Gość: ciekawska IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.12, 18:31 Czy już się rozliczyli czy jeszcze nie ? bo w mediach coś nie widać nic nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rebel Yell Re: Czy już się rozliczyli za Referendum Politycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 20:14 Podobno maja sie rozliczyc jak tylko PO rozliczy sie za 8 lat rzadzenia i waciki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Czy już się rozliczyli za Referendum Politycz IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 21:42 "a u was biją murzynów" ech... moralność Kalego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rebel Yell do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.12, 22:11 Od rozliczania za waciki jest sąd a nie zwykli ludzie, coraz bardziej mam cię za ułomnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 08:26 > Od rozliczania za waciki jest sąd a nie zwykli ludzie, coraz bardziej mam cię > za ułomnego. POstaw im pomnik. Jestes pol czlowiekiem pol herbatnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: do Rebel Yell 03.08.12, 10:11 Gość portalu: Rebel Yell napisał(a): > > Od rozliczania za waciki jest sąd a nie zwykli ludzie, coraz bardziej mam > cię > > za ułomnego. > > POstaw im pomnik. Jestes pol czlowiekiem pol herbatnikiem. A ja myślałam,że rozliczać mogą wyborcy - no zobacz co za niejednomyślność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Re: do Rebel Yell IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 03.08.12, 10:51 wyborcy rozliczą i owszem, przy następnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozliczenie do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 13:09 Pomyśl dziewczyno co ty piszesz ? co z tego że już Kruczka nie wybiorą na prezydenta ? więc o jakim ty rozliczeniu mówisz ? czy uważasz że jak ktoś ukradnie batonika w sklepie i później pani go nie będzie chciała obsłużyć to jakaś wielka kara ? A TAK SERIO CZY ONI SIĘ ROZLICZYLI ZA REFERENDUM CZY NIE ? Nie wiedziałem że jest tyle idiotów na forum wałbrzyskim wyznających teorie mesjasza Wilda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 13:41 > Nie wiedziałem że jest tyle idiotów na forum wałbrzyskim wyznających teorie mes > jasza Wilda. Ty to jestes sekciarz, to ze musisz miec do kogo sie modlic nie oznacza ze reszta ma rowniez problemy emocjonalne i intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: do sol.77 IP: *.tktelekom.pl 03.08.12, 13:53 Rozliczyć powinni się członkowie PO za lata kłamstw, oszustw i krętactw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda jest taka Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 14:34 Chwila chwila 1 Radni Rosiaki od 1998 roku są w w ratuszu ( czyli też są odpowiedzialni za to miasto ) 2 Rosiak podobno był wiceprezydentem Wałbrzycha ( czyli też odpowiada za to miasto ) 3 Mirosław Bartolik z PiS zastępca Kruczkowskiego ( też odpowiada za miasto ) 4 Lubiński wieloletni radny, senator ( też odpowiada za miasto ) 5 Starostwo powiatowe również odpowiada za miasto w tym Robert Ławski, Heretyk, Augustyn Skrętkowicz. 6 Sosiński też był chyba zastępcą prezydenta Odpowiedzialność jest zbiorowa i wszyscy są umaczani po pachy w tym gów..nie Ale są tak bezczelni że siebie próbują usprawiedliwić i wszystko zganiają na jednych . Co do Wilda to ja mu proponuje aby swoje błędy wypomniał i swoją nieudolność w MPK Wrocław które jest w fatalnej sytuacji finansowej, w Stoszowicach jak chcieli go wywieź na taczkach i obrzucać jajami , oraz to że wyleciał z hukiem z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 18:40 To z PO mozna wyleciec ? Myslalem ze wszyscy odchodzili z godnosciom osobistom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołom Re: do sol.77 IP: *.centertel.pl 03.08.12, 19:27 Jesteś tak głupi, że nawet nikt nie chce ci odpowiadać. Brak ci elementarnej wiedzy. Czy wiesz, że swoim fanatycznym bronieniu wodza więcej mu szkodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 20:13 Mam w powazaniu caly ten establishment i takich jak ty wiernych im oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 21:21 jesteś tak głupi że więcej nie będę Cię czytał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Rebel Yell IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 22:26 Wiesz, patrząc po tym, w jakich godzinach z jakiego IP piszesz, jak szybko wiesz o pewnych sprawach, odnoszę skromne wrażenie, że jesteś jednym z sfrustrowanych pracowników ratusza. Mam racje? Ładnie tak sr... we własne gniazdo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Rebel Yell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 16:28 KJiedy PO odpowie za zniszczenie miasta,za korupcję wyborczą,za Mo-Bruk i wiele innych grzechów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alexa Re: Rebel Yell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 16:38 Cierpliwość jest wskazana i ona pozwoli doczekać i zobaczyć rozliczenie POpaprańców z koalicji rządzącej. Jak miło będzie zobaczyc torbusa pod kasą po zasiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Rebel Yell IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.08.12, 23:26 > KJiedy PO odpowie za zniszczenie miasta,za korupcję wyborczą,za Mo-Bruk i wiel > e innych grzechów? I to pewnie pisze obóz tonącego okrętu SLD. Tak jak oni zaszkodzili Wałbrzychowi to PO i w sto lat nie da rady. Przez 10 lat to nikt nie ukradł wiaduktu, 6 kładek, grodzkości jak za SLD z Katem Wałbrzycha na czele. O angielskiej rezydentce Książa i angielskim informatyzowaniu Urzędu Miejskiego nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.12, 08:06 Mowisz kolo ze jak cie zerznela sld, to dymanie kolejnych parti jest juz przyjemnoscia? To chyba cos wiecej niz syndrom sztokholmski, moze to juz milosc. Odpowiedz Link Zgłoś