Dodaj do ulubionych

Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 19:13
www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,15891
No pięknie, ciekawe co na to nasza Rada i mądry prezydent wyłożą wiecej kasy na dom spokojnej starości...których i tak nie ma...czy za parę miesięcy okaże się ruiną!!!! Bo jak tak to dla mnie to DNO
Obserwuj wątek
    • Gość: V Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 19:30
      nie będzie ruiną, jak jakieś dziady w tym nie pomogą.
      Jak np. ci co szyby wywalali w budynku.
      • Gość: wielkie halo coś o zniszczonej szkole IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 22:25
        Na Osiedlu Górniczym obok PSP 31 znajduje się prywatna szkoła Zasadnicza Szkoła Zawodowa Cechu Rzemiosł Różnych i Małej Przedsiębiorczości i ta właśnie szkoła była też niszczona przez mieszkańców Osiedla, były wybijane szyby, malowane ściany i drzwi, wszystko działo się w nocy, jak szkoła zamontowała monitoring wandalizm się skończył, wiem to z pewnego źródła a media mogą zapytać dyrekcje jakie ponosili koszta, a nie robić wielkie halo. Winni są na Osiedlu, także nie wiem po co się robi wielkie halo.
    • Gość: zniesmaczony Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 19:34
      Co za kurestwo. Najpierw sami demolują szkołę, zapewne w odwecie za jej likwidację, a potem jeszcze jadą po prezydencie. Banda prymitywów, barbarzyńców i prostaków. Ty gościu naprawdę musisz mieć zryty beret. Komu zrobiliście na złość ? Szełemejowi ? Teraz czekam tylko na kolejny występ Rosiakowej w Kłami, która powtórzy dokładnie to samo, co napisał autor wątku. Wręcz zacytuje. "nasza Rada i mądry prezydent wyłożą wiecej kasy na dom spokojnej starości..". I jeszcze doda od siebie coś o żenadzie i kuriozum.
      • Gość: Gosc Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 20:02
        Ty zniesmaczony niewiele nam wspolnego z samą sprawa...wiec sory ale nie wszyscy ktorzy popierają ratowanie tej szkoly musza byc obronca...wkurzaja mnie glupie decyzje naszej rady jak i radni bez rozumu....a to jest skutek tej decyzji....
        • Gość: zniesmaczony Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 20:12
          Hehe, nie żartuj. Wasze ruchy i zachowania są bardzo przewidywalne. Założę się, że to nie ostatni wybryk "nieznanych sprawców".
          • Gość: kermit Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 20:27
            Skąd taka agresja? Ludzie - opamiętajcie się w tej swojej agresji. Co do meritum: nie jestem sympatykiem WWS, ale raczej nie wyobrażam sobie aby p.Rosiak czy inni walczący no SP 31 nocą z kamieniami rzuciły się na ten obiekt. Skoro klamka zapadła- szybko i sprawnie należy przystąpić do remontu tego obiektu i przystosowania go do potrzeb Domu Spok.Starości. Jeśli się tego szybko nie uczyni- skradzione będą wszelkie elementy (jak ktoś wcześniej powiedział- szkoła upodobni się do pobliskiej fermy kurcząt w Kozicach)
            • Gość: !!! Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 20:32
              Gość portalu: kermit napisał(a):

> Skąd taka agresja? Ludzie - opamiętajcie się w tej swojej agresji. Co do meritu
              > m: nie jestem sympatykiem WWS, ale raczej nie wyobrażam sobie aby p.Rosiak czy
              > inni walczący no SP 31 nocą z kamieniami rzuciły się na ten obiekt.

To jeszcze ich nie znasz.
              • Gość: jędrek Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.ipartner.com.pl 28.07.12, 00:21
                Ja akurat wierzę w to rzucanie kamieniami.
                Tajemnicą poliszynela jest to, że czarnym tuszem w plakaty kandydatów (Wilda i Kruczkowskiego) w czasie wyborów rzucał ktoś rodzinnie związany z Logninem.
                • Gość: bedzie tak wspomnicie moje słowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.12, 00:49
                  Będzie tak że tą demolkę przypiszą komuś z radnych PO albo samemu prezydentowi, albo komuś innemu, teraz znowu coś się szykuje bo na darmo tego nie nagłaśniają, pojawi się filmik w kochanej Dami jak ktoś widział tam szełemeja albo radnych z PO, tylko szkoda że mieszkańcy Obrońcy szkół nie nagłaśniali jak niszczona była ta szkoła obok prywatna, jebie tutaj propagandową aferką.
                  • Gość: prorok Re: wspomnicie moje słowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.12, 12:08
                    Następny w kolejce będzie żłobek na Kasztelańskiej, bo to też "dziecko" Szełemeja. Nie wiadomo co zrobić z salą gimnastyczną ? Spokojnie, zajmą się tym problemem bojówkarze. A Rybczyńska awansem zrobiła już materiał na temat przyszłości sali gimnastycznej. Nawet ludzi pod Savią pytała, co zrobić z tym fantem. Bojówkarze już na pewno wiedzą. Potem będzie gadane w Kłami, że my przecież mówiliśmy, że sala stoi opuszczona i zaniedbana. Dlaczego prezydent tym się nie zajął ?
                    Następnie na rozkładzie będzie Stara Kopalnia, tylko poczekajcie, aż wszystko pięknie wymalują i oddadzą do użytku. Maznąć farbą i powybijać szyby najlepiej na dzień przed uroczystym otwarciem muzeum, żeby ekipy remontowe nie zdążyły poprawić elewacji. Tylko nie traktujcie tego co napisałem jako instrukcji obsługi dla wandali i namawianie do niecnych czynów. Ja po prostu CZUJĘ, że tak będzie mimo, że z bojówkarzami nie mam nic wspólnego. Absolutnie.
          • Gość: dingdong Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 20:36
            O te szyby powinni przycisnąć na komisariacie tego co Rusinową chciał wysadzać.
            • Gość: Bojówkarze do dingdong IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.12, 22:14
              Ale niestety ciebie przycisną i pana albo panią neoplusa pod nickiem prawnik lub innym i taki będzie finał. A na pewno policja się zainteresuje wami, a czy nawet już się nie interesują wami.
              • Gość: Internauta Re: do dingdong IP: *.play-internet.pl 27.07.12, 23:12
                www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/5057,aktualnosci.kto.i.dlaczego.wybija.szyby.w.sp.nr.31..html
            • Gość: prorok Re: Dzieki decyzja budynek PSP 31 bedzie ruiną!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 14:04
              Gość portalu: dingdong napisał(a):

> O te szyby powinni przycisnąć na komisariacie tego co Rusinową chciał wysadzać.

Za te słowa powinien się już dawno tłumaczyć, jak nie przed prokuratorem to przynajmniej przed psychiatrą. Tacy ludzie stanowią zagrożenie dla ładu społecznego.

Autor: Gość: precz z Rusunową IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.12, 21:42

"A tak do rzeczy to jedynym sposobem na zakończenie konfliktu szkolno- stołkowego powinno być:

1 Zamurować Rusinową
              2 Pierdolnąć bombę w tą szkołe i całe osiedle
              3 Lub wyrzucić to poza granice miasta

Wtedy my wałbrzyszanie będziemy mieli święty spokój z 31 i Gezelą i Mińską oraz Rosiakami, bo to już się stało nudne jak co święta Kevin sam w domu."
              • Gość: neoplus.adsl.pl Policja powinna zająć się jedną osobą IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.12, 14:31
                Policja powinna się zająć osobą z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl l 28.07.12, 14:04 ta osoba coś wie i coś próbuje mącić na forum a kto wie czy czasem nie w zeznaniach, ta osoba próbuje w propagandowy sposób przerzucić winę na kogoś innego.
                Jest kilka wpisów tej osoby i nawołuje aby walczyć z Szełemeje jest wpis aby walczyć z innymi, a mało tego jest strasznie podekscytowana jakimś wpisem i być może to osoba z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl l 28.07.12, 14:04 coś wie.
    • Gość: neoplus co z tą osobą neoplus czy maniak ????????????????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.12, 15:00
      obrażeni przez prezydenta
      Autor: Gość: prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 13:30
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz
      Wszystkie osoby i organizacje, które po referendum zostały publicznie obrażone przez prezydenta Szełemeja, proszone są o składanie w Prokuraturze zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, na podstawie poniższego artykułu KK.

Przestępstwa przeciwko wyborom i referendum

Art. 250. Kto, przemocą, groźbą bezprawną lub przez nadużycie stosunku zależności, wywiera wpływ na sposób głosowania osoby uprawnionej albo zmusza ją do głosowania lub powstrzymuje od głosowania,
      podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Radny Kwiatkowski - HORROR !
      Autor: Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 13:52
      Odpowiedz
      www.dami.walbrzych.pl/6,1088-wychowawca.html

Skandal, co ta banda zrobiła z ludźmi!!!
      Autor: Gość: zgred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 09:38
      Odpowiedz
      Nazywajmy rzeczy po imieniu. To co zrobiono ludziom z naszego miasta w ciągu 10 lat rządów PO jest skandalem na skalę światową. Obejrzyjcie reportaż
      www.dami.walbrzych.pl/5,1141-bledne_kolo.html

straż miejska wynosi meble
      Autor: Gość: czepiającysię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 20:28
      Odpowiedz
      właśnie teraz (jest po 20 jakoś kwadrans) rzecznik straży miejskiej i jakiś jeszcze jeden wynoszą stare meble do zielonego służbowego busa (należącego też do straży miejskiej). są ubrani w cywilne ciuszki i ciężko pracują. czy wywożą dla jakiejś placówki społecznej naszego miasta? a może do noclegowni co by w zimie mieli czym palić w piecu? a może jakiejś biednej rodzinie? mam nadzieję że jest to jakiś szczytny cel choć raczej można wątpić bo i kamer brak i prezydent jakoś nieobecny. nie będzie raczej promocji miasta :) rzecznik raczej najniższej krajowej nie zarabia a wynoszenie dobra miejskiego nawet jak jest zezłomowane chyba nie przystoi urzędnikowi miejskiemu żeby palił śmieciami w piecu?

Jak widać osoba z neoplusa lubi aferki i latać po sądach po policjach , jego wpisów musi być dużo, może z tymi szybami ma coś wspólnego ? bo strasznie tą osobę takie tematy rajcują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka