Dodaj do ulubionych

Czy już się rozliczyli za Referendum Polityczne ?

IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.12, 18:31
Czy już się rozliczyli czy jeszcze nie ? bo w mediach coś nie widać nic nie piszą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: Czy już się rozliczyli za Referendum Politycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 20:14
      Podobno maja sie rozliczyc jak tylko PO rozliczy sie za 8 lat rzadzenia i waciki.
      • Gość: V Re: Czy już się rozliczyli za Referendum Politycz IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 21:42
        "a u was biją murzynów"
        ech... moralność Kalego
        • Gość: do Rebel Yell do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.12, 22:11
          Od rozliczania za waciki jest sąd a nie zwykli ludzie, coraz bardziej mam cię za ułomnego.
          • Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 08:26
            > Od rozliczania za waciki jest sąd a nie zwykli ludzie, coraz bardziej mam cię
            > za ułomnego.

POstaw im pomnik. Jestes pol czlowiekiem pol herbatnikiem.
            • sol.77 Re: do Rebel Yell 03.08.12, 10:11
              Gość portalu: Rebel Yell napisał(a):

> > Od rozliczania za waciki jest sąd a nie zwykli ludzie, coraz bardziej mam
              > cię
              > > za ułomnego.
              >
              > POstaw im pomnik. Jestes pol czlowiekiem pol herbatnikiem.

A ja myślałam,że rozliczać mogą wyborcy - no zobacz co za niejednomyślność.
              • Gość: dsl Re: do Rebel Yell IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 03.08.12, 10:51
                wyborcy rozliczą i owszem, przy następnych wyborach
                • Gość: Rozliczenie do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 13:09
                  Pomyśl dziewczyno co ty piszesz ? co z tego że już Kruczka nie wybiorą na prezydenta ? więc o jakim ty rozliczeniu mówisz ? czy uważasz że jak ktoś ukradnie batonika w sklepie i później pani go nie będzie chciała obsłużyć to jakaś wielka kara ?

A TAK SERIO CZY ONI SIĘ ROZLICZYLI ZA REFERENDUM CZY NIE ?

Nie wiedziałem że jest tyle idiotów na forum wałbrzyskim wyznających teorie mesjasza Wilda.
                  • Gość: Rebel Yell Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 13:41
                    > Nie wiedziałem że jest tyle idiotów na forum wałbrzyskim wyznających teorie mes
                    > jasza Wilda.

Ty to jestes sekciarz, to ze musisz miec do kogo sie modlic nie oznacza ze reszta
                    ma rowniez problemy emocjonalne i intelektualne.
                    • Gość: sas Re: do sol.77 IP: *.tktelekom.pl 03.08.12, 13:53
                      Rozliczyć powinni się członkowie PO za lata kłamstw, oszustw i krętactw
                      • Gość: prawda jest taka Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 14:34
                        Chwila chwila

1 Radni Rosiaki od 1998 roku są w w ratuszu ( czyli też są odpowiedzialni za to miasto )

2 Rosiak podobno był wiceprezydentem Wałbrzycha ( czyli też odpowiada za to miasto )

3 Mirosław Bartolik z PiS zastępca Kruczkowskiego ( też odpowiada za miasto )

4 Lubiński wieloletni radny, senator ( też odpowiada za miasto )

5 Starostwo powiatowe również odpowiada za miasto w tym Robert Ławski, Heretyk, Augustyn Skrętkowicz.

6 Sosiński też był chyba zastępcą prezydenta

Odpowiedzialność jest zbiorowa i wszyscy są umaczani po pachy w tym gów..nie

Ale są tak bezczelni że siebie próbują usprawiedliwić i wszystko zganiają na jednych .

Co do Wilda to ja mu proponuje aby swoje błędy wypomniał i swoją nieudolność w MPK Wrocław które jest w fatalnej sytuacji finansowej, w Stoszowicach jak chcieli go wywieź na taczkach i obrzucać jajami , oraz to że wyleciał z hukiem z PO.
                        • Gość: Rebel Yell Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 18:40
                          To z PO mozna wyleciec ?
                          Myslalem ze wszyscy odchodzili z godnosciom osobistom.
                        • Gość: oszołom Re: do sol.77 IP: *.centertel.pl 03.08.12, 19:27
                          Jesteś tak głupi, że nawet nikt nie chce ci odpowiadać.

Brak ci elementarnej wiedzy. Czy wiesz, że swoim fanatycznym bronieniu wodza więcej mu szkodzisz?
                          • Gość: Rebel Yell Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 20:13
                            Mam w powazaniu caly ten establishment
                            i takich jak ty wiernych im oszolomow.
                            • Gość: gość Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 21:21
                              jesteś tak głupi że więcej nie będę Cię czytał.
                            • Gość: V Re: Rebel Yell IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 22:26
                              Wiesz, patrząc po tym, w jakich godzinach z jakiego IP piszesz, jak szybko wiesz o pewnych sprawach, odnoszę skromne wrażenie, że jesteś jednym z sfrustrowanych pracowników ratusza.

Mam racje? Ładnie tak sr... we własne gniazdo?
                              • Gość: alex Re: Rebel Yell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 16:28
                                KJiedy PO odpowie za zniszczenie miasta,za korupcję wyborczą,za Mo-Bruk i wiele innych grzechów?
                                • Gość: do alexa Re: Rebel Yell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 16:38
                                  Cierpliwość jest wskazana i ona pozwoli doczekać i zobaczyć rozliczenie POpaprańców z koalicji rządzącej. Jak miło będzie zobaczyc torbusa pod kasą po zasiłek.
                                • Gość: Kolo Re: Rebel Yell IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.08.12, 23:26
                                  > KJiedy PO odpowie za zniszczenie miasta,za korupcję wyborczą,za Mo-Bruk i wiel
                                  > e innych grzechów?
                                  I to pewnie pisze obóz tonącego okrętu SLD.
                                  Tak jak oni zaszkodzili Wałbrzychowi to PO i w sto lat nie da rady.

Przez 10 lat to nikt nie ukradł wiaduktu, 6 kładek, grodzkości jak za SLD z Katem Wałbrzycha na czele.
                                  O angielskiej rezydentce Książa i angielskim informatyzowaniu Urzędu Miejskiego nie wspomnę.
                                  • Gość: Rebel Yell Re: Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.12, 08:06
                                    Mowisz kolo ze jak cie zerznela sld, to dymanie kolejnych parti jest juz przyjemnoscia?
                                    To chyba cos wiecej niz syndrom sztokholmski, moze to juz milosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka