrafi walczyć o swoje a u nas walczy się o uznanie i kto ma racje przedstawiając czyjeś brudy a pomija się swoje brudy.
    • Gość: krzys1001 Re: Co na to wałbrzyszanie ?? i mieszkańcy okolic IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 14:00
      W końcu ktoś mądry coś mądrego napisał. Mnie tak samo to wkur... Zamiast zajmować się konstruktywną pracą i rządzeniem to myślą co tu zrobić żeby było o nich głośno.
      Pewnie jakby Szełemej nie chciał zlikwidować szkół to by mu zarzucili niegospodarność itp.
      W kółko kręcą tylko afery.

I jeszcze tak prośba niech Pam Wild w końcu się odczepi od Wałbrzycha. Bo ten to mnie tak wkurza, że w głowie się nie mieści.
      • Gość: Podgórze Re: Co na to wałbrzyszanie ?? i mieszkańcy okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 14:33
        Gość portalu: krzys1001 napisał(a):
        > I jeszcze tak prośba niech Pam Wild w końcu się odczepi od Wałbrzycha. Bo ten to mnie tak wkurza, że w głowie się nie mieści.

Nie może się odczepić, został przez mieszkańców Wałbrzycha wybrany na radnego Sejmiku Samorządowego. Złożył ślubowanie, że będzie działał w interesie swoich wyborców i robi to. A że największym problemem jego wyborców jest Mobruk, więc odczep się łaskawie od mojego kandydata i zajmij się tym, na którego głosowałeś.
        Zrozumiałeś, czy za trudne? Jeśli jesteś od Torbusa mogę spróbować zejść do twojego poziomu przyswajania prostych komunikatów.

• Gość: do Podgórze Re: Co na to wałbrzyszanie ?? i mieszkańcy okolic IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 14:56
          Tobie już pisano abyś swoje wierzenia o mesjaszu Wildzie zachował(a) dla siebie bo te wasze wierzenia o Wildzie są gorsze upierdliwe niż Świadkowie Jehowi ( z pełną powagą dla ich religii)
          • Gość: krzys1001 do podgórze IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 15:08
            Generalnie mam gdzieś Torbusą jakbyś chciał wiedzieć.
            Wild mydli ci oczy mobrukiem. A mobruk jakbyś chciał wiedzieć jest nie do ruszenia i czy to będzie z nim Wild, Rosiak czy ktokolwiek walczył.
            Tylko Wild i cała reszta bandy zamiast zabrać się za robotę to tylko myślą jak tu innym przeszkadzać w pracy.
            Słyszałem jak Wild w pewnej rozmowie powiedział: "Jak nie da rady z mobrukiem to pomyślimy inaczej żeby do Wałbrzycha się dobrać"
            • sol.77 Re: do podgórze 20.07.12, 15:29

> Generalnie mam gdzieś Torbusą jakbyś chciał wiedzieć.
              > Wild mydli ci oczy mobrukiem. A mobruk jakbyś chciał wiedzieć jest nie do rusze
              > nia

tak? a to wiadomości z pierwszej reki czy może wiesz o czymś na rzeczy?
              • Gość: krzys1001 Re: do podgórze IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 15:38
                Co to ma za znaczenie skąd pochodzi moja wiedza?
                Jest nie do ruszenia i tyle. Właściciel oraz pracownicy mobruka chodzą zadowoleni i wcale nie obawiają się o przyszłość firmy. Tak więc dajcie już spokój mobrukowi bo szkoda na to czasu a Wild już niech się stąd wypcha i za robotę się weźmie.
                • sol.77 Re: do podgórze 20.07.12, 15:43

> Co to ma za znaczenie skąd pochodzi moja wiedza?
                  > Jest nie do ruszenia i tyle.

No dla mnie ma znaczenie wszystko,co się tyczy składowiska.
                  Więc nie ściemniaj.Tylko pisz skąd taka pewność ....
                  • Gość: Pk do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 15:48
                    Czy ty naprawdę nie rozumiesz nic ? za Mo brukiem stoją wysoko postawieni urzędnicy i dlatego jjest to nie doruszenia i taki szelemej czy wild czy inny lokalny polityk nic tu nie wskóra, to jest za gruba afera i nie do przebica w taki sposób, wystarczy popatrzeć na to wszystko i już wiadomo że za tym ktoś stoi z wyższych sfer. Ale nie ma na to dowodów i to jest problem.
                • Gość: Pk Re: do podgórze IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 15:44
                  Walka z Mo brukiem to nie tędy droga że Wild troche po produkuje filmów i pokrzyczy pod ratuszem taka walka tu nic nie da, a tylko zle wpływa to na miasto, bo zamiast zajać się konkretnymi działanami robi się dużo szumu, a wladze walbrzycha czy radni nic tu nie zrobią.
                  • Gość: krzys1001 Re: do podgórze IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 15:53
                    Kolega ma rację. Wild przyjeżdża rzuca populistyczne hasła, jakieś filmy a to i tak nic da. Tylko ludziom mętlik w głowach robi i przeszkadza innym w pracy. I niech on i inni wezmą się jak za robotę a nie szukanie dziury w całym.

A mobruk jest nie do ruszenia i tyle. Są dokumenty, decyzje sądu itp itd. Rozmawiałem także z pewna osobą na ten temat, z czystej ciekawości, również to potwierdziła.
                    TaK więc szkoda tym sobie mydlić oczu tylko działać i coś robić w kierunku żeby było lepiej w tym mieście.
                    • sol.77 Re: do podgórze 20.07.12, 15:57

> A mobruk jest nie do ruszenia i tyle. Są dokumenty, decyzje sądu itp itd. Rozma
                      > wiałem także z pewna osobą na ten temat, z czystej ciekawości, również to potwi
                      > erdziła.
                      > TaK więc szkoda tym sobie mydlić oczu tylko działać i coś robić w kierunku żeby
                      > było lepiej w tym mieście.

Mylisz się,nic nie szkoda - ja tutaj mieszkam i wdycham
                      i nie zniechęcę się jak i pozostali.
                      A czy wszystko jest zgodne z prawem?
                      To sie jeszcze okaże :)
                      • Gość: krzys1001 Re: do podgórze IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 16:26
                        Według mojej wiedzy na dzisiejszy działa normalnie i nikt nie jest w stanie tej firmie zaszkodzić. A jeśli masz ochotę to działaj, dla mnie to jest walka wiatrakami.
                        Są inne problemy w mieście które trzeba rozwiązać. Ale nasz Wałbrzyska opozycja skupia się na tym jak opluć rządzących, zajmuje się szukaniem "haków"( miałem przyjemność być przy rozmowie na temat haków).
                        Może lepiej spróbować dogadać się z Prezydentem i resztą a nie negować jego decyzje nie patrząc czy są dobre czy nie.
                        • sol.77 Re: do podgórze 20.07.12, 17:17

> Może lepiej spróbować dogadać się z Prezydentem i resztą a nie negować jego dec
                          > yzje nie patrząc czy są dobre czy nie.

Zastanów się,co Ty pleciesz człowieku,przy założeniu że jestem zwykła mieszkanka Wałbrzycha.
                          • Gość: krzys1001 Re: do podgórze IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 17:23
                            No raz piszesz, że będziesz walczyć a teraz sama zaprzeczasz sobie.

Po za tym miałem na myśli naszą wspaniałą opozycje.
                            • sol.77 Re: do podgórze 20.07.12, 17:29
                              Hi hi sam dałeś babola - ja jak pisałam sympatyzuje,ale pisze z perspektywy zwykłego wałbrzyszanina.
                              Tak to właśnie wygląda - układać się,a my zostajemy /mieszkańcy/ z ręką w nocniku
                              baj
                              • Gość: proste do sol.77 IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.12, 19:36
                                a teraz zostałaś tak samo wykiwana przez Wilda bo naopowiadał ci bajek a ty w to uwierzyłaś jak naiwna przedszkolanka.
                        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: do podgórze IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 17:18
                          Hej podgórzanie. Jeśli przeszkadza wam Mobruk to nie widzę problemu, abyście we własnym zakresie zablokowali drogę dojazdową na składowisko. Pospacerujecie sobie 12 godzin po przejściu dla pieszych i może coś ugracie? Inni potrafią, a wy nie?
                          Tylko żeby nie było, że ja was namawiam ... podsuwam tylko pomysł, a zrobicie, jak uważacie. Jak to nagłośnicie to może przyjedzie jakiś Polsat, TVN, albo nawet sama Rybczyńska ?!!!
                          Tak więc do dzieła, szanowni skażeni !!! Albo my ich, albo oni was.
                          • Gość: Podgórze Re: do podgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 18:20
                            Gość portalu: Wujek Dobra Rada napisał(a):
                            > Hej podgórzanie. Jeśli przeszkadza wam Mobruk to nie widzę problemu, abyście we
                            > własnym zakresie zablokowali drogę dojazdową na składowisko. Pospacerujecie so
                            > bie 12 godzin po przejściu dla pieszych i może coś ugracie? Inni potrafią, a wy
                            > nie?
                            > Tak więc do dzieła, szanowni skażeni !!! Albo my ich, albo oni was.

Już przyzwyczailiśmy się do 200 tirów dziennie, to nie nam grozi skażenie. Wiatr niesie azbest na całe miasto oprócz Podgórza. Idź na taras Harcówki, zobacz układ gór, zabudowę mieszkaniową i położenia Mobruka. Pierwszy polecisz blokować dojazd.

• sol.77 Re: do podgórze 20.07.12, 18:37
                              Gość portalu: Podgórze napisał(a):

> Już przyzwyczailiśmy się do 200 tirów dziennie, to nie nam grozi skażenie. Wiat
                              > r niesie azbest na całe miasto oprócz Podgórza. Idź na taras Harcówki, zobacz u
                              > kład gór, zabudowę mieszkaniową i położenia Mobruka. Pierwszy polecisz blokować
                              > dojazd.

Najgorzej Śródmieście co i na filmikach widać
                              • Gość: wyborca Re: do podgórze IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 18:48
                                200 tirów dziennie ? :) Jeśli tak samo prawdziwe, jak ta informacja, są filmiki WaSza, to gratuluję nawet tych 6%, które wzięło udział w referendum antymobrukowym. Dzięki Bogu w tym mieście żyje tylko kilkuset łatwowiernych idiotów.
                                • Gość: Podgórze Re: do podgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 20:02
                                  Gość portalu: wyborca napisał(a):
                                  > Dzięki Bogu w tym mieście żyje tylko kilkuset łatwowiernych idiotów.

Dziwne, bo Mrzygłocka mówiła, że jest was w PO tylko kilkudziesięciu.

• Gość: oVo Re: do podgórze IP: *.centertel.pl 20.07.12, 23:07
                                  krótką masz pamięć - 19% było na referendum
        • Gość: Hugo Wild do zdrajca Wałbrzycha IP: *.ipartner.com.pl 20.07.12, 21:39
          > Nie może się odczepić, został przez mieszkańców Wałbrzycha wybrany na radnego S
          > ejmiku Samorządowego. Złożył ślubowanie, że będzie działał w interesie swoich w
          > yborców i robi to.

O tak Wild znany jest ze swoich płomiennych przemówień.
          Np takie:

by Samorząd Województwa przestał finansować wszystkie Dolnośląskie wiochy bo za mało pieniędzy idzie na biedny przecież Wrocław

Tak Wild odwdzięcza się Wałbrzyszanom za głosy
          • Gość: Znudzony Re: Wild do zdrajca Wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 22:20
            Jeśli na forach zaczyna się najazd na Wilda, coś ciekawego wydarzy się w mieście.
            Wreszcie trochę rozrywki, bo nudno.
          • Gość: sdfghjkl Re: Wild do zdrajca Wałbrzycha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.12, 23:30
            Hugo, no przecież sami mówiliście, że Wałbrzych to wiocha bez grodzkości... Grodzkości nadal nie ma, nadal więc to wiocha ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka