Dodaj do ulubionych

tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było!

IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.12, 00:04
jak w temacie. autobusy kursują bez jakielkolwiek dyscypliny czasowej. w środku smród i brud taki że siadanie grozi zarazą. gdzie jest sanepid pytam. za co prezes bierze 14tys wypłaty a jego przydupas Welc nie wiele mniej. takiej h...owiny jak żyje w tym miescie jeszcze nie widziałem nawet na początku nielegalnych nysek. moze nasz wszechwiedzący prezydent wreszcie by dupsko ruszyl i zamiast służbową skodą raz na jakis czas przejechał się z ludem w syfiastych warunkach wtedy mu bielmo z oczy spadnie i zamiast pucować pomniki w parkach oczyści stołki z nieudaczników prezesów i kochanek dyrektorków
Obserwuj wątek
    • Gość: oVo Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.centertel.pl 06.08.12, 08:13
      Prezydent nie widzi też otaczającego nas brudu. Pomniki myli z Nowoczesnego Wałbrzycha, bo z miasta nikt tego nie zauważył
      • Gość: Juhas Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.12, 18:46
        Ty się Paweł rzeźbami nie onanizuj.
        Jednorazowa akcja pod publiczkę.

Weź 5km drogi z chodnikami, trawnikami oraz krawężnikami i utrzymuj w czystości przez 24/7/365.
        To jest jakieś osiągnięcie.
        A tak, szczęście, że nic nie popsuliście.
        Partacze.
    • Gość: obserwatorka Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.12, 09:16
      To,że brudne siedzenia winni są w większości sami pasażerowie.Akurat wczoraj jechałam jedenastką z Poniatowa do Kozic.Na Poniatowie wsiadło pijane towarzystwo no i oczywiście porozkładali się z butami na siedzenia.Przystanek na Świdnickiej koło Biedronki wsiada dwoje młodych chłopaków po ich ubiorze widać było,że pracują na biedaszybach i co robią a no siadają w tych obłoconych ubraniach na siedzenia.O skasowaniu biletów to już nie wspomnę.
    • Gość: obserwator Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 09:37
      Po zjeździe z linii autobusy codziennie są sprzątane a siedzenia od miesiąca maja sukcesywnie są prane mechanicznie. Nie zawsze jednak można nadążyć za aktami wandalizmu pasażerów, gdy notorycznie są niszczone i brudzone tapicerki siedzeń w autobusach.
      • Gość: zea Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.pipni.cz 06.08.12, 13:11
        co wy gadacie ? tak zdezolowanego sprzętu, brudnego i śmierdzącego jeszcze nie było nigdy. Pasażerowie też brudzą ale większość zachowuje się dobrze ale musi znosić ten syf, i jeszcze brak punktualności, psujące się autobusy i likwidowane kursy. To jest ten skok cywilizacyjny o którym mówił Szełemej
      • Gość: MPK hahah to dobre IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.12, 13:24
        Mesjasz nie wiedział co i jak

Oj Mesjasz nie wie co gdzie i kiedy, ale o Wałbrzychu wie najwiecej
        • Gość: takaprawda Re: hahah to dobre IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.12, 13:34
          a kto syfi w autobusach? elektorat opozycji :D
          • Gość: busiarz Re: hahah to dobre IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 15:34
            Nie chcieliście czystych busików to jezdzijcie teraz śmierdzącym gów .nem za 2,50pln. Hehe. Gów.no prawda że coś przy tych tryplach robią . Kolega tam poszedł do pracy i mówił że co dzień wpisuje do książki usterki , na drugi dzień przychodzi i nic jest nie zrobione.
            • Gość: . Re: hahah to dobre IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.12, 17:28
              >> Kolega tam poszedł do pracy i mówił

No to z niego Sztyrlic i Kloss w jednym. :)
              Jak żyje nie pamietam sytuacji, by busiarz trafił do MPK.
              Zwykle bywało odwrotnie. Jak toś dostał szpilorka za gorzałkę
              albo inne gów..o, to lądował za dwa dni za kółkiem nyski.
              Świat się kończy! :)
              • Gość: busiarz Re: hahah to dobre IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 20:33
                No widzisz, a jednak tak się stało. Cytuje jego słowa " Ją pisze usterki a oni nic nie robią, nie ma czym jeździć" A tak propos to nie jeden już z busów do mpk szedł, ale długo nie zabawił bo każdy mówił to samo " nie ma czym jeździć" a poza tym co w ty dziwnego?? Kierowcy busów wszyscy muszą mieć kat."D" więc w czym problem iść do mpk??
            • Gość: do busiarza Re: hahah to dobre IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.12, 14:59
              bardzo chętnie korzystam z busów tylko KUR.WA gdzie one są jak się czeka godzinę na tym jebanym przystanku ???!!!!! ile busów 18 jest na trasie jeden ??? ile godzin można stać na przystanku czekając na busa jak na zjawisko ???
            • Gość: eeer Re: hahah to dobre IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 19:12
              A wy macie takie wszystkie swoje "graty" czyściutkie... Jakoś nigdy nie widziałem, żeby tam u was było czysto ;p + jeszcze te rozpadające się wasze busiki do tego zardzewiałe... Nie jesteście lepsi od MZUK-u... PS. dawajcie bilety z kas fiskalnych. Skarbówka naprawdę kiedyś wami się zainteresuje
          • Gość: zniesmaczony Re: hahah to dobre IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.12, 16:44
            Gość portalu: takaprawda napisał(a):

> a kto syfi w autobusach? elektorat opozycji :D

pRosiaki robią chlew :)
    • Gość: Kolo Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.12, 18:49
      > jak w temacie. autobusy kursują bez jakielkolwiek dyscypliny czasowej. w środku
      > smród i brud taki że siadanie grozi zarazą. gdzie jest sanepid pytam. za co pr
      > ezes bierze 14tys wypłaty a jego przydupas Welc nie wiele mniej.

Czy Ty przypadkiem nie jesteś ten kierowca co fabrykował sprawę Kwiatka?
      A może ten kierowca / pseudo intelektualista z PiS co był tak zaangażowany w kampanię wyborczą?
      • Gość: obserwator Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.12, 20:43
        proponuję by prezes Kosór wraz z jaśnie nam panującym i przemądrzałym doktorkiem Prezydentem wzorem Wilda przejechali się syfiastym neoplanem lub innym równie gó...anym sprzętem w towarzystwie zdegustowanej pasażerskiej gawiedzi, może wtedy przestaniecie robić ludziom wodę z mózgów jak to zajebi ście zarządzacie tym miastem
        • Gość: egon Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.12, 20:51
          Już się nie macie czego czepić to żeście się autobusów czepili. Okej! ale doskonale wiecie , że niebawem będą nowe autobusyi nowy przewoźnik z kolejną pulą nowych autobusów. Co wtedy będzie nie tak? Kolor nie taki, marka nie taka i rzecz jasna znów będzie wina szełemeja. Ech bidoki
          • Gość: busiarzrz Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 21:17
            A jeszcze jedno. Jak wiadomo zmienił się taryfikator i za każdego pasażera z nad kompletu jest 100zł mandatu i 1pkt karny.Słyszałem że już kilka busow zostało za to ukaranych. Dlaczego policja czy ITD nie kontroluje pod tym względem mpk ? Przy jednej takiej kontroli np autobusu nr 5 jadącego z rusinowej około godziny 18-tej w upalny dzień kierowca może stracić prawo jazdy. Autobus neoplan czy iveco też jest zarejestrowany na pewną ilość miejsc. Czy ich chroni jakiś immunitet ? To tylko przykład jest dużo więcej przepełnionych kursów w mpk.
            • Gość: Kierowca Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.12, 16:29
              Jak policjant chce mi udowodnić nadkomplet, tu musi sobie sam policzyć pasażerów
    • Gość: Wałbrzyszanin Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.12, 21:54
      Tak będzie niestety nadal dopóki nie przyjdą nowe autobusy. W te rupcie co teraz jeżdżą choćby nie wiem ile kasy władować nie da się zrobić sprawnych i w miarę zadbanych autobusów. Za dużo lat były zaniedbania. Gdyby regularnie je przeglądano i nie oszczędzano na częściach nie trzeba byłoby autobusów nawet wymieniać.

Pytanie jest inne czy nasze władze mają w ogóle plan działania co robić po otrzymaniu nowych autobusów i jak powinna wyglądać komunikacja?. Bo przede wszystkim trzeba byłoby od początku o autobusy dbać naprawiając od razu jak się coś zepsuje, a nie nic nie robić bo wtedy nowe autobusy po roku będą jak te neoplany wyglądały. Druga rzecz czas wziąć przykład z cywilizowanych miast i wpuszczać tylko przednimi drzwiami do autobusu i wtedy kierowca pilnuje kto wsiada i czy ma bilet. Jeśli nie ma wyprasza osobnika. Na pewno ograniczy się wtedy przewóz żulików i komunikacja miałaby większe zyski. Należałoby również zmienić całkowicie układ komunikacyjny, który byłby dopasowany do potrzeb pasażerów oraz uatrakcyjnić taryfę biletową, a nie ten układ co był 20 lat temu zostawić bo po co zmieniać. Jak coś to poucina się kursy i będzie ok. Efekt takiego podejścia widać właśnie teraz na co dzień w komunikacji miejskiej.
      Niech prezes i ta cała reszta pamięta, że to komunikacja miejska jest dla ludzi, a nie na odwrót.
      • Gość: Do egon Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 10:47
        Uważaj żebyś się nie zdziwił z tym nowym przewoźnikiem i autobusami. Ciekawe kto przyjdzie do obskórnego wałbrzycha. A nawet jeżeli to za przejazdy będziecie płacić jak za zboże .
        • Gość: Syndyk Re: tak h.ujowo w kom. miejskiej jeszcze nie było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 11:38
          A co ma przewoznik do cen biletow? Ceny dyktuje miasto i zdkium...
        • Gość: zea [...] IP: *.manage.myhosting.com 07.08.12, 11:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: do syndyk Mpk to dno IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 12:01
            No właśnie. To tym bardziej nie przyjdzie żaden przewoźnik. Bo kto by przyszedł że swoją firmą i sprzętem żeby jakiś zdikum mu dyktował hehe. Ty chciałbyś mieć firmę żeby ktoś ci się wpier.dalał za przeproszeniem??
            • Gość: czeresniak Re: Mpk to dno IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 12:52
              ja wiem, że bardzo byście chcieli aby syf pozostał lub nawet się rozrastał. Wiem, że wam to na rękę ale jedyny kto się zdziwi to wlasnie wy hejterzy i wuwuesiarze.
              • Gość: Zbyszek Re: Mpk to dno IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.12, 14:57
                Tak źle to jeszcze nie było. Wczoraj śpieszyłem się bardzo i D o 15.17 nie było, o 15.28 też nie i tak stałem na przystanku na podzamczu jak ten głupek. Jak zadzwoniłem kilkakrotnie z komórki na nr tel podany na rozkładzie jazdy to oczywiści nikt nie odebrał. Kierowca jak w końcu przyjechał to powiedział mi że mogę skargę złożyć na Ludowej.

To już nie pierwszy raz - poprostu kursy w rozkładzie jazdy są fikcyjne. I za ten syf odpowiada albo Zarząd ZDKiUM albo Prezydent Wałbrzycha. Ktoś z nich powinien podać się do dymisji Bo żeby do pracy nie było czym dojechać albo z pracy to jest to kpina. Nie wszyscy zarabiają po 10 tysięcy złotych i mają własne samochody jak wymienione powyżej towarzystwo.

Ja tylko czekam jak kiedyś wywalą mnie z pracy za spóźnienie i wtedy zaraz założę sprawę w Sądzie o odszkodowanie albo Zarządowi autobusów albo Panu Prezydentowi.
                • Gość: do zbyszka Re: Mpk to dno IP: *.ip.netia.com.pl 07.08.12, 15:15
                  i prawidłowo bardzo dobrze ja też w zimie czekałem jak ten palant na przystanku koło dialogu i czekałem na tą jebaną 18 nie przyjechały trzy kolejne z rozkładu jazdy czekałem półtorej godziny na mrozie było około 15-tej przyjechał grubo po 16-tej pytam się kierowcy czy ten rozkład na przystanku jest aktualny bo trzy autobusy nie przyjechały a on że nie wie no KUR,WA myślałem że go zajebie śmiechem co za burdel pomyślałem i więcej już nie korzystałem z autobusów a już absolutnie w zimie wtedy to jeżdżą jak im się podoba bez rozkładu jazdy sram na nich !!!
                  • Gość: ... Re: Mpk to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 16:03
                    My też sramy ale korzystać z ich usług jesteśmy zmuszeni. Nie stać nas na własne auto z emerytury po 40 latach pracy.
                    • Gość: xyz Re: Mpk to dno IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 09:10
                      Najbardziej smiesza mnie gadki nowym przewozniku....myslicie ze Kosior i inni kolesie prezydenta oddadza stoleczki.i gruba kase? Pewnie juz pracujanad nowa specyfikcja ktora da im godne zycie na wiele lat.
                  • Gość: neutralny Re: Mpk to dno IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.12, 15:08
                    A niby skąd kierowca ma wiedzieć czy na danym przystanku jest aktualny rozkład? Po drugie MPK już nie istnieje.Po trzecie nikt ciebie nie zmusza to korzystania z przewozu autobusem MZUK.Po czwarte masz rację,że dużo kursów wypada ale musimy być cierpliwi może w nadchodzącą zimę będzie lepiej (cieplej)
                    • Gość: gosc Re: Mpk to dno IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.12, 18:50
                      A może ktoś się orientuje dlaczego wycofali prywatne A a prywatne C dalej jeżdżą? jestem załamany codziennie na trasie stoi rozwalony gruchot ... oczywiście nie ma podstawionych autobusów w razie awarii, trzeba jechać kolejnym, załadowanym jak śledzie w puszce, nie wspominając ze na kolejnych przystankach ludzie nie maja jak wsiąść np z kobiety z wózkiem...mówię o linii D w godzinach 14- 16.Puszczają krótkie autobusy a np 18-stka jedzie pusta przegubowa...bez sensu, i jak tu być optymistą mieszkając w Wałbrzychu;)))??
                      Ostatnio jak zapalił się autobus i Pan kierowca kazał nam powysiadać, stojąc na przystanku i czekając na kolejny autobus przyjechał samochód techniczny, Pan wyjął konewkę i zaczął zalewać silnik....WTF??? haha rozbawiło mnie to;)
                      • Gość: Pasażer czyżby kolejna wojenka IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.12, 22:32
                        Znowu toczy się wojna ? znowu opozycja pie... głupoty czy Lubiński szykuje dla rudego jakieś miejsca pracy i zarobku ?. ( rudy to właściciel busów, niedoszły radny dobry kumpel Lubińskiego a jak Lubińskiego to i Rosiaków).

Więc nagonka musi być na MZUK a jak kur..wa są sypiące się busy i też nie przyjeżdżają na czas albo minutę przed autobusem to jest wtedy cacy.
                        • Gość: mam pomysł Re: czyżby kolejna wojenka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.08.12, 22:45
                          jak rozwiązac problem...trochę może będzie kosztowny, ale kogo stac, brac taksówki, jechac nimi do pracy, czy w inne miejsca, brac rachunki i zgłaszac się z nimi do naszej miejskiej firmy przewozowej, jak zrobi to tłum ludzi, to bardzo szybko rozwiążą problem, bo w innym wypadku będą mili jeszcze większy...finansowy problem, bo istnieją też sprawy sądowe...zbiorowe, bywają bardzo skuteczne.
                          A propos busów...bardzo wkurzało i wkurza mnie to ich przyjeżdżanie minutę, czy dwie przed autobusem...bardzo i ich niejeżdżenie w porach dla nich nieopłacalnych. Busy powinny uzupełniac rozkład, powinny jechac pomiędzy autobusami, wypełniac luki, a nie tak jak to robią teraz. Tak to jest rozwiązane w paru miastach, które znam. I nie ma, że po siedemnastej trudno uświadczyc bus, czy w świąteczne dni, tudzież wieczorami.
                        • Gość: ewa Re: czyżby kolejna wojenka IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 22:50
                          Jaki ty jestes pasazer jedziesz jadem zawsze to samo Lubinski , Rosiak itd powinni cie namierzyc psie z ratusza
                          • Gość: do ewy Re: czyżby kolejna wojenka IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.12, 23:01
                            A co popaprańcu z opozycji, prawda cie zabolała ? Co nie prawdą jest że busy ledwo jeżdżą, że też przyjeżdżają minutę przed autobusem, albo w ogóle nie przyjeżdżają. Co nie prawda jest że rudy właściciel busów to nie kumpel Lubińskiego ? wiec z czym masz problem, ja już powiedziałem najpierw zrobić u siebie porządek a dopiero wymagać od innych. Bo strasznie mnie to wku..rwia jak widzę że ktoś jest chu..ja warty a komuś wypomina.

I dla twojej wiadomości nie jestem z ratusza i jeżdżę albo autobusami albo busami i widzę co się dzieje i reszta Wałbrzyszan tak samo widzi i wcale też MZUKA nie bronie ale jeżeli poruszamy temat MZUKA to wypada też czepić się busów.
                            • Gość: ewa Re: czyżby kolejna wojenka IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 23:13
                              Dla mnie jestes dupek , jedziesz jakim ludziom po nazwisku sam swojego nie podając , znasz fakty ,czyli byłes w tej bandzie. Wniosek frajer . ps jestem kobietą ale z jajami
                              • Gość: do ewy Re: czyżby kolejna wojenka IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.12, 23:24
                                Lubiński i Rosiaki są osobami publicznymi a rudy to pseudo lub potoczna nazwa kogoś i tak naprawdę nie wiadomo o kogo chodzi, rudy może być kot , pies i jakiś tam człowiek. A jak ci przeszkadza to że piszę Lubiński czy Rosiaki, to może mi powiedź jak mam to inaczej napisać. dlaczego się akurat mnie czepiasz o to a innych się nie czepiasz że piszą np Kosior czy innych ludzi ? i gdzie tu kur...wa twoja sprawiedliwość ?
                      • Gość: Strażak Re: Mpk to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 04:57
                        > Ostatnio jak zapalił się autobus i Pan kierowca kazał nam powysiadać, stojąc na
                        > przystanku i czekając na kolejny autobus przyjechał samochód techniczny, Pan w
                        > yjął konewkę i zaczął zalewać silnik....WTF??? haha rozbawiło mnie to;)

Widać znasz się na rzeczy, faktycznie były pewnie metrowe płomienie a mechanik wyskoczył z konewką i opanował sytuację, co za poświecenie, normalnie strażak Sam... wóz się nie palił tylko się zagrzał i wywalił wodę, normalne w źle utrzymanym taborze przy dużych obciążeniach, górzystym terenie i ciepłych dniach. Płyn chłodniczy należało uzupełnić a silnik ostudzić aby kontynuować jazdę. Ale co tam lepiej siać propagandę, że autobus się zapalił.
                        • Gość: ??? Re: Mpk to dno IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 08:28
                          Komunikacje rozjebali szkoly rozjebali. powiat rozjebali. co jeszcze rozjebie ten czlowiek demolka?
                          • Gość: ali Re: Mpk to dno IP: *.manage.myhosting.com 09.08.12, 08:40
                            Roman demolka - niezłe
                          • Gość: obserwator Re: Mpk to dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.12, 13:44

Re: Mpk to dno
                            Autor: Gość: ??? IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 08:28

Komunikacje rozjebali szkoly rozjebali. powiat rozjebali. co jeszcze rozjebie ten czlowiek demolka?

We Wrocławiu też MPK pada a tam wiceszefem jest kto no kto ?, a no mesjasz Wałbrzycha WildOS Wspaniały.

Za nasze MOPK kto odpowiada no kto ? kto rządził w mieście ?

Kruczkowski prezydent
                            Mirosław Bartolik (PiS) zastępca prezydenta
                            Sosiński radny
                            Rosiaki radni
                            Longin Rosiak zastępca prezydenta
                            Nowak radny
                            Lubiński radny i senator
                            Starostwo Powiatowe, Ławski, heretyk, Augustyn Skrętkowicz.

Te osoby rządziły Wałbrzychem i to te osoby odpowiadają za stan MPK i miasta reszty mi się też nie chce już wymieniać.

I co zastępca prezydenta Kruczkowskiego, Bartolik z PiSu nic nie wiedział co się dzieje w MPK ? a Rosiaki jak uchwalali budżet miasta ? czy Rosiaki nic nie słyszeli o MPK ? to samo Lubiński i Nowak i cała reszta . A teraz nagle oni nic nie wiedzieli ich to nie dotyczy, próbują się oczyścić ? wszyscy co w tym czasie rządzili miastem odpowiadają za stan miasta.

• Gość: Rebel Yell Re: Mpk to dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.12, 14:15
                              Przeciez twoj idol, biegl do wyborow trzymajac sie za reke z Czarnym Piotrem.
                              Przeciez wszystkie genialne ruchu ratujace sytuacje wykonal on nie nikt inny.
                              Przeciez zapewnial, ze jest dobrze, poprzednik byl rowniacha, winnych nie ma.
                              Przeciez malujac lampy do polowy liczyl na krotkowzrocznosc walbrzyszan.
                              Przeciez to on ma na drzwiach tabliczke Prezydent.

UM nie wypelnia podstawowych obowiazkow wobec mieszkancow miasta
                              ch... mnie obchodzi kto do tego doprowadzil, od 9 lat PO rzadzi w miescie
                              no to niech wezmie na siebie odpowiedzialnosc, glosy obserwatorow, niezaleznych,
                              walbrzyszan czy jakie tam jeszcze macie slabe ksywy brzmia jak szczekanie psow
                              niestety juz dupa... na zapomnainym koncu swiata.
                              • Gość: , Re: Mpk to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 16:31
                                Masz racje przedmówco wałbrzych to koniec świata i nawet ta pseudo kultura wciskana nam na siłę i pozbawianie nas pracy to dno dna. To miasto jest skończone i nawet doktorek go nie reanimuje mimo potu na jego czółku, ha ha ha.
                                • Gość: pasażer Jebać busiarstwo !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 19:24
                                  Zwłaszcza tego opasłego buraka z linii 6, który gada w czasie jazdy przez telefon i śmiga Niepodległości środkiem i w dodatku góra 30 km/h !!!
                                  • Gość: dociekliwy Re: Jebać busiarstwo !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 21:39
                                    Poczytajcie oswiadczenia majatkowe . Welc facet odpowiedzialny za obecny syf autobusowy zarobil w minionym roku 200 tys zl. Za co kurw.a pytam?
                                    • Gość: :-P Re: Jebać busiarstwo !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.12, 01:11
                                      Oj tam oj tam :-P
                                      • Gość: zadowolony Re: Jebać busiarstwo !!! IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.12, 02:16
                                        A ja jestem zadowolony i nie mam uwag do działań służb Pana Prezydenta.
                                        I takich jak ja, po pobieżnej sondzie jest ok. 89 %.

Co z tego,jak ta resztka jest tak jazgotliwa i upierdliwa, że zagłusza większość skupioną nad pracą.
                                        Podejrzewam , że jest to grupa emerytów względnie zbieranina podopiecznych MOPS-u ,dysponujaca nieograniczonym czasem.
                                        Niech szczekają , karawana i tak jedzie dalej.
                                        • edekzzedek Re: Jebać busiarstwo !!! 14.08.12, 02:45
                                          Zmiany widać w Wałbrzychu gołym okiem. Remonty dróg, nowe autobusy będą , połączenie Jedliny ze Szczawnem, częste imprezy, ośrodki kultury wszystko to co potrzeba w mieście. Przede wszystkim Wałbrzych ma wielkie możliwości i potencjał rozwojowy obecny prezydent brnie do przodu miasto się bardzo dobrze rozwija.

_______________________________________________________________
                                          Już niedługo wprowadzam się do Wałbrzycha i jestem dumny z tego powodu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka