Dodaj do ulubionych

co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ???

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 14:36
Rządowe statystyki mówią, że średnia pensja w Polsce to ok. 3600 zł. To znaczy, że średnie składki emerytalne to 703,08 zł miesięcznie - procent Składki emerytalnej do ZUS jest stały, określony ustawowo. Liczba pracujących na koniec II kw. 2011 to 16.163 mln. Możecie te Dane sami zweryfikować przeglądając oficjalne strony rządowe, sięgając do oficjalnych statystyk GUS. Miłej zabawy. Ale co z Tego wynika?? BARDZO WIELE, a właściwie BARDZO DUŻO. Dużo czego?? PIENIĘDZY, oczywiście. Pomnóżcie urzędową i oficjalną liczbę zatrudnionych i oficjalną i bardzo urzędową średnią składkę emerytalną do ZUS. Powinno Wam wyjść miesięcznie 11.375.519.400 zł, czyli ponad jedenaście miliardów trzysta siedemdziesiąt pięć milionów. To gigantyczne pieniądze, a jest to Tylko składka emerytalna. Bawmy się dalej: pomnóżcie to razy 12 miesięcy, a wyjdzie na to, że w skali roku jest to 136.506.232.800 zł. Kończą się Wam okienka w kalkulatorze? Mnie też. Zatem powiem, że jest to słownie ponad 136 miliardów 506 milionów zł w roku. Mamy w Polsce około 5 mln emerytów, dokładnie - w marcu 2011 - było ich 4,979 mln. To znowu wg oficjalnych, rządowych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk. Rencistów nie liczę, Bo już na pewno nie zmieszczą mi się w kalkulatorze, a poza tym - na nich jest OSOBNA składka!!!. Wychodzi mi zatem na to, że rocznie jest to średnio 27.301 zł na emeryta, czyli miesięczna emerytura średnio powinna wynosić 2.275,00 zł. Tymczasem średnia emerytura - znowu wg rządowych, oficjalnych i jedynie słusznych i poprawnych statystyk wynosiła w tymże marcu 2011 zaledwie 1721,00 zł. Czyli o 554 mniej niż wynika ze składek wyliczonych na podstawie danych statystycznych rządu RP, GUS, ZUS, KRUS i każdy inny SRUS. Jak policzycie dalej, to wyjdzie Wam NADWYŻKA rzędu 32% w stosunku do wydatków na Emerytury (czyli średnio ZUS jest na plusie około 2,5 miliarda zł miesięcznie, czyli 30 miliardów Rocznie!!!). Tymczasem, rząd ubolewa, że budżet dopłaca ponoć do emerytur dziesiątki miliardów rocznie. Jesteście zdumieni?? To przeliczcie jeszcze raz. Też liczyłem, bo nie wierzyłem. Wniosek jest taki: ktoś z trójki: GUS, ZUS, Rząd RP łże. ŁŻE W BEZCZELNY SPOSÓB. Gorzej: dopuszczam możliwość, że łże więcej niż jeden, a nawet że łżą Wszystkie wymienione instytucje. Taki jest mój wniosek. Ale jest też PYTANIE: co dzieje się z nadwyżką??? I takie są wnioski wynikające z oficjalnych danych statystycznych. Chyba, że Rostowski przesłał sfałszowane dane do GUS, wszak to, używając eufemizmu, mistrz kreatywnej księgowości. Załóżmy jednak, że dane oficjalne są prawdziwe, a więc wnioski zeń wynikające także. Proszę sobie wyobrazić, jaka gigantyczna nadwyżka powstanie przy wydłużeniu czasu pracy potrzebnego do osiągnięcia wieku emerytalnego. Oczywiście, pracy tej i tak nie ma, a bezrobocie zamiast maleć wciąż rośnie, co również potwierdzają dane oficjalne. Na co ma pójść taka nadwyżka?? Na zrzutkę na Greków?? Włochów?? By żyło im się jeszcze lepiej?? Gdzie jest kasa ??? Jeśli tak jak ja, jesteś przeciw kłamstwom rządzących, to proszę skopiuj to na inne fora, aby Jak najwięcej osób mogło to przeczytać, zanim zostanie usunięte. Dodam od siebie że post został usunięty po 20 minutach od chwili pojawienia się go na w.p.
skopiowane 24.07.2012r godz. 14.36
Za zgodą i na prośbe forumowicza skopiowałam
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sol.77 Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? 24.07.12, 14:50
      Nie wiesz gdzie jest ta kasa ? >zdziwiona<
      a zobacz no nowy "PAŁAC" we Wałbrzychu - popytaj ile tam urzędnicy "wyżsi" rangą zarabiają?
      Tu masz odp.
      Mój tato przepracował 31 lat / 6 lat pod ziemia,na ścianie - pozostałe 25 lat na PKP / obecnie choruje - jest po trzech poważnych zawałach / plus dwa stany przedzawałowe/ na wszczepiony rozrusznik /do regulacji pracy serca/ jako choroba współistniejąca - zbiera mu się woda w płucach /średnio raz w miesiącu w szpitalu bywał na ściągniecie tej wody by mógł oddychać/ do tego ma skrzywienie, rozszczepienie,zwyrodnienie kręgów odcinka lędźwiowo-krzyżowego - /grozi mu paraliż od pasa w dół/ ma problemy z oddychaniem i chodzeniem i dostał 1170zł renty z czego na same leki mu idzie 300zł aaa i nie należy mu się pierwsza grupa >zdziwiona< >komu?<
      • Gość: cichywielbicielsol Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 14:56
        Wiedziałem, że jest w tobie coś niepokojącego.
        I Eureka !
        Jesteś córką kolejarza, to wiele tłumaczy.
        • sol.77 Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? 24.07.12, 14:59
          i górnika - wiesz 2w1 :D
          • Gość: mrówkolew Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 15:06
            jeba ć polityków wszelkiej maści!!..przydałby się kat co machnąłby toporem 360+100....no może bez tych 60 bo tylu wartościowych ludzi może tam jest wliczając w to panie sprzątaczki
      • Gość: Mała Mi do sol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.07.12, 22:13
        Witaj sol :)

to ja wkleiłam ten skopiowany post z innego forum;
        moje pytanie tytułowe jest retoryczne; ma zachęcić do przeczytania tego, jakże skrupulatnego wyliczenia;
        twoj tato ma niską rentę;
        wiesz jaka emerytura ZUS czeka mnie?
        niecale 600 zł brutto wg ich obecnych prognoz;
        do tego jakieś nędzne ochłapy z II filara, do którego przystąpienia zostałam zmuszona;
        aby nie żyć z tym toporkiem kata nad głową, przyjęłam sobie spokojnie do wiadomości, że będę pracować do końca życia - o ile będzie dla mnie praca;
        ten post może dotrze do tych, którzy nie widzą nic złego w obecnych rządach nie tylko kraju, ale i świata;
        bo jesteśmy obecnie mocno związani z jego zachodnią resztą;

francja i niemcy razem z gb wypłyną cało z tego gie, wspinając się także i po naszych polskich głowach;

za stara jestem na czynny udział w rewolucji;
        pozostaje mi jedynie zacząć gromadzić zapasy leków, suchej żywności i wody :)
        • Gość: Kostucha Re: do sol IP: *.pools.arcor-ip.net 25.07.12, 15:48
          Futeral bedziesz miala u mnie za friko.
          • sol.77 Re: do sol 25.07.12, 15:57
            Gość portalu: Kostucha napisał(a):

> Futeral bedziesz miala u mnie za friko.

ha,ha ale śmieszne ...
    • Gość: co2 Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 16:10
      one ida na emeryture chyba to proste
      • Gość: ramol Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.07.12, 18:39
        Składki tych którzy nie dożyją do emerytury zabiera z ZUS-u minister finansów
        • Gość: dorota Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 15:08
          dokładnie, ale pamiętajcie ludzie, że to, że ktoś ma na papierze nawet tą średnią krajową, nie znaczy wcale, że jego pracodawca/płatnik składek, składki te opłacił! ten, kto zaczynał ten wątek chyba zapomniał, że wyliczał sobie wirtualne pieniądze...
          • Gość: ... Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 16:59
            No coś podobnego! "Mała Mi" obudziła się z ręką w nocniku.
            Ło jejku, jejku. Jakież to nieszczęście dopadło ten fenomen intelektu, że teraz jest zmuszona rżnąc głupa i skamleć jak pies: ...ten post może dotrze do tych, którzy nie widzą nic złego w obecnych rządach...
            Przecież to ty wiłaś się na tym forum jak owsik w dupie , namawiając gawiedź do głosowania na PO.
            Jeśli nie potrafisz przyznać się do błędu , to przynajmniej nie prostytuuj swojego rozumu i zachowaj choć trochę godności.
            Przy okazji obejrzyj sobie ten szatański obrazek, to może znajdziesz jedną z odpowiedź na nurtujące cię pytanie:
            www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE&feature=related
            • sol.77 Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? 25.07.12, 19:01
              Mała Mi wolałabym tego nie widzieć,wiedzieć - napić się taniego piwka,włączyć serial i myśleć,że wszystko w okół mnie jest cudne.
              ... dobry filmik,wiesz często zastanawiałam się nad tym tematem /religii/ i całej otoczki.
              • Gość: Mała Mi do sol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.07.12, 22:26
                religia;

długie lata oburzalam się słysząc czy czytając tekst, że religia to opium dla narodów;
                ale im dłużej żyję, tym bardziej się w prawdziwości tego faktu utwierdzam;
                jeśli ktoś umie rozróżnić wiarę od religii, musi się z tym zgadzać;

otoczka :)
                z danikena robią psychola;
                a kto tak naprawdę udowodnił, że on się myli :)?
                nikt :)
                za to wciskają nam swoje i również bez konkretnych dowodów narzucają je nam;
                kto im dał takie prawo?
                a można tak "polecieć" literaturą;
                ogniem i mieczem sobie to prawo przydzielili :D
            • Gość: Mała Mi do ... dukającego o owsikach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.07.12, 22:20
              skarbie;
              wskaż mi, gdzie nakłaniałam do głosowania na PO;
              nie jestem i nie byłam ani ich fanką, ani zwolenniczką;
              jestem zwolenniczką rozsądku, umiarkowania w wielu aspektach zycia i egzystencji,
              a nie bezmyślnego powtarzania sloganów i ślepej bezmyślnej nienawiści, która przesłania prawdziwy obraz rzeczy;
              jestem również zwolenniczką mniejszego zła, jeśli staje się w sytuacji patowej;
              a jeśli już chcesz mi przykleić jakąś partyjną łatkę, to proszę:
              umiarkowana nacjonalistka, ogromna przeciwniczka globalizacji i ue, wzdychająca niekiedy z tęsknotą do czasów tej tak znienawidzonej komuny, pamiętająca że za gierka z pożyczek budowano fabryki, huty, osiedla i drogi;
              równouprawnienie kobiet uważam za idiotyzm i wielką ściemę;
              czekam cierpliwie, kiedy padnie ogólna organizacja mafijna zwana kościołem rzymskokatolickim;
              proszę - przyklejaj mi łatkę, jaka ci się zamarzy;
              ale i tak jedyną prawdziwą mendą wśród nas dwojga będziesz jedynie ty;
              bo taką masz naturę;
              mendy, która musi mieć jakiegoś wroga do opluwania, bo inaczej, bez codziennej porcji jadu i plwocin, żyć się nie da; swoje frustracje wynikające z nieudanego życia trzeba na kogoś wylać;
              a proszę cię bardzo - wylewaj i na małą mi, jak masz taką potrzebę :)
              ja się otrzepię i pójdę dalej usmiechnięta,a ty dalej będziesz tkwił skwaśniały w swoim smrodliwym małym mikroświatku nienawiści i plwocin oraz smrodu własnej trzęsącej się rzyci;
    • Gość: ;) Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: 78.9.164.* 27.07.12, 08:48
      tez chciałbym wiedzieć ! ;)
      • Gość: rozwodnik Re: do Małej MI IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 23:04
        >jestem również zwolenniczką mniejszego zła, jeśli staje się w sytuacji patowej;
        a jeśli już chcesz mi przykleić jakąś partyjną łatkę, to proszę:
        umiarkowana nacjonalistka, ogromna przeciwniczka globalizacji i ue, wzdychająca niekiedy z tęsknotą do czasów tej tak znienawidzonej komuny, pamiętająca że za gierka z pożyczek budowano fabryki, huty, osiedla i drogi;
        równouprawnienie kobiet uważam za idiotyzm i wielką ściemę;

MAŁA MI, CZY JESTES KOBIETĄ WOLNĄ ? CZUJĘ, ŻE MOGLIBYŚMY COŚ RAZEM ZROBIĆ. Oczywiście dla dobra ogółu.
        • Gość: Mała Mi do rozwodnika IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.12, 14:21
          bardzo mi przykro, rozwodniku;

owszem jestem kobietą wolną, ale jednostką aspołeczną i nie mam ochoty robić niczego dla ogółu;
          jestem egoistyczna i jesli cokolwiek robię, to robię to wyłącznie dla siebie :D
        • sol.77 Re: do Małej MI 30.07.12, 15:01
          To i tak masz więcej szczęścia jak ja :D Mnie ktoś tam już z wibratorem ganiał po forum hi hi ha ha.
          I gdzie tutaj romantyzm > zamyśliła się<
          • Gość: Mała Mi do sol.77 :)) IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.12, 09:46
            wiesz :)

dobrze, że nei ma tu obowiązku wklejania swoich fotek do profilu, bo by mi wszyscy wielbiciele pouciekali, a tak zobacz - na forum nawet tematy o mnie moim miłośnicy zakładają :D
            i o moje zdrowie sie troszczą :D

ile to jedna fotka mogłaby zmienić :D:D:D

swoją drogą - wibrator - no no:D
            mężczyzna z wibratorem kojarzy mi sie z zanikiem potencji :D
    • Gość: platnik Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.direct-adsl.nl 30.07.12, 05:59
      Jak co się dzieje ze składkami te marne składki ledwo wystarczą na imprezy organizowane przez ZUS.
      • Gość: ... Dukający do Małej Mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 07:34
        Twój fart polega na tym, że dostępne na forum archiwum nie sięga do czasu, gdy pospołu z darią_sejmową miotałyście się jak lesbijki w orgazmie promując kandydata PO na prezydenta RP.

Podobnie zresztą szczerzyłaś japę pisząc do „Ibis” (Autor: Gość: Mała Mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.08.11, 19:56 zarchiwizowany):
        ...tylko jeden z kandydatów NIGDY nie należał do żadnej partii; NIGDY nie miał legitymacji; nie płacił składek członkowskich; ale "tefałenowe" ludziki wiedzą lepiej - PO wygrało :D

Niby taka z ciebie oczytana yntelygentka, taka macherzyca od psycho-manipulacji a sadzisz takiego babola ? Bezpartyjny i bez legitymacji... a mimo to cieszysz nagle gębę, że wygrało PO ?

Toż ty ani nie inteligentka ani manipulantka. Ty po prostu jesteś zakamuflowaną kretynką.
        • Gość: Mała Mi Re: Dukający do Małej Mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.12, 14:19
          skarbie biedny :D

nie promowałam kandydata PO na prezydenta Polski :D
          choć, cofając się do roku 2010, mając wybór pomiędzy bulem komorowskim, a psychopatą kaczyńskim, wybrałam mniejsze zło i nie żałuję tego absolutnie;
          z kaczyńskim dziś mielibyśmy albo wojnę domową, albo embargo na wszystko od całego swiata;

o mój Boże :D
          wsadzony tutaj przez ciebie cytat pochodzi z mojej wypowiedzi dot. kandydata na prezydenta Wałbrzycha :D
          Szełemeja :D
          i "promowałabym" go, nawet gdyby był z pisu albo innej piciopartyjki :D
          bo dla mnie ważną jest jakość człowieka, a nie przynależność partyjna :)
          i jak już wiadomo, prezio wałbrzyski do partii PO wstąpił chyba dopiero po wyborach miejscowych :D
          wiesz czego dotyczyło to moje "tefałenowe ludziki wiedzą lepiej PO wygrało"? :D
          dotyczyło mon cheri, wypowiedzi jednej cymbalicy pseudodziennikarki, bez studiów dziennikarskich, która na antenie ogólnopolskiej stacji informacyjnej, podobno rzetelnej, jaką jest tvn24, oświadczyła, że wybory prezydenckie w wałbrzychu wygrało PO :D
          w chwili kiedy szełemej do PO nie należał, choć przyznawał się otwarcie do sympatyzowania;

ale dziekuję ci, że poświęciłeś tyle swego czasu na odszukanie tej wypowiedzi :D (nawiasem mówiąc, mi by się w życiu nie chciało, mam inne, ciekawsze rzeczy do roboty :D )
          coraz bardziej widać, że nie mam powodu szykować osobistej kupki na szełemejową wycieraczkę,jak się odgrażałam w przypadku nadwyrężenia mojego wobec niego zaufania :D

więc kolejny raz, jedyną osobą, zasługującą na miano kretyna w tej niby dyskusji jesteś, niestety, ty - mon cheri :D
          próbujesz manipulować faktami niczym demonicznie przebiegli działacze PIS-u :D
          i wychodzi ci podobnie, oj bardzo podobnie :D

pseudodyskusję z tobą, pozwól, uznaję za zakończoną;
          szkoda mi czasu na przekonywanie cię, że czarne jest czarne,a białe jest białe :D
          wszak twój zapewne wódz, wódz wszechczasów, publicznie, ogólnonarodowo wyznał,że jego do tego nikt nie przekona :D
          a za wodzem inni wzorem :D
          więc co ja tym niby miałabym robić :D?
          swoich racji bronić? w imię czego, przed kim i dla kogo :D?
          ja mam swoje zdanie, ty masz swoje;
          ja nie szarpię pazurami i nie kłapię kłami rzucając się do gardła każdemu, kto ma odmienne poglądy;
          no chyba, ze ktoś mnie zaczepi i rozjuszy, rzucając mi sie do gardła pierwszy;
          wtedy obrona rzecz konieczna;
          a niekiedy zabawna, jak dziś, w tej chwili :D

jednak co za dużo to niezdrowo :D
          Farewell, My Love :D
          • Gość: ramol Re: Dukający do Małej Mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.12, 21:22
            I tak z interesującego tematu zrobiła się "osobista wojenka podjazdowa" - oczywiście nie mająca nic wspólnego z tematem . Typowa zagrywka odwracająca uwagę od spraw istotnych. A takich zagrywek w "mediach" mnóstwo, widocznie nakaz idzie z "góry"
            • Gość: Mała Mi do ramola i do innych racjonalnie myslących IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.12, 08:46
              no własnie ramolu;
              ja jestem autorką tego tematu;
              nie chodziło mi o wytykanie nieudolności obecnej władzy, czy poprzedniej;
              nie chodziło mi o poruszanie tematu władzy miejscowej;
              chodziło mi poruszenie tematu: dokąd zmierzamy i jakie mamy perspektywy, my jako polacy;

a jednak znalazł sie jeden upierdliwy troll forumowy i próbuje zmienić temat, odsunąć go na boczny tor, sprowadzając dyskusję do swojego poziomu;

jakie znaczenie ma, czy obecnie prezydentem jest taki czy inny człowiek, z takiego czy innego ugrupowania?
              żadne moim zdaniem;

jestesmy od 2004 roku przywiązani sznurkiem za szyję do kaloryfera UE;
              musimy skakać, tak jak nam każą, bo inaczej zostaniemy wykluczeni z tej wspaniałej unii;
              w raptem jedną dekadę ue rozwaliła nasz przemysł i zrobiła z nas żebrających o wszystko dziadów;
              i tylko jakiś zupełny ignorant może psioczyć na partię PO, że to jej wina;
              to nie PO w latach 90tych sikało ze szczęscia na zgodę UE, by do niej przystapić;
              to nie PO u władzy podpisywało wszystkie te "genialne" umowy i ratyfikacje;
              dla mnie głównymi "winowajacami" jest SLD - jakkolwiek by się nazywało, to ludzie ci sami wciąż i PIS, który wówczas jeszcze pisem nie był,a jego nazwała brzmiała pięknie: Porozumienie Centrum;
              przedstawiciele narodu: kaczyńscy, miler, kwasniewski, mazowiecki, suchocka i wielu innych im podobnych doprowadziło do stanu obecnego, gdzie importujemy cukier;
              my!
              polacy!
              w polsce, która była nazywana królestwem buraka cukrowego - my importujemy cukier!!!
              to wlasnie ci ludzie, sprzed niemal dwóch dekad są odpowiedzialni za obecny stan tzw. reformy emerytalnej;

jak można tutaj rzucać idiotyczne hasło pod moim adresem, że dopiero teraz sie obudzi8łam z ręką w nocniku?

od samego początku przebąkiwania naszych ukochanych polityków o chęci wejścia do UE, byłam temu przeciwna;
              miałam nawet drobne marzenie rozwalić smieszną i żałosną bramkę pod ratuszem, która symbolizowała wejście do UE i odliczano na niej dni do naszej świetlanej przyszłości;

kto wtedy siedział w radzie naszego miasta?
              czy nie pani rosiak, nie pan lubiński i inni, którzy teraz opluwają i smarkają na obecnego prezia?

kto głosował kilka lat temu za likwidacja szkoł podstawowych nr 18 i nr 20?
              proszę - jesli ktoś ma mozliwości i chęci niech sprawdzi, jaką hipokryzję uprawiają obecnie ówczesni i obecni radni;

własnie przez takich ludzi, ugrupowanie ich jest nieważne, przez takich ludzi, czy to w małym mieście, jakim jest wałbrzych, czy przy najwyższym korycie sejmu i senatu, przez takich ludzi mamy tę degrengoladę, nepotyzm i emeryturę 500 zł brutto;
              • Gość: ... Do miłośników kalamburów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 00:07

ZADANIE.
                NA PODSTAWIE WĄTKU:

co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ???

AUTORSTWA
                XYZ IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 14:36 .

ORAZ UDZIELONYCH ODPOWIEDZI ...:

Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ???
                Autor: Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 16:59

No coś podobnego! "Mała Mi" obudziła się z ręką w nocniku...
                ===============

Re. do ... dukającego o owsikach
                Autor: Gość: Mała Mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.07.12, 22:20

wskaż mi, gdzie nakłaniałam do głosowania na PO;

=============

Dukający do Małej Mi
                Autor: Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 07:34

Twój fart polega na tym, że dostępne na forum archiwum nie sięga do czasu, gdy pospołu z darią_sejmową miotałyście się jak lesbijki w orgazmie promując kandydata PO na prezydenta RP.
                =============

Re: Dukający do Małej Mi
                Autor: Gość: Mała Mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.12, 14:19

skarbie biedny :D

nie promowałam kandydata PO...
                ===========

do ramola i do innych racjonalnie myslących
                Autor: Gość: Mała Mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.12, 08:46

no własnie ramolu;
                ja jestem autorką tego tematu;
                ==================

...ZNAJDZ TERAZ ODPOWIEDZ NA PYTANIE:
                Kiedy „MAŁA MI” vel „XYZ” onanizuje bywalców forum w ramach narzuconych jej obowiązków służbowych i ze służbowego kompa , a kiedy z domowego ?

UŁATWIENIE :

do sol.77
                Autor: Gość: Mała Mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.12, 09:18

Miałam nie zabierać głosu, jednak sol.77 - z całą sympatią do Ciebie - musiałam się odezwać...
                ...................................
                do sol.77
                Autor: Gość: Mała Mi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.06.12, 19:24

sol - tu się z tobą zgodzę;

jednak rewolucja czeka nie sam wałbrzych

Warto jednak mieć na uwadze, że pod namową takiej idiotki jak "Mała Mi" , która nakręcona miłością do PO prowokuje na publicznym forum do rewolucji ośmielając się bezpodstawnie nazywać osobę publiczną „psychopatą”: cofając się do roku 2010, mając wybór pomiędzy bulem komorowskim, a psychopatą kaczyńskim,,
                to taka walka może zakończyć się w objęciach komorników egzekwujących grzywny z tytułu wyroków sądowych za obelgi.

Do twojej wiadomości Mała Mi :
                Zarchiwowałem ten twój wpis i mimo, że czuwasz nad tym Forum, nie pomoże ci czyszczenie archiwum wywłoko.
                • Gość: Mała Mi Re: Do miłośników kalamburów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 08:37
                  kotek :D

ja wywłoka :D?
                  też chcesz komorników mieć na garbie :D?

poza tym, jak się czyści archiwum na tym forum :D?
                  kompletnie straciłeś kontakt z rzeczywistością :D

i masz chyba rozumek kubusia puchatka :D
                  biedaku:D
                  posiadam jeszcze telefony w dwóch sieciach :D
                  co by się działo, gdybym jeszcze łącząc się z internetem z obydwu - tutaj się udzielała :D :D :D
                  zapewne mózg przestałby ci funkcjonować, kalambury pozostałyby nierozwiązane przez ciebie pomimo wielu nieprzespanych nocy i grzebania na tym forum :D
                  a może doznałbyś zwyczajnego zawieszenia i w końcu może być odpoczął i zaczął myśleć racjonalnie :D

nie zasyfiaj skarbie tematu niczego nie wnoszącymi wpisami, dotyczącymi jakichś głębokich uczuć do mojej skromnej osoby :D

• Gość: ... Re: Do miłośników kalamburów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 10:39
                    Mogę ci serdeńko na czole wytatuować, że Mała Mi to wywłoka.
                    Daj tylko namiar na siebie.
                    Full service is free.
                    • Gość: Mała Mi Re: Do miłośników kalamburów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 12:44
                      proponuję ci coś lepszego :D

oplakatuj tym hasłem całe miasto i umieść gdzieś swoją sygnaturkę, żebyś mógł być z siebie dumny jawnie, a nie anonimowo :D

a jak plakaty mi się spodobają, to sprawdzę konto oszczędnościowe i ewentualnie zwrócę ci część kosztów druku i rozwieszania :D

choć darmowa reklama jest reklamą najlepszą :D
    • Gość: do xyz Re: co sie dzieje ze składkami emerytalnymi ??? IP: *.ip.netia.com.pl 02.08.12, 10:32
      co nie wiesz ??? buduje się zamki pałace czyli zusy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka